Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kamu Kurum veya Kuruluşusunuz?

Hangi Kamu Kurum veya Kuruluşusunuz?

diazepam
19.10.2014 - 03:08 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:06

Hiç aklınıza geldi mi bir kamu kuruluşu olsaydınız ne olurdunuz? Bakın sizin kişiliğinizi yansıtan kamu kuruluşu hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir pixar animasyonu seçin

2. Hangi Nur Yerlitaş?

3. Hangi tarihi yapı?

4. Lüks bir restorana gittiniz ilk bakacağınız şey?

5. Sizce en güçlü kelime hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi ülkenin başbakanı/başkanı olmak isterdiniz?

7. Hangi ünlü çocuğu?

8. Bir köpek seçin

9. En beğendiğiniz İnstagram filtresi hangisi?

10. Sizce hangisi Türkiye'nin özeti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Devlet Opera ve Balesi" çıktınız!

"Devlet Opera ve Balesi" çıktınız!

Sanatsever bir kişilik olduğunuz aşikar. Hayata da bu gözle bakıyorsunuz. İyimser, empati kurmasını bilen hassas bir kişiliğiniz var, bu sebeptendir ki kolay kırılıyorsunuz. Her şeyi kafanıza takmayın, küçük şeyleri büyütmeyin.

"RTÜK" çıktınız!

"RTÜK" çıktınız!

Tutucu birisiniz. Benimsediğiniz değerler var ve bunlara çok önem veriyorsunuz. Hayata karşı çok katı bir bakış açınız var, bu sertliğinizi biraz yumuşatmanız hayatın tadını daha fazla almanızı sağlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu çıktınız!

Türkiye Futbol Federasyonu çıktınız!

Sportif bir kişiliğiniz var. Gerek izleyici gerekse de bizzat yapan biri olarak sporun hayatınızdaki yeri büyük. Esnek ve yapıcı bir kişiliğiniz var. Dar ancak samimi bir arkadaş çevreniz var ve onlarla vakit geçirmek sizin için gerçekten önemli.

"Tübitak" çıktınız!

"Tübitak" çıktınız!

Siz pozitif düşüncenin insanısınız. Gerçekçi bir kişiliğiniz var hayal kurmak çok da size göre değil. Kurduğunuz hayallerde bile ayaklarınızı yere basmaya özen gösteriyorsunuz. Arkadaşlarınızın mantıklı fikirler almak için başvurduğu kişi sizsiniz.

"Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu" çıktınız!

"Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu" çıktınız!

Sosyalleşmek, eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak sizin özetiniz. Tabi bunları yaparken kendinizi hayatın gerçeklerinden de soyutlamıyorsunuz. Hayatınızdaki dengeleri kurmayı başarmışsınız, işler sizin için tıkır tıkır işliyor.

"Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası" çıktınız!

"Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası" çıktınız!

Ekonomist olacak insansınız. Hesabını kitabını iyi bilen, ayağını yorganına göre uzatan birisiniz. Tasarruf etmeyi de iyi bilirsiniz ama bunu yaparken zevklerinizden, keyif aldığınız şeylerden de ödün vermiyorsunuz. Sizin için amaç çok para kazanmak değil, kazandığınız kadar yaşamak. Bunu da başarıyorsunuz.

"Yüksek Öğretim Kurulu" çıktınız!

"Yüksek Öğretim Kurulu" çıktınız!

Siz 'Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?' denince, gönül rahatlığıyla kitap okurum diyen birisiniz. Sizin için öğrenmenin, kendini geliştirmenin sınırı yok. Yeni insanlar tanımaya, yeni yerler görmeye bayılıyorsunuz. Hayatınızın anlamını bulmuş gibisiniz.

"Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu" çıktınız!

"Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu" çıktınız!

Sizde mühendis kafası var. Her şeyin pratik, işlevsel yanını bir çırpıda görüyorsunuz. Evde bir şey bozulduğunda tamir eden sizsiniz, pratik icatların insanısınız. Gerçeklerden kopmadan, hayallerinde yaşamayı başaran birisiniz.

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığı" çıktınız!

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığı" çıktınız!

Siz aile insanısınız. Mutluluğu aile içerisinde arayan, evine bağlı, evde vakit geçirmekten keyif alan birisiniz. Bu sizin sosyalleşmenize engel teşkil etmese de evde olduğunuz vakitlerde daha fazla keyif aldığınız bir gerçek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cold iceland

hangi nur yerlitaşsınız sorusundan sonra bıraktım testi ne alaka ?

Gökçe Nur Ünal

"Devlet Opera ve Balesi" çıktınız! "Devlet Opera ve Balesi" çıktınız! Sanatsever bir kişilik olduğunuz aşikar. Hayata da bu gözle bakıyorsunuz. İyimser, ... Devamını Gör

Tolga Tüfek

hangi arabasın, hangi telefonsun, hangi elektrik direğisin çok yakında...