Görüş Bildir
Haberler
Karakterinizi Gözler Önüne Seren 7 Kokteyl

Karakterinizi Gözler Önüne Seren 7 Kokteyl

Dude Table
14.10.2014 - 19:02 Son Güncelleme: 18.10.2014 - 14:45

1. Apple Bite

Kokteyl olarak Apple Bite’ı tercih edenler eğlenceli ve anı yaşayan insanlardır. Sürprizlerden hoşlanırlar, sıradan olmak tarzlarıyla bağdaştırılamaz, plan yapmazlar. Monotonluktan oldukça uzak, sürprizlere açık bir yapıya sahiptirler. Eğlenceli kişilikleri ve pozitif düşünce yapıları çevrelerindeki insanlar tarafından hayranlıkla karşılanır. 

Şehrin en popüler kişileridir ve en büyük partilerin özel davetlileridir. Herkes yeni trendlerin peşinde koşarken onlar doğalında trendsetterdır. 

Şehrin tüm popüler retrobarlarının en iyi müşterisidirler. Herkesin onların olduğu partiye gitmek istemesi boşa değildir. Instagram hesaplarını ve Foursquare’i çok kullanırlar. Her paylaştıkları etkinliğe tüm arkadaşları gitmek ister.  Apple Bite tercih edenlerin dâhil olduğu her aktivitenin ve partinin eğlenceli geçeceğinden şüpheniz olmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sweet&Sour

Vespalarını kapının önüne bırakıp bardan içeri etrafı umursamaz tavırlarıyla giren bir grup görürseniz onların sipariş vereceği kokteylin kesinlikle Sweet&Sour olduğunu bilmelisiniz. Ayrıca o grubun sıradan bir iş gününden çıkıp bara geldiklerini düşünmeyin. Onlar macera içinde her günlerini dolu dolu yaşarlar. Beats kulaklıkları ile günün geri kalanı için program yapmadan özgürce müziğin keyfini çıkarırken nereye giderlerse gitsinler, tek belli olan şey içecekleri kokteyl Sweet&Sour olacaktır.

3. Fresh Hunt

Favori kokteyli Fresh Hunt olanlar özgürlüklerine düşkündürler, kurallara bağlı yaşamayı sevmezler. Onlara ne yapmaları gerektiğini söyleyemezsiniz, kendi tercihleri ile çevrelerindekileri de etkilerler.

Tam anlamıyla keyif insanlarıdır. Bu kokteyli tercih edenler eğlenceli buldukları

hiçbir etkinliği kaçırmazlar. Bir partide asla onları sessizce kenarda otururken göremezsiniz, sosyallerdir. Girdikleri ortamda farklılıkları ile dikkat çekerler.

4. Latte

Latte, kendinden emin kadınların içeceğidir. Latte içicileri, kariyerlerinde ışık

saçarlar. Victor & Rolf kaşmir kazakları kadar krema likörlü Latte’lerinden de vazgeçmezler. Arkadaşları ile macaron ve latte keyfi hayatlarının bir ritüeli

haline gelmiştir. Her ortama keyif katarlar, şık giyim tarzları ve kendinden

emin duruşları ile tüm bakışları üzerilerine çekerler.

5. Chocolate Crush

Chocolate Crush kokteyli onların ilk tercihleridir. Sıra dışı başarıya sahiptirler. Kariyerdeki başarılarını sevdiği işi yapmalarına borçludurlar. Sevmedikleri işlerde çalışmaya zorlanamazlar. Seyahat etmek onlar için bir yaşam tarzıdır. Çok yönlüdürler, sıra dışı başarı sağladıkları kariyerlerinde mutlaka sanat ve müziğe yer verirler. 

Gardıroplarında sezonun en cool parçalarının yanı sıra ikonik tasarımcıların en kült parçaları da yer bulur. Seyahat için her an hazırda tuttukları Longchamp cabin baglerinde siyah  Christian Laboutin stiletto, Juiciy Couture Lovebird gömleği, Earnest Sewn Custom Fit jeani ve Shourouk kolyesi ile Balanciga Botanica parfümü hazırdır.

Arkadaşları, aileleri kadar önemlidir. Her buluşmalarını Chocolate Crush ile kutlamaya çevirirler. Bulundukları her ortama değer katarlar.

6. Screwdriver

“Less is More” mantığı ile yaşayanların tercih ettiği kokteyldir Screwdriver. Karmaşık olmayan ama etkileyici kişiliğe sahiptirler. Doğru kombinasyonları yaparak hayatın keyfini çıkarırlar. Amerika’yı yeniden keşfetmezler, risk almazlar ama kendileri için en doğru seçimleri yaparlar. Eğlenmeyi severler, geceyi uzun yaşarlar. 

Cumartesi akşamüstlerinde geceye uzanan en güzel programları onlar yapar ve aklınızda kalan en eğlenceli ev partileri ve Pazar brunchları onların evinde olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Cosmopolitan

Şehir yaşamını ve parlak ışıkları severler, şehrin en cool partilerinin vazgeçilmez davetlileridirler. Cosmopolitan içicilerinin en göze çarpan

özelliği gülmeyi ve eğlenmeyi sevmeleridir. Renkli ve neşeli olmaları ile her

girdikleri ortamda çekim merkezi oluştururlar. Lady Gaga konserinden sonra after partiye mutlaka davetlidirler. Dans etmek onların doğasında vardır. Tüm trunk showların guest listelerinde mutlaka isimleri yazılıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0