Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tarkan Şarkısı Senin İçin Yazılmış Olmalı?

etiket Hangi Tarkan Şarkısı Senin İçin Yazılmış Olmalı?

Trex
19.11.2015 - 10:50

'Türk Pop'u denildiğinde akla gelen birkaç isimden biri dünya starımız el bebeğimiz göz bebeğimiz Tarkan'ın hangi şarkısı senin için yazılmış olmalı dersin? Hadi bakalım.

1. Öncelikle cinsiyetini soralım.

2. Öncelikle Tarkan denilince aklına ilk önce ne geliyor?

3. Tarkan hangisiyle düet yapmalı?

4. Tarkan bir ülke olsaydı hangisi olurdu?

5. Tarkan'ın neyi sana çekici geliyor?

6. Hayat bir mevsim olsaydı seninki genelde hangi mevsimde geçiyor derdin?

7. Şu an hayatta en büyük sorunun nedir?

8. Şu an olmak istediğin yer neresi?

9. Son olarak en mutsuz olduğun zamanı soralım

Kuzu Kuzu!

Kuzu Kuzu!

Sana insan alışmaya görsün bir defa.. Artık sensiz olamıyor. Kolunu kanadını kırıyorsun gidince. Sensiz yapamıyorlar. Ne yapıyorsun bilmiyoruz ama gerçekler böyle. Seninle tekrar birlikte olmak için gururlarını ayaklar altına alıyorlar ve KUZU KUZU ayaklarına geliyorlar. Kendilerini affettirmek için yapmayacakları şey yok. Sendeki şeytan tüyünü merak ediyor ve şarkını paylaşıyoruz :)

Kuzu kuzu

Dudu Dudu!

Dudu Dudu!

Seni tanımlamak için tek kelime yeter: Prenses.

Çiçek gibi tazecik, 

Kıymetli bi tanecik, 

Ana sütü gibi tertemiz... 

Dudu dudu dilleri, 

Lıkır lıkır içmeli, 

Gözleri derya deniz... 

Sana tüm gönüller torpil geçiyor, el bebek gül bebeksin, hatalarını hoş görecek kadar bir sevgi çemberi ile kuşatılmışsın :)

Şarkın da burada: 

Dudu Dudu

Şıkıdım!

Şıkıdım!

Her şeyden önce şurası kesin: Çevrende çok beğenilen bir insansın ama verdiğin cevaplara göre biraz dengesizsin. Sana ilgi duyanları insanları şaşırtmakta üstüne yok :) Sana nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorlar. İnsanlar sana yaklaşmak isterken birden kendilerini itilmiş hissediyor. Ama güzelliğin onları öyle büyülüyor ki KIZ HEPSİ SENİN Mİ? demeden geçmeyelim :)

Şarkın da burada: 

Şıkıdım

Ölürüm Sana!

Ölürüm Sana!

Tarkan seni çok güzel tanımlamış :)

O da benim gibi gözü kara belli 

Serserim deli dolu terelelli 

Bu aşk bizi yola getirmeli 

Ölürüm sana ölürüm şışşt zilli 

İnsanları yakıp geçiyorsun, tiryakin oldukları yetmiyormuş gibi bir de başlarını döndürüyorsun sana tamamen teslim oluyorlar. 

Sırrını merak ediyoruz ve şarkını paylaşıyoruz: 

Ölürüm sana

Gül Döktüm Yollarına!

Gül Döktüm Yollarına!

Sen de birçokları gibi gerçek sevgiyi arayanlardansın elbette ama bir sıkıntımız var. Pek nazlısın :) Yollarına güller dökülüyor, ilanı aşklar ediliyor, dünyalar vaad ediliyor ama sende tık yok :) Unutma ki çok naz aşık usandırır. Biraz yumuşa diyor ve şarkını paylaşıyoruz: 

Gül Döktüm Yollarına

Dön Bebeğim!

Dön Bebeğim!

Senin karakterinin en baskın özelliği gururlu olman. Bu öyle bir seviyedeki mutluluğu bile elinin tersiyle itmene neden olabiliyor. Sana sunulan tüm güzellikleri gözlerin görmez oluyor. İnsanları da çabuk silebiliyorsun. Prensiplerin senin için çok ama çok önemli. Dön bebeğim diyenlere hiç oralı olmuyorsun. Bu kadar sert olmayı bırakıp biraz yumuşamak sana iyi gelebilir ;)

Şarkın da burada: 

Dön Bebeğim

Acımayacak!

Acımayacak!

Seni Tarkan şöyle tanımlamış:

Gözü yükseklerde ama bir o kadar masum 

Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince 

Bunların üzerine söylenecek çok söz yok ama şunu eklemek de fayda var. Naz yapmayı seviyorsun ve biraz tadını çıkarmak hoşuna gidiyor :) Dikkat et ama kuş kaçmasın ;)

Şarkın da burada: 

Acımayacak

Hüp!

Hüp!

Sen kuş sütüyle beslenilmesi gereken, mis yerine koklanması gereken, kalplerin saraylarında yaşatılması gereken, ağlatsa da sevilecek, el üstünde tutulacak, sizlerde uyutulacak bir prensessin. Bunun sen de farkındasın ama bu içine kapanıklıkla bu nazla sadece gönüllerin saraylarında hapis kalırsın. Arada nefes al kafanı dışarı çıkar. :)

Bu da şarkın: Hüp

Sen Başkasın!

Sen Başkasın!

Sen başkasın! Ama nasıl başkalık bu anlatalım :) İnsanı canından bezdiren bir başkalık bu. Seni biri üzmeye görsün, ona dünyayı dar edebiliyorsun. Sana karşı yapılan büyük hataları affettiğin pek görülmemiş. Haklısın da. Bırak sürünsünler, nedamet getirsinler :) 

Şarkın da burada: 

Sen Başkasın

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
928
442
325
170
47
40
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

cinsiyet soruyorsun erkek diyoruz, tarkan'ın neresi çekici geliyor diye soruyorsun amk??

Pasif Kullanıcı

Kuzu Kuzu! Sana insan alışmaya görsün bir defa.. Artık sensiz olamıyor. Kolunu kanadını kırıyorsun gidince. Sensiz yapamıyorlar. Ne yapıyorsun bilmiyoruz am... Devamını Gör

Buket

Sana insan alışmaya görsün bir defa.. Artık sensiz olamıyor. Kolunu kanadını kırıyorsun gidince. Sensiz yapamıyorlar. Ne yapıyorsun bilmiyoruz ama gerçekler ... Devamını Gör