Görüş Bildir
Haberler
Hangi İnternet Fenomeni Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi İnternet Fenomeni Senin Ruh İkizin?

Osman Avcı
08.11.2014 - 14:24 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 14:39

Şu memlekette onlar kadar büyük insan yok! Peki sen bu reyizlerden hangisinin ruh ikizisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin hangi özelliğine hayran olalım?

2. Hangi internet sitesi tam senlik?

3. İnternette yarıldığın bir şeyi arkadaşına gönderirken hangi gülüşü kullanırsın?

4. Bir obje seç!

5. Cuma geceleri genelde ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir komedyen seç!

7. Hangi insan türü senin sinirlerini tepene daha çok çıkartır?

8. Efsane bir caps seç!

9. Son soru: Kışın dışarıdasın ve önündeki adam kaydı ve düştü. Tepkin ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Dereye Düşen Dayı" çıktı!

"Dereye Düşen Dayı" çıktı!

Sen her şeyden önce duyarlı bir insansın. 'Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' insanı asla değilsin yani. Sen düştün iyi kötü kurtuldun; ama çoluğun var, çocuğun var, burada herkeslerin çocuğu var. Sen bunları düşünüyorsun ve şuradan geçerkene bir korkuluk istiyorsun, çok mu şey istiyorsun, bizce hayır! İnsanlara çok güvenmediğini de söylemek gerek. Çok itelendiğinden olsa gerek, her zaman kendini itelenmiş gibi hissediyorsun. Her şeyin ötesinde kafan çok güzel, saygı duyuyoruz sana dayı!

"Nereye Sıçacaklar?" çıktı!

"Nereye Sıçacaklar?" çıktı!

En başta sen sorgulayabilen bir insansın. Herkes cevaplarla ilgilenirken, sen sorularla ilgileniyorsun; çünkü biliyorsun ki, doğru soru her şeyden daha önemli. Ayrıca sürüdeki uysal koyun olmayı asla kabul edemeyen birisin; zurnanın zırt dediği delik, bir adet oyunbozan ve düzencilerin baş belasısın. Bencil de değilsin asla, kendinden çok çevrendekileri, arkadaşlarını, sevdiklerini düşünüyorsun; çünkü soru: 'Nereye sıçacam' değil 'Nereye sıçacakLAR'

"Kenan Komutan" çıktı!

"Kenan Komutan" çıktı!

Oooo komutanım saygılar! Evet senin en tipik özelliğin doğuştan lider olman. Komutansın, insan yönetimini iyi bilirsin, cesursun da. Bu Yeditepeli şehri sen fethettin, karalardan gemileri sen yürüttün ve Fatih'in toplarını sen attın surlara (arada da Fatih'ten yarım kalan şarabı içtin!). Ancak tüm bunları yapmana rağmen, asla şan-şöhret-şov peşinde koşmadın, dedin ki 'İstanbul'u Fatih fethetti'. Mütevazisin çünkü. Ama şu bilinir ki, gerçek Fatih sensin!

"Beyin Bedava" çıktı!

"Beyin Bedava" çıktı!

Öncelikle sen oldukça zeki bir insansın, hatta dahi. İmkanların el verse lisansını Yale'de, master'ını Harvard'da, Ph.D.'ni MIT'de yapardın; ama olsun imkanlar dahilinde mis gibi Açıköğretim Fakültesi'ni bitirmiş, KPSS'den 70 almış insansın, bugüne bugün. Atıyorsun sürekli hafızaya, beyinse bedava. Öyle ya, taşıyorsun onu niye hammalığını yapasın?

"Okuyom Ben Ya!" çıktı!

"Okuyom Ben Ya!" çıktı!

Sen kendini okumaya vermiş bir ruhsun. Çalışkansın, ineksin, sınıfın yıldızısın. 5'ten/AA'dan aşağı bir notun daha görülmedi. Kendini o kadar çalışmaya kaptırmışsın ki, dışarıda kıyamet kopsa, 'öff bu ne gürültü, çalışmaya konsantre olamıyorum' dersin, o derece. Koca bir yüreğe sahipsin ayrıca, o çok değerli notlarını, arkadaşlarınla paylaşmaktan çekinmezsin. Neyse biz seni fazla tutmayalım, çalışman gerekiyordur senin.

"Ahmet Abi" çıktı!

"Ahmet Abi" çıktı!

Sen ezilenlerin yılmaz savunucususun. Nerede bir başı sıkışan varsa, anında yanında bitiverirsin. Modern dünyanın süper kahramanısın bir bakıma. En special power'ınsa şişe fırlatmak. Atarlısın, sinirlisin, agresifsin; ama bunlar hep yengeçlere, külhanbeylerine, çetelere karşıdır. Kısaca çare sensin, milletvekili adayımız da sensin, ey abilerin abisi!

"Ray Ray Kasım" çıktı!

"Ray Ray Kasım" çıktı!

Sen her şeyden önce melodiyle yaşayan bir insansın. 'Müzik ruhun gıdasıdır.' sözüne sıkı sıkıya bağlasın ve Tanrı vergisi bir yeteneğe sahipsin. O anlamsız sözlerinde; aşk, nefret, isyan, açlık, yaşam, ölüm gibi şeyleri bulmak pek tabii ki imkansız. Zaten bu zamana kadar anlamlı şeylerin altında bir batman pislik çıktı, varsın seninki de anlamsız olsun, bay/bayan ray malifalitiko!

"Oğlum Bak Git!" çıktı!

"Oğlum Bak Git!" çıktı!

Senin en öne çıkan özelliğin sabrın. Eyüp sabrı dedikleri şey sende var ve o sabır taşının çatlaması zordur. Ama bir yere kadar! 1 uyarırsın, 2 uyarırsın ve hatta 3 uyarırsın, ancak bardağın taşarsa aman aman evlerden ırak! O an 9 şiddetinde bir deprem gibisindir, artçıların bile can yakar.

"Tülay N'olur Geri Dön" çıktı!

"Tülay N'olur Geri Dön" çıktı!

Sen bir hata yapmışsın ve bu hatadan da oldukça pişmansın. Aşıksın en başta ve aşk insanısın. Yaptığın hataların sebebi de bu zaten. Aşık adam/kadın ne yaptığını bilmez, uyuşmuş gibidir; canının acıdığını hissetmez. O lanet olasıca uyuşukluk geçtiği zaman anlar dünyanın kaç bucak olduğunu. Bu aşamada yapacağı tek şey yalvarmaktır. Sen de içten içe, bazen dıştan da yalvarıyorsun. Umarız geri döner, geri dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

"Uçan Adam Sabri Bey" çıktı!

"Uçan Adam Sabri Bey" çıktı!

Sen spiritüel bir insansın. Doğaüstü güçlerin vardır. Mesela havada durabilirsin, ki şahitlerin var. Sonra mesela, şifa yeteneğin vardır, en onulmaz hastayı bile, iki dakikada ayağa kaldırabilirsin. Sonuç olarak sen asla kendini yere atmıyorsun, uçuyorsun. Bunu doktorlar araştırsın!

"Arnavut Şevket" çıktı!

"Arnavut Şevket" çıktı!

Sen tam bir hayvanseversin. Onların saf ve masum hallerine tav oluyorsun; onlar asla yalan söylemiyor çünkü ve de ihanet etmiyor: Yanlarında kendini güvende hissediyorsun bir nevi. Hain ve alçak insanlar gibi değiller yani. Ama en çok kuşları seviyorsun. Çocukluğundan beri bu böyle. Çünkü onların özgür halleri seni kendine çekiyor. Çipetpetiyse cabası. Hem de en lezzetlisinden...

"Hunharca Gülen Adam" çıktı!

"Hunharca Gülen Adam" çıktı!

Öncelikle şunu demek gerekir ki, sen oldukça şen şakrak birisin. Hayatın gündelik problemleri, saçma sapan dertler senin canını asla sıkamaz. Hayata dair ufacık detaylar bile, yüzünü güldürmeye yeter. Gülebilmek, hatta gülüp geçebilmek en yüce erdemlerden biridir, ki sen buna sahipsin. Hayatı yaşama sanatını öğrenmişsin çünkü. Pozitif enerjiyle dolup taşıyorsun ayrıca. Bu yüzden etrafındakiler rahattır, senin kafan ondan da rahattır. Bi' de dişini yaptırsan, tam güzel olacak :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1241
446
380
325
207
177
165