Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk Hip Hop Yıldızı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Türk Hip Hop Yıldızı Senin Ruh İkizin?

Nsycl
07.08.2016 - 19:04

Geçtiğimiz ayda yapmış olduğumuz 'Dönemin Hip Hop Yıldızları' testinin ardından şimdi de sırada Türk Hip Hop Yıldızları var! Bakalım senin ruh ikizin hangi rapper?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz net. Dinlediğin rap müzikten beklentin nedir?

2. Karşı tarafın yaptığı hangi hareket seni çileden çıkarır peki?

3. Bir Hip Hop yıldızı olsan reklamlarda oynar mıydın peki?

4. Aşağıdaki çizimlerden birini seçmeni istiyoruz şimdi de.

5. Şimdi de bir hip hop yıldızı seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başka bir rapperla aranızda çıkan gerginlik durumunda ne yaparsın?

7. Hızlı rhyme mı yoksa yavaş rhyme mı?

8. Son soru. Sen aşağıdakilerden hangisisin?

"Ceza" çıktı!

"Ceza" çıktı!

Sürçme yok! Tekleme yok! Hız var! Söz var! Beat var! Ceza senin ruh ikizin çünkü enerjiyi, duygularını hızlı ifade etmeyi ve seri beatleri seviyorsun. Yeri geldiğinde öfkeleniyor dissler atıyor ama genel olarak insanları kucaklayıcı bir yapıda takılıyorsun. Saygı senin için çok önemli bir detay.

"Sagopa Kajmer" çıktı!

"Sagopa Kajmer" çıktı!

Sago mahlas KAF KEF! Duygularını, hüzünlerini, sevdiklerini, sevmediklerini, nefret ettiklerini, etmediklerini yansıtma biçimin seni Sagopa Kajmer'le ruh ikizi kılıyor. Aksak ritim, akılda kalıcı melodi, ağır fakat birden çok anlamlı şarkı sözleri senin sevdiğin, seni sen yapan unsurlar!

"Fuat" çıktı!

"Fuat" çıktı!

Batı Berlin'den yükselen harbi adam! Heybetli görüntü, tok ses tonu ve ağır sözler sakın kimseyi şüpheye düşürmesin. Tıpkı Fuat gibi senin de tertemiz bir kalbin var, bazen kendine hakim olamıyorsan o da samimi ve dürüst olduğundan.

"Killa Hakan" çıktı!

"Killa Hakan" çıktı!

Gerçek Gangster. Dürüstlüğün, doğallığın timsali. Sözleri de kendisi gibi dürüst olan Killa Hakan, kendine özgü tarzı ve ryhme'larıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. Sen de tıpkı Killa Hakan gibi kimsen O'sun! Bununla bir derdin yok ve bu da seni saygıdeğer bir insan kılıyor.

"Sansar Salvo" çıktı!

"Sansar Salvo" çıktı!

Türkçe Underground Rap'in en üretken, en yetenekli ve yaptığı disslerle de belki de en sert isimlerinden.  Sen Sansar Salvo ile ruh ikizi çıktın çünkü sevenlerin kadar sevmeyenlerin de var. Ve bunu dert etmiyorsun. Fikirlerini oldukları gibi söylüyorsun ve bu da her zaman insanların sana saygı duymasını sağlıyor.

"Mode XL" çıktı!

"Mode XL" çıktı!

Ankara'dan çıkmış öldürücü bassları ve keskin sözleriyle insanlara kendilerini sevdiren iki adam. Yasin ve Evren! Vizyon sahibi, havalı ve kendini bilen bir insan olman seni Mode XL ile ruh ikizi yaptı! Yapacaklarınla her zaman diğerlerinden bir adım önde olacağın belli.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
877
352
182
138
70
46
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın