Görüş Bildir
Haberler
Hangi İnsan Tipi Seni Kendine Çeker?

etiket Hangi İnsan Tipi Seni Kendine Çeker?

Osman Avcı
10.12.2014 - 10:36 Son Güncelleme: 10.12.2014 - 11:18

Hangi tip insanların seni kendine çektiğini eminiz ki biliyorsundur; ama bunu, bir de bu testte check etmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bir Leonardo DiCaprio filmi seç!

2. İdeal bir pazar öğleden sonrası ne içermelidir?

3. Dünyaya bir dondurma olarak gelseydin, hangisi olmak isterdin?

4. Sence hangi espri türü daha çekici?

5. Hangi "How I Met Your Mother" karakteriyle birlikte olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çizgili bir kumaş seç!

7. Sen okuldaki hangi tiptin/tipsin?

8. Peki ya, ideal bir "özel gün" sence ne içermelidir?

9. Son olarak, flört edeceğin birisini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sessiz Sakin Tip" çıktı!

'Söz gümüşse, sükut altındır!' sözünü hayatının merkezine yerleştiren insanlar seni kendine çekiyor, burası kesin. Sözler çoğu zaman anlamsızdır ve boş beleştir. Zaten sen oldum olası, az düşünüp çok konuşan, patavatsız, ağız ishali olmuş insanlardan köşe bucak kaçıyor, yanlarında bir dakika olsun durmak istemiyorsun. Senin tipinse bunun tam tersi: gizemli, böyle gözleriyle konuşabilen :)

"Hayatı Parti Tadında Yaşayan Tip" çıktı!

Senin şu kısacık hayattan tek bir beklentin var, o da sınırsız eğlence. Çünkü her şeyi yaşayıp bitirdikten sonra, yani kocaldığında 'keşke' demek istemiyorsun. Bunun için senin antibiyotiğin, koskoca dünyayı pist alanına çevirip yörüngesinde moonwalk yapabilecek birisi :) Öyle birisini istiyorsun ki, onunlayken zerre sıkılmayacaksın, anın tadını çıkarmayı bilecek ve pek tabii ki çılgın olacak. Öbür türlüsüyle hayat geçer mi be!

"Espritüel Tip" çıktı!

Sen gülmeyi seven birisin, çünkü basitçe gülmek kadar güzel bir şey yok. Bu yüzden senin ruh eşin olacak insan, kesinlikle seni güldürmeyi başaran birisi olmalı. Olaylara olumlu ve komik tarafından bakabilmeli, ciddi ciddi konuşup kafa açmamalı. Orijinal olmalı ayrıca. Ne o öyle, birbirinin arasına karbon kağıdı konulmuş gibi, tek-tip insanlar. Az-biraz sıradışılık iyidir iyi, ama kararında ;)

"Entelektüel Tip" çıktı!

Beyinle, güzel bir vücut arasında tercih yapacak olsan, sen kesinlikle beyni seçersin. İçi boş, aptal, sığ insanlar, en basit tabirle mideni bulandırıyor. Senin tipin kesinlikle zeki olmalı; ama yetmez, entelektüel derinliği de olmalı. Onunla Turganyev'den, Nietzsche'den, İkinci Yeni'den konuşamıyorsan at çöpe gitsin zaten. Güzel insan bulunur kısaca, ama oturup iki lafın belini kırabileceğin insan: Çok az! Bulman dileğiyle...

"Hayalperest Tip" çıktı!

Senin ideal tipin, kesinlikle hayal kurabilecek birisi olmalı. Çünkü herkes hayalleri kadar vardır ve seninki de hayalperest olmalı. Ama yetmez, bu hayallerini de kovalayabilecek cesarette de olmalı. Çocuksu olmalı ayrıca, ergen triplerinden bahsetmiyoruz burada, dediğimiz çocuksu bir saflığı barındırmalı. Hassas ve duyarlı olmalı ayrıca; kaba saba, hayal kurmayı beceremeyen, çok fazla büyüyüp hem kendini hem de etrafındakilerini tüketen insanlar: Senden uzak, Allah'a yakın!

"Korumacı Tip" çıktı!

Sen basitçe kendini özel hissetmek isteyen birisin. Bu yüzden senin ideal tipin korumacı olanından. Bu, senin korunmaya ihtiyacın olduğu anlamına gelmiyor asla, sen sadece ilgi bekliyorsun. Ayrıca seni 'başarı' kadar kendine çeken bir şey daha yok. Bu yüzden senin ideal tipin kesinlikle başarılı ve kariyer sahibi birisi olmalı. İşinde gücünde olacak yani, çolukla çocukla bu saatten sonra işin olmaz zaten, onlar gitsin kumda oynasın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
478
438
261
105
36
31
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?