Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yeşilçam Yıldızı Senin Sevgilin Olurdu?

etiket Hangi Yeşilçam Yıldızı Senin Sevgilin Olurdu?

Yung Boş Ada
02.03.2015 - 15:45 Son Güncelleme: 02.03.2015 - 15:51

Yeter artık sıradan insanlarla uğraştığımız öyle değil mi? Bize gerçek yıldızlar lazım! Bakalım senin yıldızın kim olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak senin cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de etrafındaki insanlar seni nasıl tanımlıyor?

3. Şimdi de Yeşilçam'dan aklında kalmış hoşuna giden bir nakarat seç!

4. Peki aşağıdakilerden hangisinin gerçekleşmesini çok isterdin?

5. Yeşilçam'ın yerini hiçbir şey tutamaz tabii, ama günümüzden bir yıldızı sevgili seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en sevdiğin film türü hangisi?

7. Senin için hayatındaki en önemli şey ne diye sorsak ne cevap verirsin bize?

8. Diyelim ki bir Yeşilçam filminde oynama şansın var, hangi rolde olmak isterdin?

9. Son olarak, aşık olacağın kişiyi bir içeceğe benzetmek istesen bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Türkan Şoray" çıktı!

"Türkan Şoray" çıktı!

Sende öyle bir hava var ki yanına sıradan birini koyamazdık kesinlikle. Sana hakaret olurdu bu. Senin yanına olsa olsa Sultan Türkan Şoray'dan başkası olamazdı yani. Onun bu saygın havası, güzelliği, ahlakı aynı sen! Ayrıca narin havası, kırılganlığı ve unutulmaz gözlerini de saymazsak olmaz. Dillere destan olacaksınız valla!

"Gülşen Bubikoğlu" çıktı pek tabii ki!

"Gülşen Bubikoğlu" çıktı pek tabii ki!

Senin muhteşem bir çekiciliğin var ve bir o kadar da enerjiksin. Bu yüzden senin sevgilin Gülşen Bubikoğlu olmayacak da kim olacak alla'sen :) Birlikteyken girdiğiniz tüm ortamları yerle bir eden bir enerji yaratırsınız siz. Ayrıca onca hayranı varken o senin kollarında, bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Helal olsun sana bu güzel kadını kendine aşık edebilmek hiç de kolay değil!

"Ayşen Gruda" çıktı!

"Ayşen Gruda" çıktı!

Sen o kadar sempatik, o kadar eğlenceli birisin ki, sen Ayşen Gruda'dan başkasıyla yapamazsın. Birlikte o kadar tatlı, o kadar enerjik ve kıskanılası bir çift olursunuz ki... İnsanın eşi kendini yansıtır derler, yani sen de Ayşen Gruda gibi son derece eğlenceli, sevilen ve açık sözlü birisin. Senden çok az bulunur biliyor musun? Ayrıca sen güzellikten çok, zekaya değer veren birisin; çok güzel ama salak tipler senden uzak Allah'a yakın!

"Filiz Akın" çıktı!

"Filiz Akın" çıktı!

Senin Türk olduğuna dair bazı şüphelerimiz var açıkçası, hatta yok ne şüphesi sen kesinlikle buraya ait değilsin. Avrupalısın bizce sen, bu yüzden de senin bu Avrupai havanın yanına yakışsa yakışsa Filiz Akın yakışır öyle değil mi? Sendeki bu hava ve ondaki güzellikle yıkarsınız siz ortalığı, sallarsınız tüm ülkeyi valla!

"Fatma Girik" çıktı!

"Fatma Girik" çıktı!

Senin bu sert duruşuna, bu kararlı karakterine senin gibi güçlü biri yakışır! Bu da elbette Fatma Girik! Yeşilçam'ın en güçlü ve güzel kadınlarından biri, girdiği her rolün hakkını veren masmavi iri gözlü güzel. İkiniz birlikte bu dünyayı daha güzel yerlere getireceksiniz! Yumruğunuzu vurdunuz mu titreteceksiniz ortalığı!

"Hülya Koçyiğit" çıktı!

"Hülya Koçyiğit" çıktı!

Sen öyle nazik, öyle sessiz birisin ki, senin sevgilin de senin gibi olmalı. Ee bu da tabii ki Yeşilçam'ın naif güzeli Hülya Koçyiğit. Birlikte kibarlığın kitabını yazarsınız siz hiç kuşkusuz. Zarafet ve asillik denince akla ilk siz gelirsiniz. Ancak masallarda olabilecek bir zarafet ve asillik hem de!..

"Kadir İnanır" çıktı!

"Kadir İnanır" çıktı!

Sen öyle bir kadınsın ki; sertsin, kuralların var ve en önemlisi adaletlisin! İşte bu yüzden senin sevgilin Yeşilçam'ın ağır abisi Kadir İnanır'dan başkası olamaz. Ondaki bu güç, gurur, delikanlı tavırlar seni dünyanın en mutlu kadını yapmaya yeter de artar bile! Ayrıca senin öyle yılışık cıvık tiplerle hiçbir zaman işin olmaz, çok itici gelir onlar sana. Senin erkeğin mert olmalı, yiğit olmalı. Ciddi olmalı her zaman. Dahası, ikiniz de o kadar sahiplenicisiniz ki, sevdiğiniz insanı korumak için kendinizi ateşe bile atarsınız!

"Tarık Akan" çıktı!

"Tarık Akan" çıktı!

Nam-ı diğer Damat Ferit olan bu yakışıklı mı yakışıklı çapkın mı çapkın jönümüzü senden başkası adam edemez, aşık edemez dedik ve sana Tarık Akan gibi Yeşilçam'ın en çekici erkeğini uygun gördük. Sen onu kendine aşık edip içindeki romantizmi, içindeki aşık adamı ortaya çıkarabilecek belki de tek kişisin. Sende bu gücü gördük biz. Senin gibi kadın zor bulunur valla :)

"Kemal Sunal" çıktı!

"Kemal Sunal" çıktı!

Senin o kadar temiz bir kalbin var ki, seni Yeşilçam'ın en saf en temiz insanı olan Kemal Sunal'la eşleştirmezsek olmazdı doğrusu. Sizde öyle masum duygular ve öyle bir hayal gücü var ki bunlarla kendinize tertemiz çok güzel bir dünya kurarsınız. Ayrıca siz o kadar da neşeli bir çift olursunuz ki, görenler kıskanmadan edemez sizi, mavi boncuk falan takın bir yerlerinize aman diyeyim.

"Ediz Hun" çıktı!

"Ediz Hun" çıktı!

Senin çok yumuşak bir kalbin var, o yüzden de sana seni deliler gibi sevecek, senin saç teline zarar gelse dünyaları yıkacak, seni her şeyden sonuna dek koruyacak birine ihtiyacın var. Ayrıca içindeki çılgılığı da çekip çevirecek seni adam edecek birine. İşte bu kişi de Yeşilçam'ın Ediz Hun'u! Son derece centilmen, nazik ve sevgi dolu bu yakışıklı adam senin hayallerinin prensi!

"Cüneyt Arkın" çıktı!

"Cüneyt Arkın" çıktı!

Sen sanki peri masallarından çıkıp gelmiş, zarif ve kırılgan kurtarılmayı bekleyen bir prensessin. Bu yüzden işte senin kahramanın, sevgilin: Cüneyt Arkın! O, Yeşilçam'ın korkusuz savaşçısı, seni de bu zor hayatından çekip kurtaracak ve birlikte çok güzel bir hayata başlayacaksınız!

"Kartal Tibet" çıktı!

"Kartal Tibet" çıktı!

Öyle bir adam düşün ki hem hayal gücü çok yüksek, hem müthiş bir mizah anlayışına sahip, hem yetenekli hem de çok yakışıklı! İşte sana o adam: Kartal Tibet! Ee senin gibi zarif senin gibi neşeli cıvıl cıvıl hanım hanımcık bir kıza başkası olmazdı öyle değil mi? Kartal Tibet senin için adeta biçilmiş kaftan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
440
207
98
49
23
22
12