Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türkan Şoray Karakterisin?

etiket Hangi Türkan Şoray Karakterisin?

09.03.2016 - 12:44

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray'ın canlandırdığı hangi karaktersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, hangi manzaranın karşısında bir şeyler içmek isterdin?

2. Kendini hangi dizi karakterine daha çok benzetiyorsun?

3. Survivor'a katılsan kimin için gitsin dersin?

4. Hangi dönemde yaşasan daha mutlu olurdun?

5. Seni en çok nasıl tipler sinirlendirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok yakın bir arkadaşının bir eşyanı izinsiz aldığını öğrendin. Ne yapardın?

7. Bu kedilerden hangisi kucağında uyusun isterdin?

8. Yeşilçam'ın hangi aktrisini daha çekici buluyorsun?

9. Pekiii sence Türkan Şoray hangi jönle daha uyumlu?

10. Son olarak hangi oturma odasını seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Balıkçı Azize!

Balıkçı Azize!

İnsanlara karşı sıcak ve samimisin. Dünyayı insanların samimi olmasının kurtaracağına inananlardansın. Herkese karşı içten davranman kısa vadede seni üzse de uzun vadede işlerin yoluna girdiğini görünce ne kadar iyi bir karakterin olduğunu anlıyorsun. Doğallığın, samimiyetin ve içtenliğinle Kara Gözlüm filminin Balıkçı Azizesine benziyorsun.

Türkan!

Türkan!

Herkesin hayat yolu belli başlı kriterlere göre çizer. Kimisi para, kimisi kariyer, kimisi huzurlu bir yaşam için didinir durur. Senin hayatını yönlendiren şey ise aşk. Aşkın önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğine inanıyorsun. İnsanın aşkı için karşılaştığı zorluklarla baş etmesi gerektiğini düşünüyorsun. Çok iyi biliyorsun ki; 'Devlerin aşkı büyük olur.'.

Fosforlu Cevriye!

Fosforlu Cevriye!

Dobrasın, poz kesmeye, kendini kasmaya gelemiyorsun. İçin dışın bir. Hep gerçekliğin peşinde oldun. Severken de nefret ederken de gereksiz yapmacıklıklara başvurmadın. Sen neysen osun. Açık sözlülüğün zaman zaman seni sıkıntıya soksa da gerçekleri konuşmaktan vazgeçmeyenlerdensin.

Dila Hanım!

Dila Hanım!

Asalet parayla pulla ölçülmeyen insanı insan yapan en önemli erdemlerdendir. Seni de tek kelimeyle tanımlamamız gerekirse bu kesinlikle 'asil' olurdu. Zor kararların insanısın, çevren seni yanlış kararlar almaya yönlendirse bile kendi kişiliğinden taviz vermiyorsun. Bu da seni Dila Hanım gibi güçlü biri yapıyor.

Asya!

Asya!

Sevgi kavramı herkese göre değişiklikler gösterir. Kimisi için sevgi romantik bir akşam yemeğidir, kimisi için Amerikan filmlerindeki gibi şatafatlı şovmenliktir. Ancak, bu kavram senin için çok farklı. Sana göre sevgi emektir. Bir insan seviyorsa emek vermeli, sevdiği uğruna fedakarlık göstermelidir. Sen romantik sözlere, ışıltılı kandırmacalara kanmayan sevmenin ne olduğunu hakikaten bilen büyük bir sevgi emekçisisin.

Sultan!

Sultan!

Tek kelimeyle güçlüsün. Sultan gibi güçlüklere karşı pes etmiyorsun. Hayatın sana karşı getirdiği zorluklar karşısında pes etmiyorsun, mücadele şevkini kaybetmiyorsun. Yaşam denen yolun her zaman güllerle dolu olmadığının, o güllerin de dikenli olduğunu çok iyi biliyorsun. İnsanları iyi tanıdığın, temkinli olduğun için tüm sıkıntıları bu gücünle, azminle aşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1073
351
102
84
36
33
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SkRIIIex

Türkan! Yaa bu kadın Türkiye nin Marliyn monroe su resmen onunla aynı yüzyılda yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. (δ้vδ้)

Sbl Kskc

Asya :) Sevgi emekçisiyim ben , hayırlısıyla bide emekli olaydım :D

tatlış penguen

fosforlu cevriye hmm gözlerimi hep benzetirler Türkan şoraya :)