Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sevgi Sözcüğünü Hak Ediyorsun?

etiket Hangi Sevgi Sözcüğünü Hak Ediyorsun?

Trex
17.12.2015 - 11:13

Sevdiğimiz insanlara en güzel sevgi sözcükleriyle hitap ederiz. Peki ya onlar bize? Biz hangi sevgi sözcüklerini hak ediyoruz. Bakalım  birlikte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yatak odanda hangisi olsun istersin?

2. Peki sevgilin senden ayrılınca nasıl olursun?

3. Sen bir tatlı olsan hangisi olurdun?

4. Hangi şarkı sana yazılmış olabilir?

5. Mmmmhhhh olsa da yesek ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senden küçük kardeşin var mı?

7. Sabah iş yerine girerken sen?

8. Bir arkadaşın hata yapınca sen?

9. Son olarak hangisi daha sevimli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tatlım!

Tatlım!

Sen tatlım sözcüğünü hak ediyorsun.  Yanaklarından sıkılmalık dünya tatlısı bir insansın. Çevrene pozitif enerji yayıyorsun.  Seni ilk tanıyanlar sana karşı önyargılı davransa da zaman için de tatlılığın sempatikliğin bu önyargıyı kırıyor. Sen var ya sen ne tatlısın sen... Seni üzenler sonraları çoook pişman olur.

Bi'tanem!

Bi'tanem!

Sen bi'tanem  sözcüğünü hak ediyorsun.   Çünkü sen aşık olunacak birisin. Tutku sende. Sevgi sende. Aşk sende. Olmuşsun sen. Sen teksin sen bir tanesin. Senden başkası zor bulunur. Kıymetini bilmeyenler düşünsün!

Canım!

Canım!

Sen canım  sözcüğünü hak ediyorsun. Güven veren bir karakterin var. Güven veren bir insan bir de senin gibi sevimliyse tabii ki canım denir cicim denir.   İdeal eş olduğundan talibin bol olur. Teklif yoksa onların çekingenliği artık...

Bebeğim!

Bebeğim!

Sen bebeğim sözcüğünü hak ediyorsun. Sen pamuklara sarmalanmalısın.  Ne hesap sorulacak ne bedel istenecek yumuşacık  bir insansın. Dünyanın en tatlı insanlarından biri olabilirsin.  Bebek gibi de güzel kokuyorsun. Bebek gibi olunca da kırılmaya müsaitsin tabii..

Hayatım!

Hayatım!

Sen hayatım sözcüğünü hak ediyorsun. İnsanın hayatını paylaşabileceği nadir insanlardansın. Senden iyi ev arkadaşı olur. İyi eş olur. İyi iş arkadaşı olur.  Hayatın her alanında uyumlusun. Çevrene huzur veriyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1021
512
159
109
51
42
5