Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sen Anlat Karadeniz Dizisi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Sen Anlat Karadeniz Dizisi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Sen Anlat Karadeniz, yayına girdiği günden itibaren reytingleri alt üst etti. Daha ikinci haftadan herkesin en çok izlediği dizi oluverdi. Biz de yemedik içmedik, dizideki hangi karakter olduğunuzu söylemeye geldik! Testi çözün, bakalım size kim çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendini aşağıdakilerden biriyle anlatacak olsaydın, bunlardan hangisi olurdu?

2. Aile senin için ne anlam ifade ediyor?

3. Peki... Sence aşk nedir?

4. Yakının olmayan birine kötü davranıldığına şahit oldun. Ne tepki verirdin?

5. Biri sana çok büyük bir kötülük yaptı diyelim. İntikam almayı düşünür müydün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, çok sevdiğiniz birinin şiddete eğilimi var ve başkalarına zarar veriyor. Bu durumda tepkiniz ne olurdu?

7. Herhangi bir ceza almayacağını bilseydin, seni kızdıran birine zarar verir miydin?

8. “Amacınız zarar vermekse, güce ihtiyacınız vardır. Diğer her şey için sadece sevgi yeterlidir.” Bu söze katılıyor musun?

9. Ve son soru... Sevdiğini kıskanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tahir Kaleli!

Tahir Kaleli!

Evet, sen tam bir Deli Tahir'sin! Tahir gibi deli dolu ama yumuşak kalpli, çok çabuk parlayan ama sevdiğine karşı bir anda yelkenleri suya indiren bir mizacın var. Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçmezsin, gerekirse herkesi karşına alırsın. Ama yeri geldiğinde kıskançlığın da suyunu çıkarmakta üstüne yok. Neyse, seni de bu deliliğinle kabul ettik... N'apalım!

Nefes Zorlu!

Nefes Zorlu!

Sen Nefes'in gerçek hayattaki karşılığısın. Tıpkı onun gibi zorluklar karşısında yılmıyor, seni yıpratmaya çalışanlara boyun eğmiyorsun. Sevdiklerin için her şeyi yapmaya hazırsın ama kimseyi de bu uğurda incitmezsin. Tam bir iyilik meleğisin, canım benim!

Vedat Sayar!

Vedat Sayar!

Bunu söylediğimiz için üzgünüz... Ama psikolojik tedaviye ihtiyacın var, bilesin. Belki, yaşadığın kötü günler seni bu hale getirdi. Bilemiyoruz. Yine de sana kötülük yapılmış olması, senin de başkalarına kötü davranman gerektiği anlamına gelmez. Sana tavsiyemiz, bir an evvel kendinle barışmayı öğren. Senin için hala geç değil!

Mustafa Kaleli!

Mustafa Kaleli!

İyi kalplisin falan ama 'Bana ve aileme dokunmayan yılan bin yaşasın.' diye düşünmekten de geri durmuyorsun. Hayat sadece senin etrafında dönmüyor, vicdanının sesine de arada bir kulak ver istersen! Aslında şu huyun olmasa, çok güzel insansın. Sevdiğin için her şeyi yaparsın, hatta gözünü bile kırpmadan kendini ateşe atıverirsin. Ailene olduğu kadar başkalarına da el uzatmaktan çekinme, o zaman kalbimiz senin!

Asiye Kaleli!

Asiye Kaleli!

Oy Deli Asiye! Canımız, ciğerimiz Asiye! Birinin karşısına çıkabilecek en güzel insanlardansın. Tertemiz bir kalbin var, kimselere kıyamazsın. Ama kuyruğuna bastılar mı, canlarına okumaktan da geri kalmazsın. Sevdiğine nazlanmayı seversin, azıcık da kıskançsın. Ne olursa olsun, her zaman vicdanının sesini dinlemekten vazgeçme... Seni çok takdir ediyoruz, bilesin!

Eyşan Sayar!

Eyşan Sayar!

Sen tam bir Eyşan'sın... Ay evlerden ırak! İki dakikada insanların zayıf noktasını bulur, onları parmağında oynatırsın. Sahip olduğun gücün farkındasın ve bunu kullanmaktan da çekinmezsin. Sevdiklerin haricinde kimse umrunda değil, herkesi harcayabilirsin. Bu kadar hırs kalbe zarar şekerim, kendine gel istersen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2379
1595
909
179
139
122
114
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemre Yılmaz

Evet, sen tam bir Deli Tahir'sin! Tahir gibi deli dolu ama yumuşak kalpli, çok çabuk parlayan ama sevdiğine karşı bir anda yelkenleri suya indiren bir mizacı... Devamını Gör

Sema Aydın

Sen Nefes'in gerçek hayattaki karşılığısın. Tıpkı onun gibi zorluklar karşısında yılmıyor, seni yıpratmaya çalışanlara boyun eğmiyorsun. Sevdiklerin için her... Devamını Gör