Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yeşilçam Karakterisin?

etiket Hangi Yeşilçam Karakterisin?

02.08.2020 - 13:00

Üstünden ne kadar uzun zaman geçerse geçsin Yeşilçam filmleri her seferinde bize aynı etkiyi yaratıyor. Her bir karakter de ayrı bir etkileyici bizim için. 

Peki ama sen bu karakterlerden hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Sence aşk mı, emek mi?

2. Sence aşk mı, emek mi?

3. Okullar tatilken ya da şu an mezunsan eğer, okulla ilgili en çok neyi özlüyorsun?

3. Okullar tatilken ya da şu an mezunsan eğer, okulla ilgili en çok neyi özlüyorsun?

4. Hangisinin gerçekleşmesini daha çok istiyorsun?

5. En sevdiğin film türü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir Yeşilçam filmi izlerken bunlardan hangisi sana daha kötü gelip saç baş yolduruyor?

7. Hangisi gibi bir çocuğun olsun istersin?

8. Son olarak favori çiftini seç!

Yaşar Usta!

Yaşar Usta!

Senin için aile her şeyden önce geliyor. Aile derken illa kan bağıyla bağlı olmana gerek yok, aile bildiklerin de aynı şekilde. Sevdiklerin için her türlü zorluğu göze alıp tek başına sırtlanabilirsin. Bundan ne gocunursun, ne de sana zor gelir. Ailen için yaptıkların sanki rutin ve olması gereken bir şeymiş gibi gelir sana, sadece yaşarsın. Bu yüzden sen Gülen Gözler filminden Yaşar Usta'sın!

İnek Şaban!

İnek Şaban!

Sen sevdiklerine çok değer veren, enerjik ve neşe dolu bir insansın. O kadar saf duygularla bağlanıyorsun ki insanlara, bir insanın seni sevmemek gibi bir seçeneği olamaz. İçinde zerre kötülük yok, saf sevgi dışında hiçbir şey yok da diyebiliriz hatta. Bunun yanında fazlasıyla neşelisin. Gereksiz şeyleri kendine dert edip modunu düşürmüyorsun, sadece mutlu olmaya bakıyorsun. Bunu yaparken de mutlu ediyorsun herkesi. Bu yüzden sen İnek Şaban'sın!

Malkoçoğlu!

Malkoçoğlu!

Sen son derece cesur ve girişken bir insansın. Herhangi bir durumda kendini öne atmaktan çekinmiyorsun. Aslına bakarsan tam anlamıyla bir görev insanısın. Kimsenin ne dediği umurunda değil, sen olması gerektiği şekilde yaklaşıyorsun her şeye. Bunu da önce kendin sonra sevdiklerin için yapıyorsun. Gerisi seni hiç ilgilendirmiyor. Ama sen cesaretinle ve azminle herkese moral veriyorsun. Bu sebeple seni örnek alıyorlar. Ayrıca senin yanında güvende hissediyorlar.

Hafize Ana!

Hafize Ana!

Sürekli gülen, etrafına sürekli neşe ve mutluluk saçan, enerjisi yüksek kaç insan var ki dünyada? İşte sen onlardan birisin. Sürekli olumlu düşünen, sürekli gülümseyen bir insansın. Hayatın telaşesi seni asla düşüremiyor. Mutlu olmak ve mutlu etmek için varsın sanki. Sevdiklerini korumayı da kendine görev edinmişsin. Dünya tatlısı bir insansın kısacası. E böyle düşününce de Hafize Ana'dan başkası olamazdın tabii ki!

Asya!

Asya!

Sen son derece duygusal bir insansın. Duygularınla hareket ediyor ve çoğu kararını da bu şekilde alıyorsun. Genel olarak hassas bir yapın var, çevrende olanlardan çok çabuk etkileniyorsun. Ama bu demek değil ki aynı zamanda güçsüzsün. Sen son derece güçlü, ayakları yere sağlam basan bir insansın. Fedakar yapın bu gerçeği değiştiremez!

Zehra!

Zehra!

Sen baskın karakterli, tuttuğunu koparan ve kuralları olan bir insansın. Kendi hayatının sınırlarını kendin çiziyorsun ve içinden geldiği gibi yaşıyorsun. Bu sınırı aşabilecek insanlar da ancak senin hayatına almak istediğin insanlar olabiliyor. Tabii kalpsiz bir insan değilsin, sevdiğinde öyle güzel seviyorsun ki, bunun karşılıksız olma ihtimali kalmıyor. Dürüst ve açık sözlü olmaktan yanasın, sevdiklerinden de böyle olmalarını bekliyorsun. Bu sebeple sen Ah Nerede filminden Zehra'sın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
137
80
39
17
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazar Çaygeç

sence aşk mı emek mi sorusunda emek yerine ekmek diye anladm

Solucanlı Gübre

Hafize ana 😍👍🏻

Şevval Ömür

Hafize Ana! Adile Naşit... Nur içinde uyu , akşamları anlattığın hikayeleri,masalları unutmayacağız...