Görüş Bildir
Haberler
Hangi Üniformalı Adamla Evlenmelisin?

etiket Hangi Üniformalı Adamla Evlenmelisin?

Şeboş
07.11.2016 - 18:08

Hani kimimiz vardır; tipe, ruhsara, karaktere bakmaksızın aşık oluverir ya da olmuş gibi yapıverir. Sonrasındaysa birden 'aşkitomlar' 'kocişkolar' gibi hitaplar ortaya düşüverir ya... Hah işte bunlar sadece üniformaya duyulan hayranlık mıdır sence? Yani diyoruz ki sen hangi üniformalıyla evlenmelisin, cevabı: Testte!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım: Bu kelimeyi vallahi hiç sevmiyoruz, ama hiçbir şeye bakmasızın "kocişkonu" seç bakalım!

2. Peki haftasonu geldi, arkadaşlarla süper bir gurme günü geçireceksiniz ve mutfak eşinizden sorulacak, hımm hangi yakışıklı adamı mutfağında görmek istersin?

3. Peki şu erkeklerden hangisiyle çalışmak isterdin?

4. "Parada pulda yoktur gözüm, gönlüm seni ister seni", hangi görseldeki mütevazi insanla yemeğe çıkarsın?

5. Hangimiz hocamıza aşık olmadık ki lise yıllarımızda, hangi branş öğretmeninden etkilenirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evet söyle bakalım formunu korumak zorunda olan erkeğin hangisi? Hangisi senin olsun isterdin? :)

7. Hangi ünlüye babalık daha çok yakışıyor?

8. Beyaz pantolon her erkeğe yakışmaz, seç bakalım yakışanı?

Doktor civanım!

Zeki, pratik zekalı, korumacı cerrah: İşte tam sana göre... Senin de bu özelliklerden geri kalır yanın olmadığı için tam yanına yakışır bir üniformalı işte bu ;) Her hastaneye gittiğinde bir doktor tavlarım diye düşünüyorsun, o önlükleri gördüğün an ayakların yerde kesiliyor. Kimisinde beyaz önlük fobisi vardır sen hapşırsan doktora gidiyorsun. Seni seniii düşüreceksin birini yakında az kaldı;)

Basketbolcu!

Güçlü, şöyle tuttu mu sahiplenen, kavrayan, iyi kalpli, karizmatik ve tabii ki ulaşılmaz bir cool tavır (ulaşılmazlık boydan değil canım:) Off uzun boy hastasısın sen bacım, hele ki bu kişinin basketbol oyuncusu olması seni delirtiyor. Senin boyun varsın 1.55 olsun, avcunun içinde oradan oraya top gibi fırlatsın seni, harika bayılırsın. Avuçlarının kocaman oluşu mu? Dur dur orada ya, devam etmeyelim istersen artık;)

Bahriyelim!

Her limanda bir sevgili mi? Umurunda bile değil, sen bağlarsın onu bir şekilde, o kadar düşkünsün ki bu bembeyaz üniformaya. Dişlek olsun, şaşı olsun fark etmez. Sen, tek bir yere odaklar, düzeltirsin o gözleri :)  Beyaz beyaz giydir giydir gönder işte; amaaa her yere yalnız diiil asla. Hemen resmileştiriyorsun bu ilişkiyi, o limanlara da yalnız göndermiyorsun bu adamı: bizden sana tavsiye ;)

Her daim havalı pilot !

Gelsin freeshoptan parfümler, gezilip görülecek ülkeler. Dürüst ol haydi, bu mu hayalin yoksa cidden seviyor musun bu adamı diyesimiz geldi :) Ama haklısın o endam, ütülü pantolonlar, mis gibi parfüm kokan traşlı boyunlar, bazısında keçi sakallar ;) Makosen ayakkabılarla atılan emin adımlar. Bazı şeyleri göze alarak aşık olacaksın bu üniformaya kızımmm: Lingo lingo şişeler deme sonra;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
530
386
251
118
47
34
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
observer

Ama pilotlar hosteslerle aldatıyor :(

Pasif Kullanıcı

pilot! mis gibi parfüm kokan traşlı boyunlar, NERDEN BİLİOSUN EDİTÖÖÖÖÖR

Şiyma Şiyma

başlık üniforma basketbol forması sayılmaz ki