Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kamasutra Pozisyonusun?

Hangi Kamasutra Pozisyonusun?

Merve Ç.
29.01.2015 - 11:45 Son Güncelleme: 29.01.2015 - 12:51

Sizin hayatınızı hangi kamasutra pozisyonu yönetiyor ve bu kişiliğinizi nasıl ele veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsellik senin için ne kadar önemli? (1-Hiç Önemli Değil; 9- Hayatımın Anlamı)

2. Dünya yok oluyor ve sadece bin kişi kurtarılacak, hangi özelliğinden dolayı seni kurtarmalılar?

3. Sana göre seks yapılacak en enteresan mekan/yer?

4. Hangi porno kategorisi daha heyecan verici?

5. Sana göre orgazm sonrası yapılacak en iyi şey nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cinsellik barındırmayan bir ilişkiyi ne kadar süre devam ettirirsin?

7. Türk erkeğinin/kızının nesini çekici buluyorsun?

8. Hızlıca aşağıdakilerden birini seç

9. Sence hangi dövme daha baştan çıkarıcı?

10. Son olarak sevişmene puan verecek olsan, kaç verirdin? (1- çok kötü; 9 - Çok iyi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Lotus Çiçeği" çıktı!

"Lotus Çiçeği" çıktı!

Senin pozisyonun erkeğin bağdaş kurup oturduğu kadının ayaklarını erkeğin beline dolayarak kucağına oturduğu klasik bir pozisyon olan 'lotus çiçeği'. Lotus çiçeği çamurlu ve kirli ortamlarda yaşamaktadır, bu kadar kirli ve çamurlu bir ortamda yetişmesine rağmen yapraklarının tertemiz olması en büyük özelliğidir. Bu senin de en büyük özelliğin, bozulmamaya, temiz kalmaya, saf olmaya özen gösteren birisin. Mesela sosyal medyanın bu kadar içinde olmak bile seni rahatsız ediyor. Esasen iyi niyetli, düşünceli ve anlayışlı birisin ancak yer yer ortama uymak adına bu yönlerinden taviz vermek zorunda kalıyorsun. Cinselliğini renkli yaşamayı seven, monotonluktan nefret eden, dinamik, anlaşılması zor ama anlaşıldıkça değerini katlayan birisin.

"Laptop" çıktı!

"Laptop" çıktı!

Senin pozisyonun erkeğin bir sandalyede oturduğu, kadının ayaklarını adamın omzuna uzatarak kucağına oturduğu modern bir pozisyon olan 'laptop' pozisyonu. Kabul edelim çalışmaya düşkün birisin. Öyle zamanlar oluyor ki eve iş getirme kavramını baştan yazıyorsun, ancak bu seni rahatsız eden bir şey değil. Fakat etrafındaki insanlar için aynısını söylemek zor. Hırslı, gözü yükseklerde, yorulmak nedir bilmeyen birisin. Ancak hayatında dengeyi bulmakta zorlanıyorsun. Bunun farkındasın ve bu konuda gayret sarf ediyorsun. Cinsellik senin için önemli ancak öncelikler sıralamanda ilk üç içerisinde yer almıyor. Buna karşın hareketli, cesur ve arzulu bir cinsel yaşamı seviyorsun. Hayatındaki taşları yerlerine oturttuğunda çok daha iyi bir yaşamın seni beklediği kesin.

"Şelale" çıktı!

"Şelale" çıktı!

Senin pozisyonun erkeğin bir sandalyeye oturduğu, kadının onun kucağına oturarak kendini geriye doğru yasladığı 'şelale' pozisyonu. Tıpkı gerçekleştirmesi bir hayli esneklik isteyen bu pozisyon gibi gerçek hayatında da esnek, hoşgörülü ve rahat birisin. Stresten uzak, ufacık şeyleri büyütmeyen, çözüm odaklı, pratik bir kişiliğin var. Bu yönünle insanları rahatlatmada, yatıştırmada bir ustasın. Konuşma ve dinleme konusunda çok iyisin, insanlara verdiğin tavsiyeler son derece kıymetli. Cinselliği seven ama içinde bolca romantizm barındırmasını isteyen birisin. Senin için cinsellik 'sevişmekten' çok daha fazlası. Dokunuş, güzel sözler, yan yana uzanmak, saçlarını koklamak, vs. hepsi cinsel yaşamın ayrılmaz parçaları. Doğru partner ile harika bir yaşam seni bekliyor.

"Catherine Tekerleği" çıktı!

"Catherine Tekerleği" çıktı!

Senin pozisyonun uygulaması son derece zor ve karmaşık olan, büyük beceri ve fiziksel performans gerektiren 'Catherine Tekerleği' pozisyonu. Tıpkı bu pozisyonda olduğu gibi senin de karmaşık, çözülmesi zor bir kişiliğin ve içine girilmesi zor bir hayatın var. Bu hayatta çok fazla kişiye yer vermiyor olmanın temel sebebi de bu. Anlaşılamamaktan korkuyorsun sen. İnsanların seni yanlış değerlendirmesi, hakkında ön yargılara sahip olması, arkandan konuşulması senin en büyük korkuların. Bunların olmasının en aza indirmek için de hayatına çok iyi tanıdığın insanları almayı uygun buluyorsun. Her ne kadar kendinin karmaşık biri olduğunu düşünmesen de öyle birisin. Cinsel yaşamını ateşli diye ifade etmek sanırım yanlış olmayacaktır. Kontrolü sende olan, değişikliklere gebe, uzun saatler süren bir cinsel yaşam senin özetin.

"Nirvana" çıktı!

"Nirvana" çıktı!

Senin pozisyonun klasik bir pozisyon olan, kadının sırt üstü, bacakları düz ve birleşik bir şekilde uzandığı erkeğin de kadının üzerine uzanarak iki bacağını kadının iki yanına koyduğu 'Nirvana' pozisyonu. Sen hayatta nelerden keyif aldığını keşfetmiş, kendini iyi tanıyan, güler yüzlü birisin. Yeni şeyler öğrenmeye, yeni yerler görmeye, yeni insanlar tanımaya son derece açık ve istekli birisin. Hayatında macera peşinde biri değilsin ama macera seni buluyor desek sanırım yanılmayız. Geniş bir arkadaş çevresine sahip, girdiği her ortamın popüleri, konuşkan ve esprili bir kişisin. Cinsel yaşamında da denge ve sükunet hakim. Çok fazla sürpriz sevmeyen ama fazlasıyla tatminkar bir cinsel yaşam senin cinsel yaşamını ifade eden şeyler.

"Sarmal" çıktı!

"Sarmal" çıktı!

Senin pozisyonun kadının dizlerini kendine çekerek bir yana doğru dönüp kıvrıldığı erkeğin de  kaşık pozisyonu alarak buna karşılık verdiği 'Sarmal' pozisyonu. Özellikle hamile kadınlar için son derece uygun olan bu pozisyon senin aileye verdiğin önemin bir simgesi adeta. Yuva kavramı senin hayatında büyük bir yere sahip. Bu yüzden erken evlenip çocuk yapmaya son derece müsait bir kişiliğin var. Bu bağlamda senin son derece sorumluluk sahibi, çalışkan ve idealist biri olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugünün işini yarına bırakmayan, çalışmaktan gözü korkmayan, sevgi dolu, sakin bir yapın var. Bu durum cinsel yaşamında da kendini gösteriyor ve sana sade, sakin ve gösterişsiz bir cinsel yaşam sağlıyor.

"Köprü" çıktı!

"Köprü" çıktı!

Senin pozisyonun uygulaması esneklik ve güç gerektiren, erkeğin köprü pozisyonuna geçtiği, kadının da ata biner gibi erkeğin üzerine oturduğu 'Köprü' pozisyonu. Ancak sadece kısa süre uygulanması gereken bu pozisyon senin aceleciliğinin, tez canlı oluşunun bir işareti. Güçlü, değişimden korkmayan, kendini sürekli yenileyen ve değiştiren bir yapın var. Büyük değişiklikler seni asla korkutmuyor, aksine değişimi arayıp bulan bir yapın var. Sen bir lider, bir öncüsün. İnsanları peşinden sürükleme konusunda doğal bir kabiliyetin var. Sakin, soğukkanlı, kendinden emin tavırlarının da bunda payı büyük. Tamamen kontrolün sende olmasını istediğin bir cinsel yaşamın var. Farklı şeyler denemeyi seven, renkli bir cinsel yaşam senin tercihin.

"Şezlong" çıktı!

"Şezlong" çıktı!

Senin pozisyonun çiftin birlikte hareket etmesini gerektiren, görünürde basit ama güç ve konsantrasyon isteyen 'Şezlong' pozisyonu. Sen en güç görülen işlerin içine dalmasını seven birisin, zorluklar seni yıldırmadığı gibi stres altında daha verimli olduğun da bir gerçek. Sürekli olarak kendini geliştirme peşindesin. Bu yüzdendir ki hiçbir iş senin için angarya değil, her işin seni geliştireceği bir yönü olduğunu düşünüyor ve görüyorsun. İkili ilişkilerinde oldukça hassas, kırılgan ve ürkek bir yapın var. Dışarıdan ne kadar güçlü görünürsen görün bu senin en büyük zaafın ve sadece seni çok iyi tanıyan insanların bildiği bir yönün. Cinsellikte de aynı hassasiyete sahipsin. Her ne kadar yeni ve farklı şeyler seni heyecanlandırsa da aslında son derece klasik ve gelenekçi bir cinsel yaşamdan yanasın.

"Gemi" çıktı!

"Gemi" çıktı!

Senin pozisyonun erkeğin sırtüstü yattığı, kadının sanki bir botta oturuyor gibi erkeğin üzerine oturduğu 'gemi' pozisyonu. Bu pozisyonda tüm kontrol kadındadır. Senin hayatında da böyle bir işe girişeceğin zaman kesinlikle altına tek başına girmiyorsun. İş bölümü yapmak, riskleri dağıtmak, olabilecekleri önceden kestirmek senin vazgeçilmezin. Son derece tedbirli ve yer yer de pimpirikli birisin. Aşırıya kaçmadığın zamanlarda bu durum bir avantajken, aşırıya kaçtığın hallerde hayatını zehir edebiliyor. Onun için hayatındaki dengeleri korumak adına çok çaba sarf ediyor ve yoruluyorsun. Yaratıcı kişiliğinin önüne engel olarak çıkan bu unsurları dengelemen senin için çok faydalı olacak. O zaman büyük bir yenilenme ve gelişme sürecine gireceğin kesin. Cinsel hayat senin özgürlük alanın. Orada tamamen kendin olmayı başarabildiğin için son derece rahat ve keyiflisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
169
108
67
30
30
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
@lper

"Mervelere gidiyorum" da ki Merve

George Costanza

Puhahahahah ibretlik tespit

Poppy Moore

var bu merve ç.de bi sıkıntı

Kezban pozisyonu çıktı.Testi hazırlayan kişiden kaynaklı sanırım

:-)

çok iyiydi :D