Görüş Bildir
Haberler
Hangi Pop Müzik Dönemine Aitsin?

etiket Hangi Pop Müzik Dönemine Aitsin?

Ayşe Korkmaz
31.01.2016 - 11:40 Son Güncelleme: 26.04.2020 - 21:00

''Yoo canım, ben daha çok jazz...'' diyenimiz bile pop müziği kıyısından köşesinden tatmış, günlerce ağzına nakaratlar dolamıştır. Peki yıldan yıla hatta günden güne değişim gösteren pop müzik kültürünün sen hangi dönemine aitsin?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kuru kuru test gitmez, önden bir kahveyle başlayalım... Hangisini tercih edersin?

2. Bir şarkı yazacak olsaydın, bunu kim ya da ne için yazardın?

3. Peki aşağıdaki hit şarkılardan birini tercih etmen gerekseydi...

4. Ve şimdi eski sevgilin kapında belirdi...

5. Hangi zaman diliminde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir daha olsa, bir daha izlerim dediğin diziyi seçer misin?

7. Seni en çok hangi durum mutsuz ederdi peki?

8. Son olarak, sana dünyanın en iyi düetini yapma şansını tanıyoruz! Seninle beraber sahnede kim devleşecek?!

3. Jenerasyon!

3. Jenerasyon!

Sen kesinlikle anını yaşayan ve bunun tadını çıkaran birisin! Artık hüzünler seni boğmuş ve yormuş olacak ki kendini hep daha eğlenceli şeylere vermişsin, çok da iyi yapmışsın valla! Hüzünlerini de daha farklı ve kendi yolunda yaşıyorsun artık! Evet, zamanında çok güzel şeyler yapan bir jenerasyon vardı ama devir değişti ve sana göre de bunlara ayak uydurmak gerekiyor! Sen de bunu gayet güzel bir şekilde başarıyorsun, o yüzden seni 3. jenerasyona alıyor ve de grup arkadaşlarını açıklıyoruz: Ayşe Hatun Önal, Sıla, Murat Boz, Hadise, Murat Dalkılıç!

1. Jenerasyon!

1. Jenerasyon!

Senin klasik bir pop müzik anlayışın var bunun sebebi de aslında o zamanlardaki pek çok sanatçının, bugünlere adeta yol açmış, herkese ilham olmuş olması. Tıpkı sana oldukları gibi... Sanki eskiden daha hisliydi be şarkılar, millet birbirine ''atar gider'' yapmadan evvel gözyaşları vardı. İşte sen duygulara değer veren birisi olduğun için 1. jenerasyon aitsin. Muhtemel grup arkadaşların da aynen şu şekilde olurdu: Sezen Aksu, Sertab Erener, Levent Yüksel, Ajda Pekkan ve de Tarkan!

2. Jenerasyon!

2. Jenerasyon!

Sen her ne kadar ustalara saygını hiç kaybetmesen de onların yolunu takip etmiş sanatçıları da ayrı tutmuş ve de değerlendirmişsin. Kendini yeniliklere kapatmamışsın zaten. Geçmişi bir parça da olsa geride bırakabilmeyi bilmek gerekir değil mi? Bu yüzden de belki bir tık daha hareketli fakat duygulardan nasibini almış başarılı popçulardan yanasın, kısacası sen 2. jenerasyona aitsin! Olası grup arkadaşlarını saymak gerekirse bunlar: Bengü, Nil Karaibrahimgil, Yalın, Göksel ve de Emre Aydın olurdu!

Her akşam canlı yayınlarla sevdiğin sanatçılar TV+ ile evine konuk oluyor.

Her akşam canlı yayınlarla sevdiğin sanatçılar TV+ ile evine konuk oluyor.

Dinlenecek ne kadar konser varsa TV+'ta! Sen de hemen indir!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
916
395
218
131
70
66
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

1. Jenerasyon! Senin klasik bir pop müzik anlayışın var bunun sebebi de aslında o zamanlardaki pek çok sanatçının, bugünlere adeta yol açmış, herkese ilha... Devamını Gör

L

abi ben rockçıyım buraya nasıl düştüm bilmiyorum

Eylüldeçay

. Jenerasyon! 1. Jenerasyon! Senin klasik bir pop müzik anlayışın var bunun sebebi de aslında o zamanlardaki pek çok sanatçının, bugünlere adeta yol açmı... Devamını Gör