Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tip Erkekler Seni Çılgına Çevirir?

Hangi Tip Erkekler Seni Çılgına Çevirir?

Yung Boş Ada
23.01.2015 - 16:56 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 00:52

Artık şu meseleyi bir açıklığa kavuşturalım da, sen de vakit kaybetme ;) Bakalım seni nasıl erkekler etkileyip çılgına çeviriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayalindeki erkek seni tatile götürecek olsa nereye götürmesini isterdin?

2. Bir erkekte dikkat ettiğin ilk şey ne?

3. Bu hayvanlardan hangisi tam senlik?

4. Bir Yunan tanrısı seç!

5. Kış tatili için en mükemmel yer neresi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Brad Pitt seç!

7. Sana göre erkek stilindeki en güzel çağ?

8. Bir erkeğe en çok yakışan aksesuar hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Erkeksi çıktı!

Erkeksi çıktı!

Sen tam anlamıyla erkeksi, sert erkeklerden hoşlanıyorsun. Her ne kadar sert görünse de, sen onun içindeki minnoşu ortaya çıkarabilirsin ve o senin için gerekirse kendini ateşe bile atar. Sevdi mi de tam sever yani, hatta öyle ki sevme eylemi ete kemiğe bürünse O'nun gibi bir şey olur! Kısaca sen de sevilmeyi sonuna kadar hak eden biri olduğun için sana adam gibi bir adam lazım!

Kumral Bomba çıktı!

Kumral Bomba çıktı!

Sen beyaz tenli sarışın ya da kumral erkeklerden hoşlanıyorsun. Senin için erkeği çekici yapan ilk şey kesinlikle onun altın tonlarındaki saçları ve sakalları. Senin için çoğu zaman bir erkek sarışınsa kesinlikle yakışıklıdır. Ve yakışıklı erkeklerin senden kaçmasına imkân yok ;) Fakat bu tür erkekler genellikle serseri görünümlü, çapkın erkeklerdir ve onları da ancak senin gibi biri adam edebilir. Serseri bir erkeğin içindeki uysallığı ancak senin gibi bir kadın çıkarabilir yani! Sen işini bilirsin, fazla söze ne hacet ;)

Üniformalı çıktı!

Üniformalı çıktı!

Sen eğlenceli, değişik, çılgın bir kadınsın! Hafif bi delilik var yani sende ;) Bu yüzden üniformalı erkekler sana hep çok çekici geldi; üniformalı bi erkek gördün mü eriyip gittin yani. Onlardaki bu ciddi, etrafına korku salan hava seni çok etkiliyor. Seni kendine çeken şey karizma kısacası. Üniformalı erkekler senin koruyucu şövalyelerin ve her şeyden önce seni prenses peri sanıyo, mitolojiden biri sanıyoo :)

Sakallı çıktı!

Sakallı çıktı!

Senin için erkek dediğin kaşlı gözlü döşü kıllı olacak :) Şaka bir yana, özenle uzattığı bakımlı ve istediğin zaman oynayabileceğin bir sakalı olacak! Sen sevmezsin öyle bebek suratlı kılsız tüysüz erkekleri. Çocuk gibi gelir onlar sana hep. O ne öyle bebek gibi değil mi yani? Ayrıca böyle erkekler de çok şefkatli olurlar hani, tıpkı senin gibi. Kedi gibidirler, seni özel hissettirirler bir yandan da. Tam bir aşk adamıdırlar kısaca. Hadi yine iyisin bu aralar da erkeklerde bir sakal modası aldı yürüdü ;)

Uzun Saçlı çıktı!

Uzun Saçlı çıktı!

Nedendir bilinmez ama uzun saçlı erkekler sana hep çok çekici gelmiştir. Her zaman bir adım öndedir onlar senin için. Sana göre uzun saçlı erkeklerin kendilerine has bir tarzları, bir duruşları vardır. Öyle herkesle muhatap olmazlar. Biraz kapalı kutudurlar. İşte bu gizlilik bu asilliktir seni kendine çeken. Sen de zoru seven, gizemli ve herkesle laubali olmayı sevmeyen biri olduğun için uzun saçlı erkekler senin için biçilmiş kaftan. Siz erin muradınıza, biz çıkalım kerevetine :)

Takım Elbiseli çıktı!

Takım Elbiseli çıktı!

Elinde evrak çantası, ayağında yeni boyanmış şık mı şık ayakkabıları ve üstünde jilet gibi takım elbisesiyle işinde gücünde adamlar tam senin tipin. Çünkü sen kendini bilen, olgun ve gerçekçi bir insansın. Asla salak salak hayallere kapılmazsın. Bulanıklık yoktur senin kafanda ve her şeyi olması gerektiği gibi ciddiye alırsın. İşte seni de senin gibi ciddi, olgun, ne istediğini bilen erkekler çekiyor. Sen üşüdüğünde kaşe montunu sana vermesiyse: <3

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
742
343
301
180
72
66
63