Görüş Bildir
Haberler
Hangi İskandinav Tanrısı/Tanrıçasısın?

etiket Hangi İskandinav Tanrısı/Tanrıçasısın?

Cosmic Latte
25.11.2014 - 16:17 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 15:10

Hiç dünyanın sonunda bulunan dondurucu soğukların, bitmeyen gece ve gündüzlerin, yerin, göğün, denizlerin hükümdarı, yaratıcısı olduğunu düşündün mü? Gel, özündeki Viking tanrı/tanrıçasını bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için "güç"ü yansıttığını düşündüğün bir simge seç!

2. Seni en çok öfkelendiren durum hangisidir?

3. Bir Game of Thrones ailesi seç.

4. Aşağıdaki fotoğraflardan hangisi sana daha yaşanabilir bir yer gibi geliyor?

5. Bu akşam ne yesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yanında gezdireceğin, seni tamamlayacak bir dost seç.

7. Olmazsa olmaz aksesuarın ne olsun bir Tanrı olarak?

8. Son soru : Hangi süper kahraman belki gözüne girer ?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Denizlerin, rüzgarların ve mevsimlerin tanrısı : Njord!

Denizlerin, rüzgarların ve mevsimlerin tanrısı : Njord!

Müjdemizi isteriz. Senin talihinde zengin ve varlıklı olmak var! Öyle cömert ve bonkörsün ki, tıpkı kendisine tapan kullarını zenginliklere boğan Njord gibisin. Ayrıca uzlaşmacı tavrın sayesinde arkadaşlarının arasında ne zaman anlaşmazlık olsa, sen devreye girer, durumu olabildiğince çabuk çözüme kavuşturursun. Ama biri seni kızdırmaya görsün! O sakin, çarşaf gibi deniz gider, yerine fırtınalar koparan, asi bir tanrı gelir! Damarına basmamak lazım.

Tanrıların Tanrısı : Odin!

Tanrıların Tanrısı : Odin!

Sen Kuzey Mitolojisinin Zeus’u Odin’sin! Bilgelik suyundan içebilmek için tek gözünü bile feda edebilecek kadar cesur, kendini inandığın şeyler uğruna 9 gün bir ağaçtan sallandırabilecek kadar dayanıklısın! Seni ezip geçmek, biraz cesaret ister! Bir ortama girdiğinde, endamından hafiften ürkmeyen, çekinmeyen yok. Ayrıca hayvanlarla aran çok iyidir, sokağın, mahallenin kimseyi dinlemeyen, kimseyi sevmeyen aksi küçük dostları bile sana bayılır. Öyle ki bazen arkadaşların ve ailen onlarla aranda özel bir bağ kurduğunu bile düşünür.

Gösteriş ve güç tanrısı : Thor!

Gösteriş ve güç tanrısı : Thor!

Tanrıların ve insanların, hatta yaşayan/yaşamış tüm varlıkların en güçlüsü Thor’un soyundan olduğuna şüphemiz yok! Senin çekicinin, öfkenin ve intikam duygunun haşmetinden dağlar bile korkar. Yalnız yağızlığın bazen başına dert olabiliyor, sağa sola atar yapıp durma. :) Ayrıca hemen söyleyelim, yemeye-içmeye olan düşkünlüğün seni tüm gücüne ve görkemine rağmen estetik ve zevkli kılıyor. Arkadaşlarının arasında yemek sipariş edilecekse, o yemeği kesin sen seçersin.

Ateşin, kötülüğün, yanıltıcılığın tanrısı : Loki!

Ateşin, kötülüğün, yanıltıcılığın tanrısı : Loki!

Dur hemen yanlış anlama. Kötülüğün tanrısı dediysek, o Loki’nin yürüyen şanındandır. Loki’nin küçük oyunları, yanıltıcılıkta onu bir numara yapmış, istediği kişiyi istediği şekilde kandırabilmesine olanak sağlamıştır. Sende de işte aynen böyle bir kıvrak zeka var! Ayrıca empati duygun çok kuvvetli. Dostların ve ailenden biri acı çektiği zaman onlar yerine kahroluyor, onlar mutlu olduğu zaman sevinçten dört köşe oluyorsun! Ancak söz konusu sevmediğin birine karşı arkadaşlarını manipüle etmek oldu mu, senden kışkırtıcısı da yok! Bu yetenekli yaratıcılığınla istediğin tüm kapıları açabilirsin, Asgard’ın bile!

Tanrıçaların tanrıçası Ana tanrıça : Frigg!

İskandinav mitolojisinin en güzel tanrıçası Frigg, tam bir iş bitirici tanrıçadır. İşte sen de tıpkı onun gibi, işleri çözüme kavuşturmakta bir numarasın! Anaç tavırların, bazen senden büyük aile bireylerine bile örnek teşkil edebiliyor. Birisinin ağlamak için sıcacık bir omza mı ihtiyacı var? Adres sensin! Fedakar yapın, karakterinin yüceliğinden geliyor. Evlilik ve ilişkileri bu kadar ustaca yönetmen, nam-ı diğer arkadaşlarının “ilişki danışmanı” olman, kişiliğindeki uğurlu yapıyı gözler önüne seriyor. Senin aralarını yaptığın bir çiftin daha ayrıldığı görülmemiştir! :)

Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja!

Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja!

Aaah ah, sen tam bir aşk çocuğusun! Hayalperest tavırların, seni o kadar yaratıcı biri yapıyor ki, giyiminden tut, sevgili seçimine kadar herkes sana özeniyor. Şanslı bir insansın, bu yüzden kart oyunlarında efsaneleşebilirsin kolayca. Ya da şansını başarınla birleştirerek büyük yerlere gelmen çok daha kolay olacaktır hayatta! Mükemmel bir aile yaşantının olacağını da bildirelim! Senin bahtın o kadar açık ki söylenebilecek tek cümle var: Tarih ve talih hayal kuranların hep yanında olmuştur, asla vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
131
80
60
28
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
:-)

yaw bi kere de sen orospu çocuğusun gereksizin tekisin diye bi test yapsalar NE GÜZEL OLUR YAW

1Sosyolog

Bakış açını sevdim :D :D :D

Muzaffer Samurkas

Tanrıların Tanrısı : Odin!

1Sosyolog

Geçen de Afrodit çıkmıştı :( Bu sefer de Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja! Kendimden şüphe eder oldum nerede yanlış yapıyorum acaba :(

Ferit

:D Test Bozuktur. Tersine ne geliyorsa onu işaretle