Görüş Bildir
Haberler
Hangi "The Big Bang Theory" Karakterisin?

etiket Hangi "The Big Bang Theory" Karakterisin?

Nsycl
30.05.2016 - 13:04

Bu haftaki testimizde göndermeleriyle ve ince esprileriyle özellikle geek ekibin büyük sevgisini kazanan bol ödüllü dizi The Big Bang Theory'nin hangi karakteri olduğunu söylüyoruz! Hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet başlıyoruz. Hayattaki en değerli ve önemli şey ...

2. Bu büyük bilim insanlarından birini seçmeni istesek?

3. Zamanda yolculuk yapabilsen hangi döneme gitmek isterdin?

4. Peki ne keşfetmek isterdin?

5. Pekala. Diyelim ki biri seni çok sinirlendirdi. Tepkin ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir partidesin diyelim. Seni hangisini yaparken bulurduk?

7. Boş zamanlarında ne yaparsın?

8. Ve son sorumuza geldik. Dürüst ol. Duygusal bir insan mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Penny" çıktı!

Büyük hayalleri ve küçük egosu olan bir insansın! Eğlenceli ve aktif bir sosyal hayatın var. Ailen ve dostların için yapamayacağın şey yok! Ki bu seni her zaman iyi kalpli ve güvenilir bir insan yapıyor.

"Sheldon" çıktı!

Zehir gibi zekan ve garip bir espri anlayışın var. Empati konusunda bazen sıkıntıya düşsen de senin içini dostların biliyor. Mükemmeliyetçi yapın uğraştığın her işin kusursuz olmasına sebep oluyor ve zaten böyle olmadığı bir durumu kabullenemezsin. Biraz daha sosyal olmayı deneyebilirsin :)

"Amy" çıktı!

Dünyanın en iyi kalpli ve arkadaş canlısı insanısın! Dostların için yapmayacağın şey yok! Beyninin ve kalbinin kombinasyonunu bu kadar iyi kullanman hem okul/iş hayatında hem de sosyal hayatında seni başarılı bir insan yapıyor. Bazen insanların söylediklerine gereğinden fazla kulak asıyorsun o kadar.

"Leonard" çıktı!

Herkes 'Romantik Serseri' olacak değil. Sen farkını koymuş ve 'Romantik Zeki' mertebesine geçiş yapmışsın! Senin hayatındaki insanlar, senin sevgilin bu kadar ince ruhlu bir insan olduğun için çok şanslı. E bir de bunların yanına zekanı ekleyince eşsiz bir insan olduğun ortaya çıkıyor.

"Raj" çıktı!

Biraz utangaç, biraz tatlış, ama çokça akıllı bir adamsın! İnsanları, hayvanları hatta işini çok seviyorsun. Çünkü sen resmen sevmeye programlanmışsın! Çevrendekiler seni birine anlatırken 'çoook tatlı bir insan' demekten kendini alamıyor.

"Howard" çıktı!

Tarzın, espri anlayışın ve sevecenliğin dışarıdan seni tanımayanlar tarafından anlaşılmasa da seni bilenler senden vazgeçemiyor. Öyle bir zekan var ki yaptığın iğnelemelerin ve şakaların diğer insanlara nazaran çok üst düzey kalıyor. Aşk konusunda da ne kadar sadık olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
491
222
174
47
18
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Koç

Uzun zamandır beklediğim test

Selinay

"Sheldon" çıktı! Zehir gibi zekan ve garip bir espri anlayışın var. Empati konusunda bazen sıkıntıya düşsen de senin içini dostların biliyor. Mükemmeliyet... Devamını Gör

Sertan Kaçar

"Sheldon" çıktı! Zehir gibi zekan ve garip bir espri anlayışın var. Empati konusunda bazen sıkıntıya düşsen de senin içini dostların biliyor. Mükemmeliyetçi... Devamını Gör