Görüş Bildir
Haberler
Hangi Survivor 2016 Karakterisin?

etiket Hangi Survivor 2016 Karakterisin?

Ekranları kasıp kavuran yarışma Survivor 2016'da bakalım hangi yarışmacısın? Cevabı bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak: Ünlü mü olmak istiyorsun yoksa Gönüllü mü?

2. Klasik bir soru geliyor! Issız bir adaya düşsen yanına alacağın ilk şey ne olurdu?

2. Klasik bir soru geliyor! Issız bir adaya düşsen yanına alacağın ilk şey ne olurdu?

3. Peki bu adada hangisinden daha çok korkarsın?

4. Söyle bakalım, hangisi senin karakterine daha çok uyuyor?

5. Peki Survivor'da olsan, hangi oyunda başarılı olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki arkadaşlarınla çok büyük bir kavga ettin ve birdenbire istenmeyen birisi oldun. Bu durumda tavrın ne olur?

7. Açlıktan ölmek üzeresin ve arkadaşın kokonatları senden saklıyor. Bu durumda tepkin ne olurdu?

8. Pekii, gelelim can alıcı bir soruya: Bu adada hangi yarışmacıya sinir olurdun?

9. Son olarak hangi Yılmaz Morgül?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avatar Atakan!

Avatar Atakan!

Sen kesinlikle Avatar Atakan olurdun! Sen azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak için doğmuşsun! Hayatındaki yenilgiler karşısında dimdik ayakta durabiliyorsun ve asla pes etmiyorsun. Vazgeçmemek senin hamurunda var. Mantığını öyle güzel kullanıyorsun ki insanlar bir sorunları olduğunda ilk olarak senin yanına geliyor. Bazen ani çıkışlar yaptığın oluyor ama mantığınla hareket ederek öfkeni kontrol altında tutabiliyorsun. Kimseye aldırış etmeden, kendi çizdiğin yolda yürümeye devam edersen kazanan hep sen olursun!

Yattara!

Yattara!

Enerjik, sevecen, sıcakkanlı ve insanlarla arası iyi olan birisin. İnsanlar sen gerçekten çok ama çok seviyor. Girdiğin ortama hemen uyum sağlayan ve kendini sevdiren bir yapın var. Bu yüzden de birçok arkadaşın var. Çünkü sen dostluğa önem veriyorsun ve dostların için yapamayacağın hiçbir şey yok! Yalnız bu kadar iyi kalpli olursan, kalbini kıran da çok olur bizden söylemesi. Ama bununla da başa çıkarsın sen merak etme! Her şeye olumlu bakmaya devam et!

Nagihan!

Nagihan!

Başarma hırsın, azmin gerçekten takdire şayan! Kafana koyduğun bir şeyi gerçekleştirene kadar elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Başarıya giden yoldaki bütün riskleri göz önünde bulunduruyorsun ve ona göre kendine plan çiziyorsun. Sendeki bu hırs ve azmin yarısı bizde olsaydı ohoo! Yalnız bu kadar hırs seni biraz yorabilir. Biraz kendine de zaman ayırmalısın. Bazen emeklerinin boşa gittiğini düşünsen de asla pes etme! Hepsinin karşılığını zamanla alacaksın!

Yılmaz Morgül!

Yılmaz Morgül!

Hayat seni ne kadar yormuş olursa olsun, enerjin ve her şeye olumlu bakabilme özelliğin sayesinde dimdik ayakta duruyorsun. Kimsenin ne dediğine kulak asmadan yaşamak en güzeli ve sen bunu harika bir şekilde yapıyorsun. Zaman zaman sıkıntların olduğunda kendi kabuğuna çekiliyorsun ve kendi kendini iyileştiriyorsun. Bu yüzden senin kimseye ihtiyacın yok! Senin arkandan isteyen istediğini desin, sen boş ver ve önüne bak. Çünkü bu hayatta ne kadar yalnızsan, o kadar kafan rahat olur! Ne demişler: Güç yalnızlık ister, çünkü zirve tek kişiliktir!

Semih!

Semih!

Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek başına, her basamakta daha da güçlenerek çıkmışsın. Tek başınasın ve kimse seninle yarışamaz. Bırak yarışmayı yanından bile geçemezler. Kendi yarattığın bir dünyan ve insanlara karşı çizdiğin kalın çizgilerin var. Bu yüzden hiç kimse senin çizgilerini geçip, seni üzemiyor. Ve de bu dünyanda hataya yer yok. Sana bir kez hata yapıldı mı asla affetmiyorsun. Birkaç yakın arkadaşın var ve onlar da sana yetiyor. Kısacası bütün dünyaya beyin ameliyatı yapıyorsun!

Damla!

Damla!

Her şeye olumlu bakmak senin doğanda var! Her türlü zorluğa rağmen azminle dağları delersin sen! Girdiğin her ortama ayak uyduran ve arkadaşların tarafından sevilen bir yapın var. Bu senin en güzel özelliklerinden biri. Ama bazen duygusal yönün ağır basıyor ve olayları gereğinden fazla büyütüyorsun. O durumlarda mantığını devreye sokarsan her şey daha da güzel olacak senin için! Asla pes etme!

Serkay!

Serkay!

Çok ama çok hırslı bir insansın. Yenilgiye asla gelemiyorsun ve bu seni çok sinirlendiriyor. Bazen o kadar yoruluyorsun ki her şeyi akışına bırakmak, kafanı alıp gitmek istiyorsun. Ama arkadaşlarından ve ailenden gördüğün destek sayesinde kendini hemen toparlıyorsun ve özüne dönüyorsun. Unutma; hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın, sen güçlü bir insansın! Yenilgiler seni yıldırmasın! Ne demişler: Seni öldürmeyen acı, güçlendirir!

Nihal!

Nihal!

İnsanlar her ne kadar seni güçsüz görseler bile bazen öyle bir şey yapıyorsun ki söyledikleri lafları yiyip yutuyorlar. Onların suratına tokat gibi yapıştırıyorsun söyledikleri lafları. Boş ver onlar konuşmaya devam etsin. Sen de bunlarla kendini gaza getir ve daha da güçlen! Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edersen ve biraz daha kendini motive edersen, seni kimse tutamaz! Unutma: İstersen, başarırsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3610
1397
1021
1016
338
330
320
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sertan Kaçar

Bu testi yaptım ama bu sefer sonucu paylaşmayacağım çünkü çıkan kişiyi tanımıyorum ve programı izlemiyorum. Çok gereksiz olduğunu düşünüyorum sadece. Ha bu a... Devamını Gör

Nilüfer Aydın

Semih! Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek başına, her basamakta daha da güçlenerek çıkmı... Devamını Gör

Zagros

Sen kesinlikle Avatar Atakan olurdun! Sen azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak için doğmuşsun! Hayatındaki yenilgiler karşısında dimdik ayakta d... Devamını Gör