Görüş Bildir
Haberler
Hangi Susam Sokağı Karakterisin?

etiket Hangi Susam Sokağı Karakterisin?

Deniz Yolkeser
11.10.2014 - 17:19 Son Güncelleme: 15.10.2014 - 13:42

Çocukluğunun vazgeçilmezi, okuldan eve çabuk çabuk dönme sebebi... Bakalım sen o sokağın sakinlerinden biri olsaydın, hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşların arasında nasıl bilinirsin?

2. Kötü günündesin, içinde garip bir sıkıntı var. Nasıl üstesinden gelirsin?

3. En yakın arkadaşın sevgilisinden ayrılmış, sen bunu başkalarından duyuyorsun. Tepkin ne olur?

4. Genellikle hafta sonları ne yapıyorsun?

5. Hayalindeki salonu seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son hiç tanımadığın ya da az tanıdığın biriyle konuştuğunda, konu neydi?

7. Büyük ikramiye sana çıktı. Kazandığın parayla ne yaparsın?

8. Senin için hangisini yemek/içmek diğeri olmadan anlamsız?

9. Son soru: Kavga eden birilerini gördüğünde sen...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Minik Kuş"sun!

Dünya tatlısı, herkesin canı ciğeri, en sevdiğisin. Bilmeden de olsa birinin kalbini kırdığına inanmamızı bekleme. O boyuna, iri cüssene rağmen sen miniksin. Hayatında üzüntüye yer yok. Nasıl üstesinden geleceğini biliyorsun. Keder neymiş?! Şarkılar söylensin, sen dans et!

"Edi"sin!

Uçarı ve çocuksu bir tarafın var, kabul et. Gördüğün, duyduğun her şey hakkında milyonlarca soru üretebilirsin. Çok sorar, çok merak edersin. Karşındakinin sabrını ölçmeyi iyi biliyorsun. Ama bağımlılık yapan bir tarafın da yok değil. Ciddiyet çok güzeldir diyemeyiz ama bazı durumlarda gerekli olup olmadığının kararını vermeyi sana bırakıyoruz.

"Büdü"sün!

Her şeyi çok mu ciddiye alıyorsun? En ufak bir buluşma için bile günler öncesinden değişmemek üzere planın hazır, değil mi? Ne olursa olsun sen iyi bir dostsun, herkesin akıl danıştığı kişisin. Sevdiklerine değer veriyorsun, hem de öyle böyle değil. Herkes bunun farkında. Onun için aşırı mantıklı davranışların ve bazen katı oluşun kimseyi rahatsız etmiyor.

"Kırpık"sın!

Sokağın karizması tavan delikanlısısın. Güzele güzel, çirkine çirkin dersin. Netsin yani. Kırpık nereden geldi, neden o küfenin içinde yaşıyor, bunları bir öğrenemedik. Kısacası sana soru sorulmaz. Ama bir şeytan tüyün var. Bunu kullanmayı iyi biliyorsun. Aylak aylak dolaşsan da, sabahtan akşama boş muhabbet kovalasan da kimse sana kızamaz, sana sırt çeviremez.

"Kurabiye Canavarı"sın!

Sevimlisin. Onu bir önceden kabul edelim. Ha bir de obur. Ama sanki bir açgözlülük mü var sende? Ya da açgözlülük demeyelim de müsriflik! Değer verdiğin şeylere bağlanıyorsun. Onların hakkını vermeyi de biliyorsun. Bu kurabiye de olabilir, ailen de, arkadaşların da. Alışkanlıkların senin en büyük hazinen. Ama unutma bazen değişiklikler iyi olabilir.

"Kurbağacık"sın!

Komiksin, iyi kalplisin. Biraz fırlamalığın var. Olayın kokusunu alıyor, nerede ne olmuş önce sen öğreniyorsun. Israrcılığın da belki bundan kaynaklanıyor. Ne olursa olsun tarzın belli, duruşun belli. Herkes seni böyle kabul etmiş, sevmiş. Olumsuz bir yanın var mı, şüpheliyiz. Sen böyle iyisin sanki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
34
23
10
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dicoiy

"Kırpık"sın! Sokağın karizması tavan delikanlısısın. Güzele güzel, çirkine çirkin dersin. Netsin yani. Kırpık nereden geldi, neden o küfenin içinde yaşıyo... Devamını Gör

Elena

"Kurbağacık"sın! Komiksin, iyi kalplisin. Biraz fırlamalığın var. Olayın kokusunu alıyor, nerede ne olmuş önce sen öğreniyorsun. Israrcılığın da belki bun... Devamını Gör

Demir Gün

Bana ne aq sevgilisinden sanki her dakika sevgili değiştiriyorlar