Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kötü Çocukla Sevgili Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Hangi Kötü Çocukla Sevgili Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

Dizilerde, filmlerde ve kitaplarda elbette ki iyi karakterleri severiz. Fakat kötülerin de inkar edemeyeceğimiz bir karizması olur! Bize en gizli arzularımızı ve hırslarımızı fısıldayan, kendimizden bazı parçalar bulduğumuz bu kötüleri çoğu zaman içten içe arzulayabiliriz. 

İşte hepimizin içten içe bayıldığı o 'kötü çocuklar'! 

Bakalım hangisi size göre çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence kötülük nedir?

2. Diyelim ki düşmanlarının en pahalı halısına kan dökmen gerekiyor? Hangi silahı kullanırsın?

3. Düşmanlarınla yüzleşmeye giderken ne giyeceksin?

4. Peki düşmanların senin en çok hangi özelliğinden korkuyor?

5. Peki sevdiklerin senin en çok hangi özelliğine bayılıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence intikam nedir?

7. Sana yoldaşlık edecek bir hayvan seç!

8. Son olarak da, sence mükemmel erkeğin olmazsa olmazı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Behzat Ç. ile sevgili olmalısın!

O, belalı, dertli, melankolik fakat aynı zamanda da çok derin düşünebilen ve karizmatik biri! Çözülmesi zor bir puzzle gibi! Öfkesi saman alevi gibi olsa da, sevdikleri için her şeyi yapmaya hazır. Onunla hayat üzerine saatlerce konuşabilir, beraber içip eğlenebilir, gittiğiniz mekanlarda atar yapıp olay çıkarabilir ve harika bir aşk yaşayabilirsiniz!

Kara Sevda'nın manyağı Emir ile sevgili olmalısın!

Şüphesiz ki, o kötü biri! Ama en azından ne olduğunu biliyor! Başkası olmak ve değişmek gibi bir kaygısı yok. Kendisini de, çevresini de olduğu gibi kabulleniyor. Çok zeki ve kesinlikle şeytan tüyü var! Emir ile sevgili olursan hayatını yaşarsın; en havalı mekanlarda caka satmak, düşman çatlatmak gibi aktivitelerden hoşlananlar için ideal erkek. Ayrıca; yaşasın kötülük!

Behlül ile sevgili olmalısın!

Ona kötü çocuk desek diyemeyiz... Lakin iyi çocuk da diyemeyiz! O keyfine düşkün biri ve arzuları önünde hiçbir engel tanımıyor. 'Tutku' kelimesinin adeta ete kemiğe bürünmüş hali! Seni göklere çıkaracak aşkı ancak onun gibi biriyle yaşayabilirsin. Fakat unutmamalısın; çok 'kötü' gözükmese de, o iyi biri değil!

Daryl ile sevgili olmalısın!

Sert çocuk seviyorsun! Daryl de öyle; iyi kalbini, sert tavırların arkasına saklayan, aslında jelibon ayıcığı kadar tatlı ve yumuşak biri! Aynı zamanda da çalışkan ve sevdiklerine karşı koruyucu... Onun kalbine ulaşabildiğin sürece, sana harika bir aşk yaşatabilir. Ortamların en sert ve cool çifti olursunuz!

Ukala başkanı Lip ile sevgili olmalısın!

Nasıl hazır cevap, nasıl zeki, nasıl yaramaz, nasıl yakışıklı... Gel de aşık olma, değil mi?! Lip Gallagher senin için adeta doğru insan. Senin zekana ve espri anlayışına başka kimseler yetişemez. Sizin gibi iki zeki insan bir araya gelince, harika bir suç çetesi ortaya çıkabilir. Yaşayacağınız aşk ise sıradan insanların asla anlayamayacağı kadar derin olur!

Jessi Pinkman senin için ideal sevgili!

Belki bazen biraz şapşal, belki sağı solu belli olmuyor ve biraz da belalı... Jessi Pinkman şüphesiz ki kötü bir çocuk. Fakat şu suratın tatlışlığına bakar mısınız? Pinkman sadece yakışıklılığıyla değil, komik tavırları ve eğlenceli karakteriyle de kendisine hayran bırakıyor. Aynı zamanda da hırslı ve şanslı! İkiniz bir araya gelince hayattan maksimum zevki alacaksınız ve çok eğleneceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
744
498
237
209
109
53
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BLACK JACK

düşmanlarınla savaşmaya giderken topuklu mu giyilir lan asdfghjkl

Seokie.

G*tüne sokucaksın topuğunu tqıwejdsgopads

Arzu B-va

Ukala başkanı Lip ile sevgili olmalısın! Nasıl hazır cevap, nasıl zeki, nasıl yaramaz, nasıl yakışıklı... Gel de aşık olma, değil mi?! Lip Gallagher senin i... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Kara Sevda'nın manyağı Emir ile sevgili olmalısın!