Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yabancı Dizi Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

etiket Hangi Yabancı Dizi Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

Ayşe Korkmaz
11.01.2016 - 13:28

Bazen karizmalarıyla bazen zekalarıyla bizi çılgına çeviren bu karakterlerin uğruna kim bilir kaç sezon izledik?! İşte şimdi bu karakterlerin arasından sana en uygun adayı seçiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangi cinse ilgi duyduğunu öğrenelim. (Bak senin cinsiyetin değil, ilgi duyduğun cinsiyet diyoruz. Şey olmasın sonra)

2. İlk buluşmada karşındaki insanda neye dikkat edersin? Cevabını kimse duymayacak, merak etme!..

3. Bir gün anladın ki artık ilişkin çıkmaza girdi ve ayrılmaya karar verdin, ona ne söyleyeceksin?

4. Peki diyelim ki tersi bi durumda, yani sevgilin sana gelip ''Ayrılmak istiyorum'' dediğinde nasıl tepki vereceksin?

5. Yıldönümünüzde ne yiyeceksiniz bakalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin çocuğunun nerede çok vakit geçirmeli sence?

7. Akşam olmuş, yemeğiniz hazır önünüzde, şimdi söyle bakalım sevgilinle ne izleyeceksiniz?

8. Asla tahammül edemediğin, böyle karnında iğrenç bir ağrı yaratan şeyi söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pablo Escobar!

Pablo Escobar!

Sen gücü seviyorsun ve açıkçası bu gücün neyden kaynaklandığıyla fazla ilgilenmiyorsun. Çünkü senin için önemli olan sevgilinin, sana hak ettiğin ilgiyi ve hayatı ayaklarının önüne serebilmesi! Ha bir de, hayatında sana karşı en çok saygı duyan insan olmalı partnerin. Sana bunları sunabilecek tek adam, Pablo reisten başkası değil! Bak, iki dakika falan yaptığı kötü şeyleri bir kenara bırak, bu adam ailesini koruyan, böyle fakir babası her şeye rağmen içinde merhamet de taşıyan bir adam.  Bütün kalbini sana açmış biri.. Sen de zaten öyle birini isterdin değil mi?!

Sherlock!

Sherlock!

Senin zoru sevdiğini söylemeliyiz! Sherlock'un ''sevgili radarına'' girebilmek kolay değil ama sen ondan daha zeki, ayrıntıcı ve özel olduğunun farkında olan birisin, yani hayattaki önceliğin yalnızca sensin! O yüzden kendine denk birini bulman kolay değil ve senin Sherlock gibi belki de tehlikeli oyunlar oynayıp sana kafa tutabilecek birine ihtiyacın var! Şunun farkındasın ki artık seksi dediğimiz  şey six pack değil, beyin!

Jon Snow!

Jon Snow!

Senin sevdiceğin cesur olmalı en başta!  Gözü kara olmalı, gerekirse Duvar'ın ötesini bile yakabilmeli.. Bir de sadakat tabii ki senin için önemli olan. Tüm bunlar tek bir kişiyi, yani Jon Snow'u işaret ediyor. Kendi doğruları olan ve bunların peşinden gidebilen, karakterli adamlar istiyorsun hayatında ve de en önemlisi dürüst. Öyle bi adam ki bu, senin için yeminini bozar!

Harvey Specter!

Harvey Specter!

Şanslısın çünkü karizmanın vücut bulmuş hali çıktı senin karşına, Harvey Specter. Bazı insanlar vardır böyle duruşuyla, bakışıyla, yaptıklarıyla tam anlamıyla ''kaliteli'' olan, sen de öyle birisin ve bu yüzden de New York'un gelmiş geçmiş en iyi avukatlarından biriyle olmayı hak ediyorsun bizce! Ayrıca inanılmaz derecede komik ve de entelektüel bir adam. Dışardan her şeye sahip, hiçbir şey umrunda değilmiş gibi görünse de gerçek aşkın, yani senin peşinden köpekler gibi koşacağına emin olabilirsin!

Sheldon Cooper!

Sheldon Cooper!

Çok zeki karakterler gördük, dehalar izledik ama belli ki seni 187 iq'dan aşağısı kurtarmıyor! Şöyle ki; yürüteceğin ilişkiler alışılmışın dışında belki daha mesafeli olabilir çünkü duygusal şeylerin yerine karşındakiyle paylaştığın bir bilgi çok daha önemli senin için. Senin fantastik dünyanda yabancılık çekmeyecek biri tam sana göre! Üstelik her ne kadar öyle görünmese de Sheldon kadar sadık birini bulman imkansız gibi görünüyor!

Daryl Dixon!

Daryl Dixon!

Helal olsun sana, resmen adamlığın son kalesiyle sevgili olmaya layıksın! Yeri geldi mi herkesin arkasını toplayacak, doğru kararların ardından koşacak, yeri gelince racon değil kafa kesecek -mecbur adam, napsın?!- biraz böyle asi ruhlu birisi olmalı senin hayatında! Açıkçası senin biraz serseri tiplerden hoşlandığını söylemeliyiz, ama şöyle de bir şey var, tanıdıkça derinlerde bir yerde çok vicdanlı, dürüst ve duyarlı olmasını da istiyorsun. Sana Daryl kadar uygun biri daha yok!

Fiona Gallagher!

Fiona Gallagher!

Sen hem ailesine sadık hem de dünyanın en çılgın kadınını arıyorsun o yüzden tam olarak doğru adrestesin! Sevdiği insanlar için yapamayacağı şeyi yok adeta, senin de böyle birine yaslanmaya çok ama çok ihtiyacın var. Sadece kendi ailesine değil, ona ihtiyacı olan herkese kapıları açık, şirin mi şirin bi hatun işte! Eğlence dediğinde aklına daha iyi bir isim de gelemez ayrıca, hayatının en güzel gecelerinden birini bu kadınla yaşayabilirsin!

Khaleesi!

Khaleesi!

Sen istiyorsun ki güçlü olsun ama narin de; asil olsun ama gerektiğinde vahşileşsin, acımasız görünsün ama melek gibi de kalbi olsun. İyi ki dizi karakterleri seçiyoruz, yoksa işin çok zormuş çok! Anlaşılacağı gibi bu kadar mükemmel özellikleri bir de bakmaya doyamayacağın bir güzellikle birleştirince karşına tek bir sonuç çıkabilir, Khaleesi!

Penny!

Penny!

Ortalama diyeceğimiz bir eğitim seviyesiyle, bilim adamlarının bile kendisinden şüphe etmesine sebep olabilecek kadar sosyal zekası yüksek birisi Penny ve senin de tam olarak ihtiyacın olan bulunduğu ortamlara ayak uydurabilen biri olmalı. Arkadaşlarınla rahat geçinebilmeli mesela, bu çok önemli. Öyle soğuk nevale gibi oturup, ''aşkm brz bnle ilgln'' triplerine girmesin bi zahmet. İşte bu ahval şerait içinde seni en huzurlu, rahat hissetirecek karakterimiz Penny Hofstadter!

2 Broke Girls, ikisi birden!

2 Broke Girls, ikisi birden!

Senin hem Max gibi hayatın sillesini yemiş, tek başına ayaklarının üstünde duran, böyle delikanlı bir kıza ihtiyacın var. Hani yeri gelecek seninle maç da izleyecek, ofsayt nedir bilecek tarzda.. Ama öte yandan içinde hafif prenseslikte olacak, böyle göründüğü kadar sert olmasın da istersin. Duygularını anlayıp sana destek olabilmesi çok önemli çünkü! O yüzden sana bir değil, tam iki aday sunuyoruz Max ya da Caroline'in doğru bir kombinasyonu senin ideal sevgilin olacak!

Lagertha!

Lagertha!

Senin sevgilinin bir kere en başta bi onuru olmalı, asla kendinden en ufak bir ödün vermemeli! Ayrıca hem senin hem de inandığı şeyler için öyle oturduğu yerden değil, herkesin içinde mücadele edebilmeli bu kişi, savaş gibi aşk da kolay kazanılan bir şey değil çünkü asında! Dürüst, dobra böyle gevşek bebelerden biri olmaz yani o yüzden senin için biçilmiş kaftan Lagertha! Bak o kadar şeyin yanında güzelliğini unutmuşuz, o da bonusu!

Maggie Greene!

Maggie Greene!

Sen kendini güvenen ve bağımsız kadınlardan hoşlanıyorsun! Karşılaştığı olaylar karşısında gerçekten güçlü fikirleri olabilen, mantıklı bir insan olmalı, her ne kadar beraber zombi avına çıkmayacak olsanız da hayatın kendisi zaten başlı başına bir mücadele! O yüzden bu mücadeleyi, savaşın gözünün içine bakmış biriyle daha kolay atlatırsın diye düşünüyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2788
1470
490
241
215
155
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekin Polat

sherlock çıktı lan

Osman Bayrakçı

Ya bişi Dicem. Ben gey olduğumu söylememe rağmen onedio karşıma hep kadınları çıkarıyor meggie kim La tanımıyom kadınlara ilgi de duymuyom. Cinsel tercihlere... Devamını Gör

Sude Durak

Yorumları okudum da Pablo Escobar sadece bana mı çıktı kskssksossos

Ali Imran Tüzün

Bana da çıktı hahahahah