Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yaz Kadınısın?

Hangi Yaz Kadınısın?

Nesfit
12.05.2016 - 20:34

Kendine En Uygun Yaz Tatili Konseptini Bul!

Yaz kapıda. Peki sen hazır mısın?

1. Öncelikle hangi yaz yemeğinin tam senlik olduğunu öğrenmek istiyoruz!

2. Yediklerimizi eritme zamanı!.. Sana en faydalı gelecek hareketi seçsene!

3. Yemeğimizi yedik, sporumuzu yaptık; şimdi biraz da seni tanıyalım: Şunlardan hangisi senin yaz hallerini anlatıyor?

4. Acaba senin için tatil ne anlama geliyor?

5. Kitapsız tatil mi olurmuş? O halde şunlardan hangisini yanında götürmeyi tercih edersin?

6. Şuna vereceğin cevap önemli: Tatile kimle gideceksin?

7. Bir de "Tatile çıkarken şunu yanıma almazsam olmaz" dediğin şeyi öğrenelim! (Bikini, güneş kremi, telefon gibi temel eşyalar hariç!)

8. Son soru: Tatile gitmenin en iyi yolu hangisidir? Bak en kolay demiyoruz; en iyi, en güzel, en romantik, en eğlenceli... Seç bakalım :)

Sen farklısın: Egzotik tatil kadınısın!

Sen farklısın: Egzotik tatil kadınısın!

Verdiğin cevaplara göre sana tam bir egzotik demek gayet mümkün. Biraz farklısın biliyor musun? Alışılagelmiş şeylerin dışına çıkmak adeta senin motton olmuş. En değer verdiğin şeyse kafanın rahatlığı; yaz mevsimini de yenilenmek ve  yeniden başlamak için fırsat olarak görüyorsun. Bu sene alternatif bir yer tam sana ve senin karakterine göre: Yurt içinden Kaş, yurt dışındansa Maldivler. Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken  daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

Macera senin işin: Bohem tatil kadınsın!

Macera senin işin: Bohem tatil kadınsın!

Verdiğin cevaplara göre senin bohem bir tarzın olduğunu düşünüyoruz. Sen biraz el etek çekmişsin; kim kime ne demiş, neler oluyor hayatta gibi soruların yok kafanda. Anı yaşamayı kendine kural olarak koymuşsun zira. Ancak felsefi bir yanın da vardır, söylemeden geçmeyelim. Bir tatilden beklediğin en önemli şeyse macera. Senin kaçasın var, anladık biz onu :) Olimpos veya Kalkan iyi gelir sana. Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken de daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

Her daim leydisin: Lüks tatil kadınısın!

Her daim leydisin: Lüks tatil kadınısın!

Saygılar Leydim, nasılsınız inşallah :) Evet evet, sen tam bir leydi, tam bir kraliçesin. Elitliğinden zerre ödün vermezsin hiçbir zaman. Tavrın bu, tarzın bu: Bazıları böyle doğmuştur işte, senin gibi... İnce zevklerin vardır ve bunlardan asla ödün vermezsin. Bi aralar Buckingham Sarayı'nda ikamet etmiş olabilir misin acaba? İşte tam da bu sebeplerle sana bu yaz için önereceğimiz ilk yer Alaçatı. Belki Santorini hatta ve hatta Miami... Alışverişini de yaparsın, mis gibi denizine de girersin. Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken de daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

Yaşam biçimin sadelik: Mütevazi tatil kadınısın!

Yaşam biçimin sadelik: Mütevazi tatil kadınısın!

Verdiğin cevaplara göre senin oldukça mütevazi, sade bir insan olduğunu tahmin ediyoruz. Evet, senin hayatında fazlalıklara yer yoktur. İhtişamdan, şaşaadan alabildiğine uzaksın. Ancak herkesin farklı olmak için debelendiği şu zamanda sade ve kendin kalarak asıl farklılığı yaratıyorsun. Yapacağın tatil de pek tabii bu minvalde olmalı; tatilden beklediğin şey dinlenmek ve huzur bulmak. Bu yüzden tatilde gideceğin yer kesinlikle Ayvalık! Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken de daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

Kafana göre: Doğaçlama tatillerin kadınısın!

Kafana göre: Doğaçlama tatillerin kadınısın!

Verdiğin cevaplara göre sen doğaçlama ve de kafana göre yaşayan birisin. Senin bir dakikan bir dakikana uymaz; çünkü sen bile bilemiyorsun biraz sonra ne yapacağını. Senin yanında olmak bile oldukça sansasyonel bir şey. İnsanın ömrünü uzatırsın be! Yapacağın tatil de gayet tabii doğaçlama olmalı. Mesela Bozcaada tam sana göre. Uzun uzun tatiller hiç sana göre değil. Cuma'dan çık pazartesi sabah dön: En güzeli senin kafan. Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken de daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

Bir anlamı olmalı: Kültür/Doğa tatillerinin kadını!

Bir anlamı olmalı: Kültür/Doğa tatillerinin kadını!

Verdiğin cevaplara göre senin derin bir kişiliğin olduğunu düşünüyoruz. Senin için yaptığın tüm eylemlerin mutlaka bir anlamı olmalı. Bu dünyayı kocaman bir hediye paketi olarak görüyorsun ve bu paketi açmak için inanılmaz bir istek duyuyorsun. Öğrenmeye açsın, böyle yaşıyorsun ve böyle var oluyorsun. Bu yüzden yapacağın tatilin de bir anlamı olmalı. Mesela görmediysen Mardin'e gidebilirsin ya da Artvin Yaylaları'na. Hadi şimdi yaza hazırlanma zamanı! Hazırlanırken de daha da güzelleşmek ve çantanı doldurmak için NESFIT-NIVEA'nın promosyonuna da bir bak deriz. Tıkla hadi!

NESFIT-NIVEA promosyonu seni yaza hazırlıyor! #Pozitifol

NESFIT-NIVEA promosyonu seni yaza hazırlıyor! #Pozitifol
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Ada

Neden "yatıp zıbarıcam" şıkkıda yokki asdfasdfasdada

Sema Nur Can

GENÇLER DAHA GÜZEL VE ETKİLEYİCİ TESTLER GELSİN İSİYOSAK +1LEYELİİMM Kİ GÖRSÜNLER

Xari Vi Kashwakamak

hem kulaklık hem kitap diyemiyo muyuz