Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Süper Kahramanlar Evlenirlerse Kendileri Gibi Kahraman Çocukları Olur?

etiket Hangi Süper Kahramanlar Evlenirlerse Kendileri Gibi Kahraman Çocukları Olur?

1. Red Sonja & Dr. Xavier

Xavier çok zeki ama fazla yufka yürekli. X-Men ekibinin kurucusu olan Dr. Xavier'in süper gücü insanların düşüncelerini kontrol etmek. Conan'ın ezeli dostu Kızıl Sonja ise gücü ve acımasızlığıyla ideal bir seçim onun için. Güçleri bu şekilde birleşirse Xavier Sonja'yı dengeler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Spiderwoman & Conan

Kimmeryalı Conan çizgi roman dünyasının en eski ve sevilen karakterlerinden biri. 'Crom ölüleri say!' diye bağırması hepimizin kulağında yankılanır. Spiderwoman ise uçan kaçan, ağ atan çevik mi çevik bir kadın. Conan'ın kasları ve Spiderwoman'ın çevikliğinden iyi bir sonuç çıkar eminiz.

3. Flash & The Scarlet Witch

Flash ve Scarlet Witch farklı evrenlerin hızlı kahramanları. Birini yıldırım çarpmış diğeri ise Magneto'nun kızıdır. Şans ve zamanla oynar, onları maniple eder. E bunu açıklamaya bile gerek yok. Çocukları o kadar hızlı olacak ki onları  göremeyeceğiz bile.

4. Human Torch & Aqua Woman

Birisi Fantastik Dörtlü'nün sürekli bağrı yanık gezen kahramanı. Diğeri ise adı üstünde su kadını. Zıt kutuplar birbirini çekermiş. Çocuk nasıl çıkar onu bilemedik ama. Belki birbirlerini nötrleyecekleri için çocukları olmaz bile.

5. Wolverine & Cawoman

Wolverine X-Men'in bıçkın oğlanı, koruyucu meleği, kendi filmlerine sahip bir süper kahraman. Öldürülemiyor ve kendini iyileştirme yeteneği var. Kedi Kadın ise Batman'in hem azılı düşmanı hem de biraz ona yanık. Batman sevdasından vazgeçerse Wolverine için iyi bir partner olabilir. Bu iki arkadaş da pençeli ve acımasız. Çocukları munis bir kediye benzer mi acaba?

6. 5. The Thing & She-Hulk

Fantastik Dörtlü'nün taş adamı The Thing inanılmaz güçlü. Kaya gibi sağlam bir karakter de diyebiliriz hatta. She-Hulk ise adı üstünde yeşil dev Hulk'ın dişi versiyonu. O da gücüyle ünlü. Bu gücün karşısında kimse duramaz. Çocukları dünyayı kurtarabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Captain America & Black Widow

7. Captain America & Black Widow

Kaptan aslında karısına aşık bir adam, bunu biliyoruz. Üstelik pek göstermese de epey yaşlı. Black Widow ise süper kahraman değil de süper insan gibi bir karakter. Üstelik geçmişi bir hayli karanlık, biraz çekinmemek elde değil kendisinden. Ama yine de birbirlerine çok yakışıyorlar. Hem Amerika-Rusya barışına da katkımız olsun.

8. Spiderman & Poison Ivy

Spiderman çizgi romanların en sevilen karakteri olsa gerek. Hem çocukların hem de büyüklerin sevgilisi. Ağ fırlatıyor, örümcek gibi düz duvara tırmanıyor, kötülerle savaşıyor, hatta bir nevi uçuyor bile denebilir. Poison Ivy Batman'in düşmanı. Kendisi bir eko-terörist. Yani bitkilerden silahlar yapıyor insanları öldürmek için. Genelde onları zehirliyor. Birinin ağları var, diğeri de bitkiler, dallar, zehirli şeylerle uğraşıyor. Ben yakıştırdım açıkçası bu ikiliyi.

9. Batman & Supergirl

Batman Gotham şehrinin prensi, yarasaların efendisi, kötülerin korkulu rüyası. Onu zaten tanıyorsunuz. Supergirl ise Superman'in kuzeni, bir uzaylı ama bizden biri gibi. O da kuzeni gibi kendini insanların iyiliğine adamış durumda. Birinin uçamadığı yerde diğeri uçar. Çocukları da hem uçar hem kaçar bu çiftin bence.

10. Superman & The Invisible Woman

Superman Kripton gezegeninden gelmiş, aramızda bizden biri gibi büyümüş bir uzaylı. Aslında kendi gezegeninde normal bir adam olacakken farklı atmosfer ve yer çekimi durumu onu süper güçlü bir karaktere dönüştürüyor. Supeman'i daha mükemmel kılabilecek tek şey görünmez olmak olabilirdi. E onu da görünmez olan bir kadınla izdivaç yaparak sağlayabilir. Kısmetse oğulları onlar gibi iyi huylu olur inşallah.

11. Daredevil & Wasp

Yenilmezler ekibinin bir parçası olan Wasp hanım hem büyüyüp hem de küçülebilen, uçabilen kanatlı bir arkadaş. Ekibin lider üyelerinden biri. Daredevil ise gözlerini küçük yaşta kaybetmiş ama hayata küsmemiş, okuyup avukat olmuş bir adam. Geceleri ise gündüz mahkemede sağlayamadığı adaletin peşinde koşuyor. Wasp, kör kahramanımıza çok güzel bir yol gösterici olmaz mıydı? Çocukları da kesin adalet için savaşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Emma Frost & Deapool

Önceleri kötü bir mutant olan X-Men evreninden Emma Frost sonraları iyilerin safına katılıp bizim ekibin bir parçası oluyor. Hem telepati gücü var hem de elmasa dönüşüp patlayabiliyor. Yine X-Men'in bir parçası olan Deadpool aslında iyilerle savaşır ama iyi değil bir anti-kahramandır. Soğukkanlı bir katil olan Deadpool kadın ve çocukları asla öldürmez, ilkeli bir katildir.  Bu iki karakter sinsilik konusunda hepimizi dereye sulu götürüp susuz getirir. Çocuklarından sakının kendinizi.

13. Ironman & Medusa

Kendi filmleri olan ve aynı zamanda Yenilmezler'in bir parçası olan Tony Stark dünyanın en zengin adamlarından biridir. Göğsünde bir enerji kaynağı olmadan yaşayamayacak hale gelen Stark kendine çok fonksiyonlu bir zırh yaparak süper kahraman olmaya karar verir bir gün. Medusa ise aynı efsanelerdeki gibi saçlarından güç alan güçlü ve dayanıklı bir kadın karakterdir. Saçlarıyla kaldıramayacağı şey yoktur ve öyle uzun olur ki istediği zaman, düşmanlarını onunla boğabilir bile.  Tony Stark hem zengin hem biraz şımarık ya, onu ancak Medusa yola getirir diye düşündük.

14. Thor & Carol Denvers

Thor İskandinav mitolojisinin hem yakışıklı hem de inanılmaz güçlü prensi. Büyük kral Odin'in oğlu. Babasından aldığı çekiçle yenilmez bir kahraman. Carol Denvers ise süper insan güçlerine sahip, dayanıklı ve 6. hissi çok kuvvetli bir karakter. Thor'a çekicini vuracağı yer konusunda yol gösterici olur. Çocukları da hem akıl hem güç timsali olur bizce.

15. Wonder Woman & Green Lantern

Kurşun işlemez bir kadın Wonder Woman. Soyu ta Amazonlar'a ve Olimpos tanrılarına dayanıyor. Kurşun geçirmediği gibi gelen kurşunları düşmanına gerisin geriye yollayabilme yeteneği de var. Yeşil Fener ise yüzüğü sayesinde maddeyi saf maddeye çevirebiliyor. Kendisi  aynı zamanda Adalet Ligi'nin kurucularından biri olan önemli bir süper kahramandır.  Çok özel bir sebebi yok. İkisi de sevdiğimiz eğlenceli karakterler. Çocuk babaya değil de anneye çekerse daha iyi olur elbet.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
378
77
67
38
32
30
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Instagram Kafesi

Scarlet Witch hızlı değil ki kardeşi Quicksilver hızlı.

TC Çağdaş Oğan

batman yada ıronman, kiminle evlenirse evlensin, bebeleri, instagram fenomeni pijler olur, hergün parayla ilgili bambaşka paylaşımları olur...... para b*k na... Devamını Gör