Görüş Bildir
Haberler
Hangi Siyasetçi Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Siyasetçi Senin Sevgilin Olmalı?

Trex
26.05.2015 - 13:09 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 14:44

Seçimler yaklaşıyor, hangi partiye oy vereceğinize bir türlü karar veremediniz. Önemli değil elbet karar verirsiniz. Peki hangi siyasetçi ile sevgili olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Cevabı işte bu testte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyete karşı ilgi duyuyorsun?

1. Hangi cinsiyete karşı ilgi duyuyorsun?

2. Bir çizgi film karakteri seçin.

3. Sevgilinle hangi sofraya oturmak istersin?

4. İlişkide ipler kimin elinde olmalı?

4. İlişkide ipler kimin elinde olmalı?

5. Hangisiyle bir gün geçirmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kadın ya da erkekte ilk önce neresine bakarsın?

7. Bir meyve seçin.

8. İlişkilerini hangi kelime açıklıyor?

8. İlişkilerini hangi kelime açıklıyor?

9. Sevgilinizin evinin önünde söylemek için bir şarkı seçin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Selahattin Demirtaş!

Selahattin Demirtaş!

Senin için ideal sevgili Selahattin Demirtaş. Güven veren, sizi üzmeyecek üzse de gönlünüzü almayı bilecek bir erkek. Kararlarınızı birlikte alabileceğiniz, baskı kurmayacak ve en önemlisi seni eğlendirmeyi bilen bir şapşik.

Kemal Kılıçdaroğlu!

Kemal Kılıçdaroğlu!

Senin için ideal sevgili Kemal Kılıçdaroğlu. İlişkide huzur ve samimiyet senin için olmazsa olmazların başında geliyor. Şefkatiyle, çevresine güven veren tebessümüyle ideal bir partner.

Oktay Vural!

Oktay Vural!

Senin için ideal sevgili Oktay Vural. Sana her zaman saygı duyacak, sana sevgisini doğrudan göstermese de yokluğununun kıymetini bilen bir erkek. İlişkide baskın taraf.

Ahmet Davutoğlu!

Ahmet Davutoğlu!

Senin için ideal sevgili Ahmet Davutoğlu. İlişkide beklentin yüksek olmadığından seni şaşırtmayacak, tepkileri önceden bilinen bir sevgili adayı. Seninle herhangi bir mücadeleye girmeyecek sürprize kapalı bir partner.

Figen Yüksekdağ!

Figen Yüksekdağ!

Senin için ideal sevgili Figen Yüksekdağ. İlişkide güven mi arıyorsun? Anlamsız kavgalardan yoruldun mu? Aradığın kişiyi buldun. Hızlı bir yaşamınız olmayabilir ama huzur garantili.

Emine Ülker Tarhan!

Emine Ülker Tarhan!

Senin için ideal sevgili Emine Ülker Tarhan. Bir idealist. Güzel bir kadın. Tutkulu. Önüne gelen zorlukları aşmak için azim ve özgüvene sahip. Yola yalnız çıkabilecek kadar gözü kara.

Melda Onur!

Melda Onur!

Senin için ideal sevgili Melda Onur. Bir idealist ve aşk kadını. İlişkide otoriter değil ama alttan almayan kişiliği ile dengeli. Güzel ve sempatik olmasıyla ideal bir sevgili adayı.

Devlet Bahçeli!

Devlet Bahçeli!

Senin için ideal sevgili Devlet Bahçeli. Otoriter bir aşık. İlişkide baskın taraf ama sadık. Yıllarca seni unutmayacak, bekleyecek bir sevgili.

Şafak Pavey!

Şafak Pavey!

Senin için ideal sevgili Şafak Pavey.  Sevimli, sempatik, kendinden emin bir sevgili adayı. Birlikte karar alıp uygulayabileceğiniz,  hoş vakit geçirebileceğiniz  sevgili adayı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
46
29
24
23
18
17