Görüş Bildir
Haberler
Hangi Leonardo DiCaprio Karakterisin?

Hangi Leonardo DiCaprio Karakterisin?

27.02.2021 - 12:39

Leonardo DiCaprio'nun bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden hangisi senin kişiliğini en iyi yansıtıyor? Testimizi çöz, beraber görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kalabalık partilerden hoşlanır mısın?

2. Bu aralar finansal durumun nasıl peki?

3. Evinde bir yangın çıktı diyelim. İlk işin ne yapmak olur?

4. Seçeneklerdeki şehir görüntülerinden hangisi ilgini daha çok çekiyor?

5. Diyelim ki sevgilinin seni aldattığını öğrendin. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çapkın biri misindir?

7. Gelecekte kendine bir aile kurmayı düşünüyor musun?

8. Son olarak, seni en çok motive eden şey hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jay Gatsby!

DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, The Great Gatsby filmindeki Jay Gatsby! Yoksulluktan gelip hayalleri sayesinde kısa sürede zenginlik basamaklarını tırmanan, umut dolu ve oldukça idealist bir karakter. Aşkı ve hayalleri için yapmayacağı şey yok, ayrıca oldukça sosyal bir yapıya sahip. Tıpkı senin gibi!

Hugh Glass!

DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, The Revenant filmindeki Hugh Glass! Oldukça dayanıklı bir yapıda, gözüpek ve hedefine ulaşırken önüne çıkan engellerin hiçbirine takılmıyor. Aklına koyduğu şey her neyse yapıyor, ve kendisine yapılan yanlışların bedelini eninde sonunda ödetiyor. Senin gibi!

Teddy Daniels!

DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, Shutter Island filmindeki Dedektif Teddy Daniels! Ne olursa olsun inandığı şeyin peşinden giden ve bu gerçekleri savunmak için her şeyi yapabilecek yapıda olan Daniels, aynı zamanda yeri geldiğinde oldukça sorgulayıcı ve araştırmacı da olabiliyor.

Calvin Candie!

srv.onedio.com

DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, Django Unchained filmindeki Calvin Candie! Rahatlığa ve eğlenceye öncelik veren, aristokrat kişilikli, yeri gelirse mizacını sertleştirebilen ancak sevdiği kişilere de bağlı biri. Kötü yanlarını örnek almazsan çok daha iyi olur tabii ki!

Jordan Belfort!

DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, The Wolf of Wall Street filmindeki Jordan Belfort! Kendine has bir karizmaya sahip, hayallerine en kısa yoldan ulaşmasını sağlayacak zekası da, hırsı da var. Tıpkı senin gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
54
40
9
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hi

Adam 60 yaşında hala dünyanın en yakışıklılar listesinde :/

Hermione Granger

1974'lü. 46 yaşında. genç sayılır hala. yakışıklılar listesinde olması normal.

İdil

Jay Gatsby! DiCaprio'nun canlandırdığı karakterlerden sana en uygun olanı, The Great Gatsby filmindeki Jay Gatsby! Yoksulluktan gelip hayalleri sayesinde kı... Devamını Gör

Beyza

Calvin Candie çıktı ama her rolün kabulumdür Leo <3