Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tür Enerjiye Sahipsin?

etiket Hangi Tür Enerjiye Sahipsin?

Osman Avcı
07.01.2015 - 12:48 Son Güncelleme: 07.01.2015 - 16:14

Vücudumuz aslında bir enerji ibarettir; bu yüzden hayatımızı yöneten şey, enerjidir. Peki senin hayatında baskın olan enerji türü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi tarihi çağda yaşamak isterdin?

2. Sana göre hangi zıtlık daha temel?

3. Hayat enerjini anlatan sembol hangisi olabilir?

4. Genelde hangisini dinlersin?

5. Gün doğumu seni duygusal olarak nasıl etkiler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi negatif duygudan pek hazzetmezsin?

7. Aşkın bir üst derecesi sence hangisidir?

8. Sence senin enerjin hangi elementin etkisi altındadır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Biyoenerji'ye sahipsin!

Biyoenerji'ye sahipsin!

Sen biyoenerjiye sahipsin. Doğayla su götürmez bir bağın vardır, kendini insan olarak ondan soyutlamıyor, aksine tam olarak içinde hissediyorsun. İşte tam da bu yüzden senin eski, kadim ve bilge bir ruha sahip olduğunu söylemek gerek. Çünkü doğanın binlerce yıllık tecrübesini taşıyorsun. Gündelik zırvalara oldum olası mesafelisindir, daha doğrusu ilgini çekmez onlar. Çünkü sen parçayla değil, bütünle ilgilenen bir ruhsun ve seni evrene bağlayan tüm bağlantıları düşündüğümüzde kocamansın sen, koskocaman!..

Kutsal Enerji'ye sahipsin!

Kutsal Enerji'ye sahipsin!

Sen kutsal/ilahi enerjiye sahipsin. Felsefi bir derinliğin vardır; bu yüzden bir sende sen vardır, senden içeri. Sana şahdamarın kadar yakın olan 'şeyi' asla inkar etmiyorsun. Bunun yanında kaderci bir ruha sahip olduğunu da söylemek gerek. İşte tam da bu yüzden işleri oluruna bırakmak gibi bir huyun var. Ayrıca içindeki kutsal enerji seni çok dengeli bir insan haline getirmiş, bu yüzden evrenin bir kozmos, yani bizim kültürümüzdeki adıyla masiva olduğuna inanıyorsun. Sen bir neysin son olarak, ayrıldığın vatanını arıyorsun: Bu dünya bir gurbet sana!..

Psişik Enerji'ye sahipsin!

Psişik Enerji'ye sahipsin!

Sen psişik enerjiye sahipsin. Şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki, sen doğaüstü güçlere sahipsin. Sadece bunu kendinde tam olarak keşfetmemiş olabilirsin. Ancak yine de arada sırada kendinin bile şaşırdığı şeyleri yapıyorsun, hatta bunlara çoğu zaman anlam veremiyorsun. Mesela bilinmesi imkansız şeyleri bildiğin, başkalarının düşüncelerini sezgisel olarak tahmin ettiğin zamanlar oluyor. İşte bunlar hep senin psişik enerjinin emareleri!..

Metafizik Enerji'ye sahipsin!

Metafizik Enerji'ye sahipsin!

Sen metafizik enerjiye sahipsin. Sen inancın insınısın. Bu yüzden gözünün önünde perde yoktur, evrenin özünü rahatlıkla algılabiliyorsun. Melamet hırkasını giymiş gibisin. Kah çıkarsın gökyüzüne seyredersin alemi, kah inersin yeryüzüne seyreder alem seni. Bu kainat algılayabildiğimiz kadar vardır sözünden hareketle, senin algın çok açık, çok büyük olduğu için kainat sensin diyebiliriz. Ene'l-Hakk kısacası!..

İyileştirici Enerji'ye sahipsin!

İyileştirici Enerji'ye sahipsin!

Sen iyileştirici enerjiye (healing energy) sahipsin. Sen doğuştan gelen bir enerjiye sahipsin ve bu enerji çeşidi sonradan elde edilemez. Yardımsever ve pozitif enerjiyle yüklü bir ruha sahipsin, bu yüzden etrafındakileri hem duygusal olarak, hem ruhsal olarak ve hatta hem de fiziksel olarak iyileştirebilirsin. Vücut sıcaklığın oldukça yüksektir, bu yüzden ellerinde garip bir şifa yeteneği var. Bunu paraya mı çevirsen ne yapsan? Hem Uğur Dündar da ortalıklarda yok :)

Işınım Enerjisi'ne sahipsin!

Işınım Enerjisi'ne sahipsin!

Sen ışıl ışıl bir enerjiye sahipsin. Yıllar yılı neden her girdiğin ortamda dikkat çektiğin, mıknatıs misali insanları kendine çektiğini merak eder dururdun. İşte sebep tam olarak senin içinde bulunan bu enerji. Bu enerjiye sahip insanların hep tepeye oynama gibi ortak bir özelliği vardır ve onlar için başarı kendiliğindendir. Ayrıca senin yaşamına hükmeden yegane şey ışık, bu yüzden senin hakkında net olarak ilerici, özgürlükçü, bilgiye değer veren aydın bir ruh demek oldukça yerinde olur. Kısaca karanlık sana 4 milyon ışık yılı uzakta, enerjine ters çünkü ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
465
191
124
37
20
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen psişik enerjiye sahipsin. Şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki, sen doğaüstü güçlere sahipsin ( sayısal loto için numara isteyen varsa hebrim ola )

yakuza48

Sayısala söyler misin bu hafta için madem?;)

Yağmur Sarikaya

İyileştirici Enerji'ye sahipsin! Sen iyileştirici enerjiye (healing energy) sahipsin. Sen doğuştan gelen bir enerjiye sahipsin ve bu enerji çeşidi sonra... Devamını Gör

Nisan123 lord

Sen biyoenerjiye sahipsin. Doğayla su götürmez bir bağın vardır, kendini insan olarak ondan soyutlamıyor, aksine tam olarak içinde hissediyorsun. İşte tam da... Devamını Gör