Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Karakter Senin Evcil Hayvanın Olmalı?

etiket Hangi Mitolojik Karakter Senin Evcil Hayvanın Olmalı?

Mitolojik hayvanlar hep bizimle birlikte olması hayaliyle yaşadığımız hayvanlar. İşte bu yüzden biz de sizler için bir test hazırladık. Testi çözerek hangi mitolojik hayvanın senin evcil hayvanın olması gerektiğini öğrenebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize sihir temalı bir film söyle de testimize başlayalım.

2. Şimdi de sihirli olmayan bu evcil hayvanlardan birini seç.

3. Sihirli güçlerin olsa hangisini ortadan kaldırırdın?

4. Peki senin en güçlü özelliğin hangisi?

4. Peki senin en güçlü özelliğin hangisi?

5. Aşağıdaki yerlerden hangisinde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak şehrin düşmanlar tarafından kuşatıldı diyelim. Ne yaparsın?

6. Son olarak şehrin düşmanlar tarafından kuşatıldı diyelim. Ne yaparsın?

Pegasus!

Pegasus!

Senin mitolojik evcil hayvanın Pegasus olmalı. Ayakların yerden kesilecek ve başın bulutlara değecek. Artık özgürlüğün tadını sonuna kadar çıkartmaman için hiçbir engel yok. Pegasus'un ufka doğru kanat çırpmak için seni bekliyor.

Grifon!

Grifon!

Senin mitolojik evcil hayvanın Grifon olmalı. Aslında sen ve Grifon'un sakin bir hayat sürmek isteseniz de illa ki sağdan soldan huzursuzluk çıkartan birileri oluyor. Ama sizin gibi bir ekibin karşısında hiç şansları yok. Her ne kadar sevgi dolu ve barışçıl olsan da seni savaşmaya zorlayanlar elbette ki cevaplarını misliyle alacaktır.

Niffler!

Niffler!

Senin mitolojik evcil hayvanın Niffler olmalı. Kabul edelim ki Niffler en görkemli, en ihtişamlı hayvanlardan biri değil ama kesinlikle en çok iş göreni. Biraz çekingen olsa da oldukça zeki bir hayvan olsa da Niffler yanındayken sana dokunan pişman olur. Oldukça yetenekli ve sadık olan Niffler asla ama asla hafife alınmamalı.

Phoenix!

Phoenix!

Senin mitolojik evcil hayvanın Phoenix olmalı. Asla pes etmeyen yapısıyla tam da sana uygun bir hayvan. Başarısızlık senin lügatında olmayan bir kelime. Zaman zaman düşsen de küllerinden doğup yeniden doğrulmak tam anlamıyla senin işin.

Dragon!

Dragon!

Senin mitolojik evcil hayvanın Dragon olmalı. Dragon'unla birlikte düşmanlarının korkulu rüyası haline geliyorsun. Savaş meydanında uçarken seni gören düşmanlarının adeta nutku tutuluyor. Sen gerçekten özgürlüğüne düşkün ve güçlü bir iradeye sahipsin. Dragon'unla bir olduğun zamanlarda senin karşına çıkabilecek kimse yok.

Unicorn!

Unicorn!

Senin mitolojik evcil hayvanın Unicorn olmalı. Sen saflığın ve temizliğin hayat bulmuş halisin. Unicorn'un da sana bu büyülü dünyanda hedeflerini gerçekleştirebilmen için yardımcı oluyor. Yalnız oldukça dikkatli olmalı ve Unicorn'unu iyi korumalısın. Çünkü onlar oldukça nadide ve kıymetli hayvanlar.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
957
463
255
121
62
53
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

grifon..uçanı kaçanı affetmicez oğlum yürü be

Luna

Dragon! Senin mitolojik evcil hayvanın Dragon olmalı. Dragon'unla birlikte düşmanlarının korkulu rüyası haline geliyorsun. Savaş meydanında uçarken seni gör... Devamını Gör

Pinklove

Grifon! cokta poncik biseymis :))