Görüş Bildir
Haberler
Hangi Platformda Fenomen Olmaya Daha Yatkınsın?

Hangi Platformda Fenomen Olmaya Daha Yatkınsın?

Penny
29.07.2021 - 15:30

Artık her bir yanımız fenomenlerle dolu. Senin fenomen olma hayalin var mı bilmiyoruz ama bakalım hangi sosyal medya sitesinde fenomen olmaya daha yatkınsın. Hazırsan başlayalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle gün içinde sosyal medyada ne kadar zaman harcıyorsun?

1. Öncelikle gün içinde sosyal medyada ne kadar zaman harcıyorsun?

2. Peki kaç sosyal medya platformunda hesabın var?

2. Peki kaç sosyal medya platformunda hesabın var?

3. Sosyal medya hesaplarından akrabalarını takip ediyor musun?

4. Bu alanlardan hangisine daha çok yeteneğin ya da ilgin var?

5. Bu yıl tatil yaptı mı ya da yapacak mısın?

5. Bu yıl tatil yaptı mı ya da yapacak mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fenomen olmak istediğin ya da isteyebileceğin bir platform var mı?

7. Son olarak, bu kişilerden hangisi sana daha tanıdık geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Twitter!

Twitter!

Sen kesinlikle Twitter fenomeni olmaya daha yatkınsın. Çok fazla göz önünde olmayı sevmiyorsun ama fikirlerini de insanlarla paylaşmak istiyorsun. Ülke gündeminden uzak kalmayı hiç istemiyorsun. Gündem ile ilgili hemen her konuda söyleyecek bir sözün var. Bu yüzden Twitter senin yerin. Peki senin sosyal medyayla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Instagram!

Instagram!

Sen kesinlikle Instagram fenomeni olmaya daha yatkınsın. Hayatının her anını dolu dolu yaşamayı seviyorsun ve bu anları da insanlarla paylaşmak hoşuna gidiyor. Özgüvenin oldukça yüksek. Gelecek olan iyi yorumlara da kötü yorumlara da açıksın. Peki senin sosyal medyayla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Youtube!

Youtube!

Sen kesinlikle YouTube fenomeni olmaya daha yatkınsın. Kendini ifade etme yeteneğindeki oldukça gelişmiş. Fikirlerini, deneyimlerini insanlarla paylaşmayı seviyorsun. Yaratıcı olduğun birçok alan da var. Bu yüzden Youtube tam senlik. Peki senin sosyal medyayla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

TikTok!

TikTok!

Sen kesinlikle TikTok fenomeni olmaya daha yatkınsın. Enerjin son derece yüksek ve trendleri takip etmeyi iyi biliyorsun. Yeniliklere açıksın. Özgüvenin de oldukça yüksek. Bu yüzden TikTok senin alanın. Peki senin sosyal medyayla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Twitch!

Twitch!

Sen kesinlikle Twitch fenomeni olmaya daha yatkınsın. İnsanlarla birebir iletişim halinde olmayı seviyorsun. Girdiğin ortamlarda enerjiyi yükseltebiliyor, tüm dikkati üzerinde toplayabiliyorsun. Hiç tükenmeyen bir enerjin var. Bu yüzden Twitch tam senlik. Peki senin sosyal medyayla aran nasıl? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Bu işler pek senlik değil!

Bu işler pek senlik değil!

Senin o taraklarla bezin yok. Sosyal medyaya çok uzaksın. Gün içinde telefonuna bakmak bile pek aklına gelmiyor. İnsanların bu platformlara neden bu kadar bağımlı olduğuna anlam veremiyorsun. Kendi özelini gereksizce insanlara açmak sana anlamsız geliyor. Bu yüzden sosyal medya fenomenliği senin işin değil. Sosyal medya ile ilgili düşüncelerini yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
76
39
38
16
14
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abuz kada

Koyayım fenomenliğinize ya yangınlar seller hastalıklar derdinize so....

Ördekkaç

YouTube mu? Bekleyin arkadaşlar yakında geliyorum dkdkkf

baran mutlu

ohh tiktok çıkıcak diye çok korktum iyi ki twitter çıktı