Görüş Bildir
Haberler
Hangi Makarnasın?

etiket Hangi Makarnasın?

Sen hangi muhteşem lezzetli makarnasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bunlardan hangisiyle uğraşmak sana daha çok keyif verir?

4. Senin yaşayacağın en ideal yer, neresi olmalı?

5. Peki en sevdiğin yemek türü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Film izleyeceğin zaman bakacağın ilk kategori hangisi?

7. Aşık olduğun hava bunlardan hangisi?

8. Son olarak aşağıdakilerden hangisi senin için daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fettucini Alfredo!

Fettucini Alfredo!

Değerini bilen insanlar var çevrende. Onlar da senin gibi sofistike ve özel, zaten senin de geri kalanına ihtiyacın yok. Sen senin kıymetini bilenlerle gayet mutlusun. Tıpkı Fettucini Alfredo'nun tadı gibi sen de fazlasıyla kırılgan ve narinsin. Her şeyden çabucak alınabiliyorsun. Bu durumda sık sık üzülüyorsun. Aman seni üzenlerden uzak dur!

Penne Arrabbiatta!

Penne Arrabbiatta!

Sen biraz tez canlısın. Her şeyden hemencecik sıkılıyorsun. Sürekli aynı ve monoton şeyler yapmak hiç sana göre değil. Bu nedenle tam bir sosyal kelebeksin diyebiliriz. Sosyal hayatın ve arkadaş çevren o kadar geniş ki... Ortamların aranan insanısın! İnsanlar eğlenmek istediğinde kesinlikle sana ulaşıyorlar!

Spaghetti Bolognese!

Spaghetti Bolognese!

Çevrendekilere göre biraz sert bir mizacın var. Ciddi konular senin uzmanlık alanına giriyor. Bir sıkıntı olduğunda da deneyimlerinle her şeyi bir çırpıda çözebiliyorsun. Bol kıymalı makarnanın verdiği mutlulukla seninki bir. O nasıl lezzetiyle mutlu ediyorsa senin de sert tavrın insanların hoşuna gidiyor. Hem bu sert halinin altında yufka bir yüreğin var, kimseciklere kıyamıyorsun, sadece laçkalıktan hoşlanmıyorsun o kadar.

Üç Peynirli Tortellini!

Üç Peynirli Tortellini!

İnsanların yanında sevimliliğin ve saflığınla herkesin gönlünde taht kuruyorsun. Her ortama neşe ve mutluluk saçan bir halin var. Makarnanın verdiği enerji gibi sen de ortamların enerji ve neşe kaynağısın. Özellikle insanlar mutsuzken sana ulaştığında yüzleri gülmeden ayrılmıyorlar. Ne diyelim, mükemmel!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
577
288
226
139
70
50
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr. Potato

klasik onedio testleri: hangi makarnasın-hangi sossun-hangi yemeksin-alışkanlıklarına göre hangi çikolatasın-bu 8 soruya cevap ver, hangi cheesecake olduğunu... Devamını Gör

sergo

Korku filmini neden koymadınız şıklara acaba?!

Pasif Kullanıcı

Fettucini Alfredo!

tankut kocaer

ney o nee demek ? 😊😊😁😂🤣😃 hYIRLI GUNLER .