Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tatil Beldesine Aitsin?

etiket Hangi Tatil Beldesine Aitsin?

Osman Avcı
24.07.2014 - 16:05 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 16:06

Parmak arası terliklerin, 30 faktör güneş kremin ve kulağından çıkmak bilmeyen deniz suyunla, sen, hangi tatil beldesine aitsin?  

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim otobüste tek başına oturuyorsun. Yanına da karşı cinsten birisi geldi ve oturmak istedi. Tepkin ne olur?

2. Peki ya, gittiğin zaman nerede kalacaksın?

3. Tatilde çektiğin en büyük çile nedir? (Güneş yanığı hariç)

4. Bir tane deniz taşıtı seç!

5. Peki ya en çok hangisini yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç faktörlük güneş kremine ihtiyacın var?

7. Bu yaz en çok maruz kaldığın şarkı hangisi oldu/olacak?

8. Bir Dünya Harikası seç!

9. İstanbul deyince aklına gelen ilk ne geliyor?

10. Son olarak... Bir tatilin olmazsa olmazı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Alanya" çıktı!

"Alanya" çıktı!

Öncelikle senin güzele karşı bariz bir zaafın var -çok net! Plajların en güzeli Kleopatra'yı sever, milletlerden de en çok Rusları seversin. 'Do you bira?'ların, 'Are you disko'ların barlar sokağını neşelendirir, Pub'a da damsız girdiğin görülmemiştir. Sıcağı da çok seversin, sıcak birisin çünkü, ey çok dilli; bir bakıma da 'yok' dilli insan :)

"Kıbrıs" çıktı!

"Kıbrıs" çıktı!

Sana risklerin insanı desek yanlış olmaz sanırım. 'Risk budur' deyip farklı renkten 10'lu ve 2'liyle blöflerin ağababasını yapar, 'all in'lerle masayı şenlendirirsin. Pek tabii ki, şifresini Cern'in bile çözemediği bir poker face'e de sahipsin. O poker face'i gören sıkıysa 'gördüm' desin, Beşparmak dağları yıkılmak, ada ayrılmak ister vallahi :)

"Olimpos" çıktı!

"Olimpos" çıktı!

Sen tam bir doğa tutkunusun. Ağaç, yeşil, gökyüzü senin için her şey ama her şey demek. Duyarlısın bu yüzden, hümanist ve de hayvanseversin de. İlişkinlerinse en organik olanındandır. Sahte, eğreti şeyler hiç sana göre değildir. Kıyafetin rahat, kendin rahat. Kısaca Phaselis'in, Olimpos'un serin suları seni bekler. Durma koş!

"Marmaris" çıktı!

"Marmaris" çıktı!

Sen tam bir aile insanısın. Bağların çok kuvvetlidir, bu yüzden evcimensin de. Senin için tatil demek asla ama asla 5 yıldız, ultra her şey dahil demek değil. Ailen yanında olsun da kalacağın yer ister çadır olsun, ister karavan, ister plaj: Fark etmez! Sakin bir insansın ayrıca, Marmaris'in durgun koyları gibi; ancak içinde eğlenceyi de barındırırsın barlar sokağı gibi. Son olarak, oldukça temiz ve bozulmamış bir insansın; mavi bayraklı bir plaj misali!

"Bodrum" çıktı!

"Bodrum" çıktı!

Sende her şeyden biraz var ve kararında. Mesela 'kop kop'u seversin, ama böyle cılkı çıkana kadar değil! Havalısın, Beyaz Türk olmansa olası; fakat asla tepeden bakma gibi bir huyun yok. Elitsin, konformistsin, yaban inciri, yalı çapkınısın. Renklerden beyazı, yalılardan Bitez'i, balıkçılardan ise Halikarnas'ı seversin. Bodrum deyince de aklına Eda Taşpınar değil, Zeki Müren, Cevat Şakir Kabağaçlı gelir!

"Didim" çıktı!

"Didim" çıktı!

Sen 'kısa' şeyleri hiç sevmiyorsun. Mesela senin için kısa bir plaj makbul değil, Altınkum 10 basar. Tatilin de kısası makbul değil asla, en uzun olanından. Bunun yanında oldukça evcimen bir insansın, bu yüzden tatilde de aradığın ev huzuru, ev sakinliği ve dahi ev yemeği! Bunun için kahrolsun kullan-at oteller; yaşasın Devremülk! :)

"Ayvalık" çıktı!

"Ayvalık" çıktı!

Sen tam tamına keyif adamısın. Ayaklarını uzatıp, elinde bir kitapla, vantilatörün karşısında yatmak gibisi yok senin için. Böyle bir ömür geçirebilirsin. Rahatsın rahat. Dünya batsa, arkasından tükürürsün ki, keyfin ve kahyası böyle olmasını emrediyor. Ayrıca damak tadına önem verir, rakı-balık-ayvalık kutsal üçgeninde dik açı olursun. Barışçı bir insansın son olarak. 'Zeytin' dalı uzatmak hiç çekinmezsin, adım atınca inciler dökülmez be ya!

"Yunan Adaları" çıktı!

"Yunan Adaları" çıktı!

Sen monotonluktan sıkılmışsın; aynı yüzler, aynı yerler seni öyle bir darlıyor ki, sorma gitsin. Ufak da olsa sınırları aşmak gerekiyor bazen, uzaklara gitmek... Mikanos olur, Santorini olur, Rodos olur... Olur da olur. Hem bize de benziyorlar: Ne de olsa 'komşi'! 'Alternatif gerekiyor bazen' düşüncesinde olmakta yerden göğe kadar haklısın. Pasaportun hazırsa, on iki adayı al gel :)

"Karadeniz" çıktı!

"Karadeniz" çıktı!

Öncelikle, seni tanımlayan deyim 'eller gider Mersin'e, sen gidersin tersine', ki ters gele gele Karadeniz'e çıkmış yolun. Sıradışılık, alışılmışın dışına çıkmak gibi kavramlar seni anlatır. Herkes yaptığını yapmak gibi bir huyun asla yok. Bunun yanında çok sıcağı sevmiyorsun, senin için yaylada üşümek, orada mis gibi doğal gıdalar yemek gibisi de yok. Senden alsınlar otobanları, versinler keçi yollarını razısın son olarak. Doğalsın hasılı, 'doğal'ı sevmense pek bi' mantıklı!

"Çeşme" çıktı!

"Çeşme" çıktı!

Sen tam anlamıyla 'kop kop'çusun. Enerjin bitmek bilmez, kıpır kıpırsın ve genç ruhlusun da. Kopmayı o kadar seviyorsun ki, gün gelecek dünyanın başına kıyamet olup kopacaksın. Anı yaşamayı seviyorsun çünkü, o anda varoluyor, saniye ilerisini düşünmüyorsun. Senin eğlenmeni engelleyecek tek şey, kuşkusuz, güneşin doğmasıdır. Aman sabahlar olmasın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
32
24
14
7
7
5