Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Walking Dead Karakterisin?

etiket Hangi The Walking Dead Karakterisin?

Nsycl
11.11.2016 - 19:39 Son Güncelleme: 05.12.2016 - 11:42

Bu sezonla da fanlarını televizyona kitlemeyi başaran belki de gelmiş geçmiş en çok izlenen post-apokaliptik dizi 'The Walking Dead' ile karşınızdayız! Bakalım sen hangi karakter çıkacaksın? Hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

Rick çıktı!

Rick çıktı!

Lider özelliklerin çok güçlü öncelikle. Baskı altında bile düzgün çalışmayı başaran, soğukkanlı bir karaktersin. Aileni ve sevdiklerini korumak için her zaman elinden gelenin en iyisini yapacak bir tutumun var ve bazen bunun için sert ve acımasız olunması gerekse olmasını da biliyorsun.

Daryl Dixon çıktı!

Daryl Dixon çıktı!

Cool kelimesinin anlam kazanmış halisin bir kere! Her zaman agresif bir tarzın olsa da seni tanıyan insanlar işin aslını biliyor. Olduğun yere gelmek için tırnaklarını kazıya kazıya çalıştığının farkında olanlar sana sesini çıkarmıyorlar. Zaten bi tanısalar içindeki duygusal ve güvenilir karakteri farkedecekler. Bazen çok hızlı sinirlenip kararlarını sorgusuz infaza götürsen de genelde sakinliğini korumasını hep biliyorsun.

Michonne çıktı!

Michonne çıktı!

İnsanlar kendine olan güvenine her zaman gıpta ile bakıyor. Çok zeki, enerjik ve özgürlüğüne düşkün bir yapın var. Fikirlerin ve savundukların hiç bir zaman birbiriyle çelişmiyor bu da seni her zaman stabil bir insan yapıyor. Bir insan senden bir şey istediğinde evet dediysen asla onu geri çevirmeyeceğini biliyor. bu ne kadar güvenilir bir insan olduğunu kanıtlar nitelikte.

Maggie çıktı!

Maggie çıktı!

Oldukça sevecen bir karaktersin öncelikle. Bu sevecenliğine rağmen inanılmaz ciddi de olduğunu söylemeden geçmeyelim. Aile her şeyden önce gelir ve onlar için her şey yapmaya değer fikrini hayat motton belirlemişsin. Her zaman duygusal ve güven verici bir kaynaksın ve insanlara her zaman iyi gelmesini biliyorsun!

Carol Peletier çıktı!

Carol Peletier çıktı!

Seni açıklayacak iki kelime var. Net ve direkt! Amaçların uğruna yapmayacağın şey yok. Kendine bir nokta koyduysan ona ulaşana kadar sana rahat da yok. Tutkulu ve hırslı olmak da bunu gerektirir zaten. Dışarıdan biraz soğuk belki de biraz suratsız göründüğünü söyleyebilirler, bunu değiştirmek için biraz uğraşabilirsin!

Carl çıktı!

Carl çıktı!

Belki en başlarda yeterince sert değildin ama artık sen de kesinlikle uğraşılmayacak bir karaktersin. Seni anlatacak olsak, her zaman kendini geliştirmeyi bilen, asla olduğu yerde durmayan biri derdik. Tecrübe senin için büyük bir yol gösterici. Arkanda da iyi yol göstericiler olduğu sürece sırtın yere gelmez!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
758
346
161
108
49
39
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Balık

Rick çıktı . O negan var ya o negan o ölmedikçe ben diziden zevk mevk alamıycam o.ç herif ya .

Nilay Eren

merak etme sen onun sonu validen çok daha kötü olacak

bayan kahkaha

Daryl Dixon çıktı!