Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlüyle Tatile Çıkmalısın?

etiket Hangi Ünlüyle Tatile Çıkmalısın?

Öyle herkesle tatile çıkılmaz. Ne demişler arkadaşlarını ya tatilde ya da alışverişte tanırsın! Testi çöz, hangi ünlüyle tatile çıkacağını gör bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tatile çıkacağın ünlünün hangi cinsiyette olmasını istersin?

2. Haydi başlıyoruz: Senin için tatilin anlamı nedir?

3. Pekii, buralardan hangisine gitmek isterdin?

4. Nihayet istediğin yerde tatil yapacaksın, söyle bakalım seni sürekli nerede göreceğiz?

5. Bu tatil boyunca sana eşlik edecek bir içecek seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşınla genelde hangi konulardan bahsedersiniz?

7. Bir de sevmediğin arkadaş tipini sorsak sana?

8. Son olarak: Kendine kankanla eşlik edeceğin bir parça seç!

Kerimcan Durmaz ile tatile çıkmalısın!

Kerimcan Durmaz ile tatile çıkmalısın!

Olaaaaaaaay, ablan star bebeğim! Tam sana göre birini bulduk: Kerimcan Durmaz! Onun kadar gezmeyi tozmayı seven birisin, enerjiksin ve seni durdurabilene aşk olsun! İçten ve samimi davranışlarınla her girdiğin ortama renk katıyorsun. Senin gibi hayatı yaşamayı seven birine ancak Kerimcan Durmaz eşlik edebilir tatilinde. Siz ikiniz ortalığı birbirine katarsınız ve eğlencenin dibine vurursunuz!

Kıvanç Tatlıtuğ ile tatile çıkmalısın!

Kıvanç Tatlıtuğ ile tatile çıkmalısın!

Vay vay vay, bir yat alacaksınız ve Akdeniz'in serin sularında koy koy gezeceksiniz! Tam da senin istediğin şey bu! Sessiz, sakin, herkesten uzak, kendi kafanıza göre takılacaksınız. Gürültüye pek gelemiyorsun çünkü sen, kalabalık seni boğuyor. En güzeli gözlerden uzak tatil bizce de sevgili dostumuz! İşte bu tatilinde de sana eşlik edecek kişi kesinlikle Kıvanç Tatlıtuğ olurdu!

Murat Boz ile tatile çıkmalısın!

Murat Boz ile tatile çıkmalısın!

Enerjik, şen şakrak, her türlü muhabbeti edebilen bir insansın; tıpkı Murat Boz gibi! Ancak işten güçten bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Birazcık nefes alman gerekiyor sevgili dostumuz. Sıkı bir tatile ihtiyacın var ve Murat Boz da sana eşlik edebilecek birisi! İşkolikliğini bir kenara bırak ve eğlencenin dibine vur! Çünkü sen bunu sonuna kadar hak ediyorsun!

Hande Erçel ile tatile çıkmalısın!

Hande Erçel ile tatile çıkmalısın!

Ne bu evde oturmalar sürekli? Azıcık insan içine çık, hava al, insanlar seni merak ediyor! Sürekli ev-iş arasında mekik dokumaktan yaşlandın resmen! Hafta sonları da sürekli evinde pinekliyorsun. Bak yaz bitmek üzere, tatilin son demlerindeyiz. Bu fırsatı kaçırmamalısın sevgili dostumuz. Tıpkı senin gibi olan Hande Erçel ile mükemmel bir tatil yaparsınız! Bol dedikodulu, bol eğlenceli, bol denize girmeli bir tatil hem de! Bizce bu fırsatı kaçırma!

Eda Taşpınar ile tatile çıkmalısın!

Eda Taşpınar ile tatile çıkmalısın!

Tatil için en uygun kişiyi bulduk: Eda Taşpınar! Sen de tıpkı onun gibi 3-4 ay boyunca tatil yapmaya bayılıyorsun! Tatilinin amacı denize girmekten çok güneşlenmek, harika bir bronzluğa kavuşmak. Versinler eline kitabını ve içeceğini, saatlerce yat güneşin altında. Bir de al yanına Eda Taşpınar'ı bol bol gıybet yapın, onu bunu çekiştirin... Tadından yenmez böyle tatil senin için! Sosyetenin tam da içinde olmak için  yaratılmışsın resmen, sana şimdiden iyi eğlenceler!

Aslı Enver ile tatile çıkmalısın!

Aslı Enver ile tatile çıkmalısın!

Romantik, hayat dolu, insanları seven ve birazcık da olsa kıskanç bir yapın var! Senin için tatil demek aileyle geçirilen zaman demek... Ailene çok değer veriyorsun çünkü. Tıpkı Aslı Enver gibi! Siz ikiniz tatile çıksanız, ailelerinizi de yanınıza alır öyle çıkarsınız! Öyle her gece bir bara gideyim havası yok sizde. Gidersiniz bir yazlığa, kalırsınız 15-20 gün! Huzur dolu, mutlu ve keyifli bir tatil olur sizin için de.  Bizce de en güzeli!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1460
959
477
460
168
130
106
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Batuhan Ünal

kıvanç tatlıtuğ çıktı aq onla gitmem ben. bıktım tipsiz yancı arkadaş olmaktan

Sar Baştan

Erkek deyince nasıl Kerimcan çıkar ya? Hadi erkeği de geçtim ünlüyle çıkıyorduk hani???

Almeda Karabulut

Kerimcan Durmaz nedir yhaa

WantonNovelSMYRNA

Koşarak uzaklaş bence!!! ((: