Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlüyle Saç Baş Kavga Ederdin?

etiket Hangi Ünlüyle Saç Baş Kavga Ederdin?

Yung Boş Ada
23.02.2016 - 18:00 Son Güncelleme: 26.07.2022 - 11:53

Acaba siz Hadise'yle mi saç baş birbirinize gireceksiniz, Bülent Ersoy'la mı, yoksa çok daha başka biriyle mi? Öğrenmenin yolu bu testten geçiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, niye kavga edeceksiniz?

2. Peki bu kavga teke tek mi olacak?

3. Dövüşünüz herkesin içinde mi olacak, yoksa kuytu köşeye sıkıştırıp mı dalacaksın?

4. Rakibine söylemeyeceğiz bunu söz: Senin gizli silahın ne?

5. Peki sen genelde sinir olduğun kişilerin direk gidip yüzüne mi konuşursun yoksa sosyal medyadan laf mı sokarsın?

5. Peki sen genelde sinir olduğun kişilerin direk gidip yüzüne mi konuşursun yoksa sosyal medyadan laf mı sokarsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asla ama asla tahammül edemem dediğin davranış biçimi ne peki?

7. Şimdi değişik bir soru soracağız sana: Bu eşyalardan hangisi sebepsiz yere seni sinir ediyor?

8. Son olarak bu ünlülerden hangisiyle iyi anlaşacağını düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Sen var yaa Demet Akalın ile öyle bir kavga edersin ki, mısır alıp izlenir, o derece! Çünkü sen gösteriş yapan insanlardan nefret ediyorsun, birisi senin yanında kendiyle övünmeye, varlığını gözüne sokmaya başladığı zaman o varlığı alıp ağzının içine sokasın geliyor: Bu yüzden de Demet Akalın ve yüzüğü senin için mükemmel rakip! Ayrıca bizce yüzüğü onun kilit noktası, bir kere yüzüğü aldın mı onu alt etmen çok kolay olacak! Hazırsan eğeer: 3, 2, 1, FIGHT!

Nur Yerlitaş!

Nur Yerlitaş!

Nedendir bilinmez fakat Nurella'ya karşı senin içinde inanılmaz bir kin var. Pardon, 'Nurella' adına da gıcık oluyorsun değil mi? Şimdi iyice kızıştın bak! Fakat bizce oldukça zorlu bir rakip kendisi, dikkatli olmalı ve zayıf yanlarını bulmalısın! Yoksa seni saçlarından sürükleyip yere yatırması, üstüne çıkması ve seni ringe gömmesi an meselesi! Hazır mısın? 3, 2, 1, FIGHT!

Hadise!

Hadise!

Sen var yaa Hadise'yle öyle güzel kavga edersin, birbirinize öyle güzel saç baş girersiniz ki insanın oturup izleyesi gelir! Fakat bizce oldukça çekişmeli bir mücadele olur: Bir sen atak yaparsın, bir o; bir sen yerde kalırsın, bir o! Kimin kazanacağından tam olarak kimse emin olamaz mücadele boyunca, fakat sonunda sen gizli hamlen ile saldırır ve onu yerle bir edersin! Ardından da dönüp ona aynen şunları söylersin: 'Ne zaferinden bahsediyorsun?'

Seda Sayan!

Seda Sayan!

Sen Seda Sayan ile saç baş kavga etmelisin! Ama şimdiden uyaralım, çok zorlu bir mücadele olacak bu! Bir atak yapmaya kalkacaksın fakat o anında durduracak seni ve yere çarpacak! Tekrar kalkıp üstüne gideceksin ama bu sefer de en güçlü silahı olan laflarıyla karşılık verecek sana: Senin akıl hocalarından başlayıp yaptığın tüm hataları yüzüne yüzüne vuracak! Tek bir şansın var, o da onu susturmak! Yoksa ölümcül laflarıyla seni alt eder! Fakat onu susturmak da imkansız olduğu için üzgünüz ama bu karşılaşmayı kazanman çok zor!

Bülent Ersoy!

Bülent Ersoy!

Senin rakibin Diva! Senin için onunla saç baş kavgaya girmek büyük bir zevk olacak! Kafasına taktığı o şapşik şapkaları ve kıyafetlerinin etrafındaki o tüyleri, püskülleri yırtarken büyük zevk alacaksın; fakat ancak bu kadar yapabileceksin. Çünkü Diva'yı yenmek imkansız! Özellikle en güçlü silahı olan sesini kullandığı zaman! Maalesef mücadelenin sonunda seni eşsiz sesiyle sağır edecek ve alt edecek!

Yılmaz Morgül!

Yılmaz Morgül!

Evet, sen Yılmaz Morgül ile saç baş kavga edersin, hem de büyük bir zevkle! Yalnız uyaralım, kolay bir rakip gibi görünse de aslında hiç de öyle değil! Onun gizli silahı olan gözyaşlarını anında kullanıp seni alt edebilir. Nasıl mı? Çok basit, tıpkı çizmeli kedi gibi! Bir anda gözyaşlarına boğulur ve tam senin ona üzüldüğün ve yardım etmek istediğin anda sana vurucu hamlesini yapar ve yere yığar! Bu yüzden çok dikkatli olmalısın! Hazırsan eğer hemen yerine geç! 3, 2, 1, FIGHT!

Tuğçe Kazaz!

Tuğçe Kazaz!

Hoşuna gitti bu fikir öyle değil mi? Tuğçe Kazaz'ın saçına yapışmak, onunla kavga etmek! Yalnız cüssesine sakın kanma! Kolay lokma gibi görünüyor olabilir fakat herkesin gizli silahları vardır! Onunki ise diğerlerinden çok daha farklı! Çok çabuk saf değiştirip etrafında bir anda bir sürü yardımcıyla çıkabilir karşına! Bu yüzden dikkatli olmalısın ve karşına çıkan yardımcılarının sözlerine kanmadan onu alt etmelisin! Hadi, hemen yerini al! 3, 2, 1, FIGHT!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2309
939
660
250
230
170
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kronik blue

bülent ersoy mu beni çürüğe çıkarır be

Pasif Kullanıcı

Nur Yerlitaş!

Pasif Kullanıcı

ya yılmaz morgül ya nurella....açıkcası ben ikisini birbirine düşürüp bir kenarda bunları izlerim,ne yorcam kendi mi!