Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü ile Sevgili Olsan Sana İlaç Gibi Gelir?

etiket Hangi Ünlü ile Sevgili Olsan Sana İlaç Gibi Gelir?

Trex
30.09.2016 - 13:57

Bazı insanlarla sevgili olunca hayatımız değişir. Yaralarımız iyileşir, dertlerimiz toz olur gider. Peki ya bu kişiler ünlüyse?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hoşlandığın cinsiyeti soralım.

2. Hangi mevsim keşke hiç olmasa?

3. Peki haftanın hiç sevmediğin günü?

4. Hangi dizi karakterine kendini daha yakın hissediyorsun?

5. Bu mürekkep lekesi sende hangi hissi uyandırdı?

5. Bu mürekkep lekesi sende hangi hissi uyandırdı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu tweete puan ver testi bitirelim ( 0= Kötü mizah 5= Çok komik )

6. Son olarak bu tweete puan ver testi bitirelim ( 0= Kötü mizah 5= Çok komik )

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Verdiğin cevaplara göre Kıvanç Tatlıtuğ sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Bitki çayı gibi rahatlatır, bir papatya gibi huzur verir, bir incir gibi tat verir. Kollarında gökyüzünün en üst katına çıkar bulutların üstünde yürür ve yanaklarında gamzeler çıkar. Kıvanç sana ilaç gibi gelir. Dertlerini unutturur, hayatını yola sokar ;)

Tarkan!

Tarkan!

Verdiğin cevaplara göre Tarkan sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Tarkan güneştir. Doğduğu yerde karamsarlığa yer yoktur. Fingirdektir, yerinde duramaz, seni de yerinde tutmaz. Hayata tutunmanı sağlar. Bakışları seni ufuk çizgisinde göğe yükseltir. Tarkan seni alır, Alice'in bile gidemediği hayal dünyasına götürür. Tarkan gibi ilaç kıyamete kadar bir daha gelmez ;)

Mehmet Günsur!

Mehmet Günsur!

Verdiğin cevaplara göre Mehmet Günsür sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sen ne kadar karamsar olsan da ne kadar canın sıkkın olsa da Mehmet Günsür'ün tebessümü ile  tüm dertlerini unutursun. Mehmet Günsür adeta yanık kremi gibidir. Hassas ruhunda örselenmiş her yerini bulur, dertlerini acılarını unutturur, yumuşatır.  ;)

Nejat İşler!

Nejat İşler!

Verdiğin cevaplara göre Nejat İşler sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Nejat her türlü gönül yarasına iyi gelir. Derdin tasan kalmaz. Adeta bir aspirin gibi sıkıntın neyse onu bulur çözer. Nejat İngiliz anahtarı gibidir. Çözemeyeceği dert tasa yok. Hem de sana öyle iyi gelir ki...

Çağatay Ulusoy!

Çağatay Ulusoy!

Verdiğin cevaplara göre Çağatay Ulusoy sevgilin olsa sana iyi gelir! Çünkü o Çağatay... Bir bakışıyla her şeyi değiştirir ;)

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

Verdiğin cevaplara göre Kenan İmirzalıoğlu sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Her şeyden önce kendini gerçekleştirmeni sağlar. Özgür ruhunu zedelemez. Sana bir kadın olduğunu hatırlatır. Daha önce yaşadığın acı tecrübeleri unutturur. Hayata bakışını sorgulattırır. Tekrar hata yapmanı engeller. Kenan şüphesiz senin hayatını değiştirir.  ;)

Tuba Büyüküstün!

Tuba Büyüküstün!

Verdiğin cevaplara göre Tuba Büyüküstün senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Fahriye Evcen!

Fahriye Evcen!

Verdiğin cevaplara göre Fahriye Evcen senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Beren Saat!

Beren Saat!

Verdiğin cevaplara göre Beren Saat senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Cansu Dere!

Cansu Dere!

Verdiğin cevaplara göre Cansu Dere senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Burcu Esmersoy!

Burcu Esmersoy!

Verdiğin cevaplara göre Burcu Esmersoy senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Berrak Tüzünataç!

Berrak Tüzünataç!

Verdiğin cevaplara göre Berrak Tüzünataç senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Meryem Uzerli!

Meryem Uzerli!

Verdiğin cevaplara göre Meryem Uzerli senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

Verdiğin cevaplara göre Serenay Sarıkaya senin sevgilin olsa sana ilaç gibi gelir. Sevgilin olduğu andan itibaren hayatın değişecek. Bir ilacın sonsuza dek insana nasıl iyi geldiğin gözlerinle şahit olacaksın! ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
754
458
308
182
108
79
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yelda coruh

MEHMET GÜNSUR :D ismi bile ilaç gibiii :D

TheJunior

Kıskandm:/

Beyz

Mehmet Günsür...

yeldas

nejat işlerin nesi ilaç gibi gelir be insana ? onun kıçını toplamaktan daha beter dert sahibi olurum ben !