Görüş Bildir
Haberler
Potansiyel Illuminati Üyesi Olan Ünlülerden Hangisisin?

etiket Potansiyel Illuminati Üyesi Olan Ünlülerden Hangisisin?

Osman Avcı
17.03.2014 - 16:55 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 00:05

Yıllar yılı sağda solda üçgen aradın. Tek gözle poz verenleri hunharca yargıladın. Kurtlar Vadisi favori dizin, Melekler ve Şeytanlar da favori kitabındı pek tabii ki. Şimdi hangi İlluminati üyesi olduğunu öğrenme vakti!

Bu testi çözen direk tapınak şövalyesi oluyormuş (kesin bilgi). Hazırsanız başlayalım, hazır olmasanız da başlayacağız zaten, şimdi İlluminati'ye durduk yere subliminal kastırmayın!

Buradaki tapınakçı kardeşlerimizden feyz aldık..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanslı sayını seçerek başlayabilirsin...

Dünyayı yönetmek için aşağıdakilerden hangisini kullanırdın?

Rengini seç!

Mısır'daki piramitleri kim yapmış olabilir?

Aşağıdan bir Şeytan/Cin seç. Fazla da anma, musallat olmasınlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Eylül kurgu muydu, gerçek miydi?

Antik Yunan Tanrıları'ndan birini seç.

Hangi Okült simge seni temsil ediyor?

Daha önce hiç satanik bir ayine katıldın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Beynin çürümüş: Jay Z."

"Beynin çürümüş: Jay Z."

Bu yeteneksizlikle, bu kadar para kazanman ve Beyonce gibi bir şeye sahip olmandan belli, ruhunu satmış olman. Çevrendekiler hep seninle alakalı, 'ölmüş bu', 'beynin çürümüş' dese de, sen gülüp geçiyorsun. Çünkü şeytanla çoktan anlaşmışsın.

"Aforoz Edilmişsin: Lady Gaga"

"Aforoz Edilmişsin: Lady Gaga"

Kliplerindeki ağlamaların aforoz edilmenden olmalı. Eski başarıyı yakalayamaman da bundan kaynaklanıyor. Ama eskiden tapınağın gülü, 'göz'delerin en hası, Lucifer'ın 'little monster'ıydın. Nerede o eski günler. Tapınaktan kovulduktan sonra kilo bile aldın. Başarın hep onlara bağlıymış. Sen de yalanmışsın be tapınağın gülü!..

"Seni Yıkamazlar: İbo"

"Seni Yıkamazlar: İbo"

En büyük güç sende. Bin yılları devirebilirsin bu gücünle. Düşmanların da çok. Ama dostların en iyisi. Dostların nasıl seni inşaattan aldı, sen de dostlarına bu borcu ödemeyi bir borç biliyorsun. İmparatorsun, tahtın belli, alem sana hasta, yıkamazlar seni... durdurun beni:)

"Sönmeyen Star (!): Tarkan"

"Sönmeyen Star (!): Tarkan"

Sesin güzel, tipin 10 numara, ışığın 5 Yıldız: Hem de malum o yıldız (!). Yeter mi bunlar, asla. Gökhan Tepe ve Popstar Abidin'de de sende bulunan özellikler vardı, ama hiçbir zaman megastar olamadılar. Nedeni çok basit. Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü... Şarkılarını bir tersten okusalar var ya...

"Üstad-ı Azam: Adnan Oktar"

"Üstad-ı Azam: Adnan Oktar"

33. basamağın kedi ve ördek severisin. Kadınlar en büyük zaafın. Bu konudaki tercihin ise doğal olmayan kadınlar. Çünkü doğal olan bir dünya sevmiyorsun. Çünkü müdahale edilmiş yeni bir düzen arıyorsun. Sulandırmak ve kandırmak da en önemli görevin inşallah. Başarılar!..

"İllumemati"

"İllumemati"

Loca'ya karşı gelenlerin korkulu rüyası, tapınağın haşaşisi, ve yıkım ekibinin başısın. Birisi 'düzen'in dışına mı çıktı: 'Vur Memati'. Birisi 'bizim' hakkımızda kötü mü konuştu: 'İndir Memati'. Birisi ayine gizledin mi sızdı: 'Temizle Memati'... Yüzüne çizilmiş piramitle adanmış bir ruhsun sen Memati. 'Hadi gidiyoruz Memati!'

"Hep Başarı, Neden Acaba: Acun"

"Hep Başarı, Neden Acaba: Acun"
tinypic.com

Hükümetler gider, devir değişir; ama senin başarın hep baki kalır. 0'dan tepeye çıkmanın romanısın adeta. İndiremezler seni oradan. Kanal fark etmez bir yandan da, bütün hepsi 'bizim' de ondan. Ancak havalanmıyorsun da. Her yerde, her fırsatta bize çaktığın selamlarla tapınağın ve locanın acar muhabirisin sen!..

"Sertab * Erener"

"Sertab * Erener"

Üzülerek söylüyorum ki, sen bir piyonsun. 'Every way that i can'i biz yazdık. O muhteşem ve bol göndermeli (!) dansın koreografisini biz yaptık. Bir tek sesin senin. Ama sonunculuktan yukarı çıkamayan Türkiye'yi Eurovision'da birinci yapmaya yeter mi. Ya Rum Kesimi'nden tam puan almaya. Kendinizi kandırmayın ve ruhunuzu 'kutsal kase'de bize sunun!

"İlluminati'nin Başkanısın: Bill Gates"

"İlluminati'nin Başkanısın: Bill Gates"

Senin kadar güçlü, senin kadar dirayetli, senin kadar zengin bir insan var mı acaba. İnsanların kafasında bir 'pencere' açarak, turnayı 'göz'ünden vurdun ayrıca da. Pencerenin içindeki göz, senin gözündü; yeni dünya düzeninin 'sütun'ları sendin. Kısaca incir reçeli sendin Bill!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
238
98
81
54
48
44