Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yarışma Programına Katılsan Fenomen Olursun?

etiket Hangi Yarışma Programına Katılsan Fenomen Olursun?

Borgen
20.09.2016 - 15:31

Ekranlar yarışma programlarından geçilmiyor ve her yarışma kendi yıldızını yaratıyor. Sen hangi yarışma programına katılsan rakiplerin arasından sıyrılıp adından söz ettirir, hatta bir fenomen olmayı başarırdın testi çöz de görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni hayatta en çok yoran şey nedir onu öğrenmemiz lazım?

2. Peki açlıkla aran nasıldır?

3. Tam şu an uyumak için kendine bir yatak seçecek olsan?

4. Lütfen dürüst ol. Bir kazadan kurtulup ıssız bir adaya düşsen vereceğin ilk tepki ne olurdu?

5. İmkan olsaydı da bunlardan birini evcilleştirip birlikte yaşayabilseydin hangisini seçerdin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burası kritik! Bunlardan birine doğuştan gelen büyük bir yeteneğin olacak. Seçimin hangisi olurdu?

7. Son olarak en önemli soruya geldik. Aşağıdaki ihtiyaçlar hiyerarşisi sana ne kadar uygun?

7. Son olarak en önemli soruya geldik. Aşağıdaki ihtiyaçlar hiyerarşisi sana ne kadar uygun?

Survivor!

Survivor!

Sen Survivor'a katılsan yeri göğü inletirdin. Herkes senden bahseder, yarışmanın favori yarışmacılarından birisi olurdun. Senin için doru adres Dominik'teki o ada. Çünkü sen hayatta kalmak için ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorsun!

Kısmetse Olur!

Kısmetse Olur!

Sen Kısmetse Olur'a katılsan favori gelinler-damatlar avucunu yalardı. Hepsinin önüne geçer, istediğin kısmeti kapar, adından söz ettirirdin. Çünkü sen istediğini almayı çok iyi biliyorsun. Senin için doğru adres o ev!

Ben Bilmem Eşim Bilir!

Ben Bilmem Eşim Bilir!

İnşallah evlisindir çünkü sen Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılıp ortalığı sallayabilirsin. Yetenek, sabır ve iyi bir ilişkinin birleşimi ile rakiplerini silip süpüreceğin yarışma bu olurdu. Çünkü sen neredeyse bunların tamamına sahipsin. Tek gereken seni tamamlayacak bir eş. Bu özelliklerinle senin için doğru adres tam da orası.

Yetenek Sizsiniz!

Yetenek Sizsiniz!

Senin için doğru adres Yetenek Sizsiniz! Sendeki cevheri ortaya çıkarıp bir ekran fenomeni olman için doğru adres tam da orası. Yeteneklerini gözden geçir ve bu fırsatın peşinden koş. Yetenek senin içinde çıkarılmayı bekleyen bir cevher olarak hazırda bekliyor. O sahne senin için doğru seçim!

O Ses Türkiye!

O Ses Türkiye!

Senin için doğru adres O Ses Türkiye! Fenomen olup ortalığı sallamak istiyorsan seçimin bu olmalı. O sahnede herkesi kendine hayran bırakıp şampiyon olacak ışık sende fazlasıyla var! Sahneye çıkıp o muhteşem auranla herkesin ağzını bir karış açık bırakabilirsin.

İşte Benim Stilim!

İşte Benim Stilim!

Senin için fenomen olmanın yolu İşte Benim Stilim! Kendine iyi bakan, iyi giyinmeyi ve iyi görünmeyi bilen birisi olarak sadece kazanmakla kalmayıp adını da herkese ezberleteceğin yer orası. Aynaya baktığında haklı olduğumuzu göreceksin. Tarz olmak senin için çocuk oyuncağı. Şansını denemen gereken yer o podyum, emin ol oldukça ses getireceksin!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
293
251
116
58
54
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

acuna kılım katılmam

aslı yılmaz

Kısmetse Olur! Sen Kısmetse Olur'a katılsan favori gelinler-damatlar avucunu yalardı. Hepsinin önüne geçer, istediğin kısmeti kapar, adından söz ettirirdin.... Devamını Gör

Aslıhan Yiğit

Kısmetse Olur! çağırsalar gitmem