Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kıyafet Senin Karakterinle Eşleşiyor?

etiket Hangi Kıyafet Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Yung Boş Ada
17.01.2015 - 16:33 Son Güncelleme: 18.01.2015 - 12:38

Kıyafet kadar insanın kişiliğini yansıtan bir şey daha yok. Peki senin karakterinle en uyumlu kıyafet hangisi? Platform topuklular mı, oduncu gömlekler mi, crop tshirtler mi, yoksa daha başka bir şey mi? Cevabı testte...

1. Geçmişten bir moda ikonu seçerek başlayabilirsin!

2. Nasıl kotları tercih edersin peki?

3. Günümüzden bir moda ikonu seç!

4. Bize tarzını tanımlayabilir misin?

5. Hadi bize vazgeçilmez aksesuarını söyle!

6. Sırada çok temel bir soru var: Nereden alışveriş yaparsın?

7. Hadi bir de elbise seç!

8. Dolabında en çok hangi renk vardır desek?

9. Son soru: Hangi ataerkil hareket seni deli eder?

İspanyol Paça çıktı!

İspanyol Paça çıktı!

Kıpır kıpır birisin sen, yerinde duramıyorsun. En sevdiğin şeyse tabi ki de dans etmek! İçinden sürekli ah be keşke ben de 60lardaki 70lerdeki hippilerden olabilseydim diyorsun. Çünkü içinde hiç ama hiç büyüyemeyen bir çocuk var ve bu çocuk hep kafasına göre... Bu yüzdendir ki o günlerin akımını yaşatan İspanyol Paçalar senin en yakın arkadaşların. Give peace a chance!

Platform Topuk çıktı!

Platform Topuk çıktı!

Çekicisin, güzelsin, girdiğin ortamda gözler direk sana çevriliyor. Sen de ilginin odağında olmayı çok seviyorsun, ki öylesin de. Güzel olmayı çok seviyorsun ayrıca. Ama bu, başkası için güzel olmak anlamına gelmiyor asla, kendin için güzel oluyorsun sen her zaman. Hem öyle sanıldığı gibi, güzel olmak o kadar da kolay değildir; tabi bu yüzden işin inceliklerini artık öğrenmişsin. Tüm bu estetikliğinin ve mıknatıs misali çekici bir insan olmanın göstergesi: Platform topuklar, başkası olamazdı zaten ;)

Ev botu/Panduf çıktı!

Ev botu/Panduf çıktı!

Senin en öne çıkan özelliğin rahatlığın. Kafana hiçbir şey takmazsın, istesen de takamazsın zaten, sen busun çünkü. Yani sen rahat olmayı seven birisin. En sevdiğin aktivitense evde koltuğuna uzanıp battaniyenin altında dizi/film izlemektir. Evcimensin yani, çok sıcakkanlı sempatik bir insansın aynı zamanda. Kelimenin tam anlamıyla bir Ponçik’sin! Bu ponçikliğini yansıttığın en sevdiğin aksesuarın da ev botların, hayvanlı pandufların. Eve girer girmez ayağına onları geçirdiğin zaman senden mutlusu yok. Senin kafandan istiyoruz :)

Crop Tshirt çıktı!

Crop Tshirt çıktı!

Spor yapmaya bayılıyorsun! Fitsin ve bu fitliği korumak için her şeyi yapıyorsun. Yeri geliyor o lezzetli mi lezzetli pastayı yemiyorsun. Vücudun için bu kadar çok zahmete girdikten sonra onu saklamak olmaz tabi. Sen de ne kadar fit olduğunu vücuduna ne kadar iyi baktığını göstermekten hiç kaçınmıyorsun. Crop Tshirtler tam senin için yaratılmış yani. Giymekten hiç çekinme! Sana en çok onlar yakışıyor ;)

Döpiyes çıktı!

Döpiyes çıktı!

Sen tam bir işkoliksin! İşin için yaşıyor canını dişine takıyorsun. Kendine güvenin de tam! Tuttuğunu koparırsın. Ciddisin de, hiç öyle laubali tavırlara gelemezsin. Boş zaman yoktur senin için, çalışmayan insan vardır. Senin bu ciddi kişiliğini de en iyi yansıtan kıyafet de tabi ki de döpiyes! Neyse biz seni çok tutmayalım yapacak işlerin vardır, kolay gelsin :)

Oduncu Gömlek çıktı!

Oduncu Gömlek çıktı!

Sen özgür ruhlusun, hiçbir kalıba sığmazsın. Kendi kuralların kendi önceliklerin vardır her zaman ve kimsenin bunlara müdahale etmesine izin vermezsin. Çıt kırıldım da değilsin ayrıca, elini çamura bulamaktan kaçınmazsın. Tam bir özgür kızsın yani! Dağları deldin tek başına, çölleri aştın sen! Bu hırçın özgür ruhunu en iyi yansıtabileceğin kıyafet de tahmin edebileceğin üzere oduncu gömlekler!