Görüş Bildir
Haberler
Hangi Narcos Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Narcos Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
23.09.2016 - 16:44

2. sezonunu geride bıraktığımız bomba dizi Narcos herkes tarafından büyük övgülere layık görüldü. Sadece Pablo Escobar karakteri değil, diğer karakterler de oyunculuklarıyla kendilerine hayran bıraktı! Biz de bu testimizde hangi Narcos karakteri olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tatil için bir ülke seç bakalım.

2. Sırada bir ürünü kaçak yolla nasıl ülkeye sokacağın var. Hangisi senin stilin?

3. İhtiyaçlarının çok çok çok daha üstü miktarda paran var diyelim. Ne yapardın?

4. Kendini ne kadar gözü kara biri olarak tanımlarsın?

5. Bu hafta sonu rahatlamak için hangisini yapmayı tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruyu iyi düşün! Çok varlıklı fakat kısa bir hayat mı, yoksa vasat bir uzun bir hayat mı?

7. Düşmanlarınla nasıl başa çıkarsın?

8. Son soru! İdamdan önceki son yemeğini seç...

Pablo Escobar çıktı!

Pablo Escobar çıktı!

Fakir bir aileden gelen kalbi zengin bir karakter. Günde 60 milyon dolar kazansan ne olur? Senin için hala o fakir çocuk. Hala o duygusallık, hala o incelik. Ülken için, çevrendekiler için her zaman en iyiyi isteyen bir karakterin var. Vizyon sahibisin ve çok çalışkansın. Üzerine inadın ve gözü karalığını da eklediğimizde ortaya eşsiz bir karakter çıkıyor.

Steve Murphy çıktı!

Steve Murphy çıktı!

Allah vergisi karizman ve zekan sayesinde yaptığın işlerde her zaman üst sıralara oynuyorsun. Eşitlik ve adalet senin için sadece kelime değil. Doğru olduğuna inandığın şeyi ne pahasına olursa olsun savunuyor ve zorluklara her zaman göğüs geriyorsun. Bu yolda gittiğin sürece her zaman saygıdeğer bir şekilde hatırlanacaksın.

Gustavo Gaviria çıktı!

Gustavo Gaviria çıktı!

Arkadaşlık, duygusal, iş... Hepsinde her zaman sadık olarak biliniyorsun ve insanlara büyük bir güven aşılıyorsun. Arkadaşların için yapamayacağın şey yok! Olaylar karşısında soğukkanlı ve mantıklı verdiğin tepkiler seni vazgeçilmez kılıyor. Ama tersini görmesinler. Aman diyelim!

Javier Pena çıktı!

Javier Pena çıktı!

Sakin, çekici ve tutkulu bir yapın var. Hayatı da kahven gibi seviyorsun, sert ve sıcak! Belki dışarıdan biraz umursamaz ya da duygusuz görünebilirsin ama çok da umrunda değil sanki. Konu değer verdiğin birine gelirse onları korumak pahasına her şeyi yapabilirsin. Kimse sana ve sevdiklerine dokunmasın da, ne yapıyorlarsa yapsınlar!

José Rodríguez Gacha çıktı!

José Rodríguez Gacha çıktı!

Daha iyi bir alternatif dünya var mı? Yok. Dünya kötü bir yer mi? Evet. O zaman sen de oyunu kurallarına göre oynayacaksın tabii ki! Arkadaşların eşin dostun sana nasıl davranması gerektiklerini biliyorlar, ama bilmeyenlere Allah yardım etsin. Sen kötü biri değilsin. Dünya kötü bir yer.

Horatio Carrillo çıktı!

Horatio Carrillo çıktı!

Arzuları, planları ve hayalleri olan birisin öncelikle. Disiplin senin hayatının en büyük yapı taşlarından. İnsanlarla ilişkilerinden, gelecek planlamana kadar disipline girmiş bir karaktersin. Kafana koyduğunu almak için yapmayacağın şey yok. Bu demek değil ki yanlış yollara girersin. Her zaman doğru yoldan, doğru şekilde, çalışkanlıkla almayı bilirsin!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
324
130
60
30
13
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

testi meraktan yaptım diziye henüz başlayamadım :D

Osman Eryol

Javier Pena çıktı!

aslı yılmaz

Steve Murphy çıktı! Allah vergisi karizman ve zekan sayesinde yaptığın işlerde her zaman üst sıralara oynuyorsun. Eşitlik ve adalet senin için sadece kelime... Devamını Gör