Görüş Bildir
Haberler
Güneş Sistemindeki Hangi Gezegene Aitsin?

etiket Güneş Sistemindeki Hangi Gezegene Aitsin?

AbSurDMaN
11.08.2014 - 16:10 Son Güncelleme: 11.08.2014 - 17:10

Hepimiz gibi sen de Dünyalısın tamam ama ya başka bir gezegene aitsen? Belki de Jüpiter tam seni tanımlıyordur, belki de Neptün ile ruh ikizisindir. Testi çöz, Güneş sisteminde hangi gezegen olduğunu gör.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nasıl bir aile ortamında yaşamak sana göre?

1. Nasıl bir aile ortamında yaşamak sana göre?

2. Peki ya nasıl bir evde yaşamak isterdin?

3. Senin için tatil nedir, seç bakalım.

4. Takıştığın birisiyle kavga edecek duruma geldin. Tavrın ne olur?

5. Topla oynanan sporlar! Birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evine doğru giderken yavru bir kedi karşına çıktı. Bir süre bekledin annesi ortaya çıkar mı diye ama gelen giden yok. Yardıma da muhtaç gibi. Naparsın?

7. Yunan mitolojisinden bir karakter seç:

8. Sistemimizin nadide yıldızı Güneş senin için ne ifade ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

☿ Sen Merkürlüsün!

Güneş sisteminin en küçük gezegenisin! Senin bu hayatta acelen yok, işini gücünü zamanında halledip olacağa bakıyorsun. Kendi etrafını 2 ayda dönerken Güneş'in etrafını 3 ayda dönüyor olman bunun ispatı. Diğerlerine göre biraz gergin sayılırsın fakat bu sana yakışıyor, kendini bozmana hiç gerek yok.

♀ Sen Venüslüsün!

♀ Sen Venüslüsün!

Herkes gider Mersin'e, sen gidersin tersine. Dikbaşlısın ve çoğu zaman kendi bildiğini okuyorsun. Güneş sistemindeki tüm gezegenlerin aksi yönünde dönüyorsun, burnun da biraz havada. Ama öyle de olmalı, çünkü sende star ışığı var. Doğru yerde ve doğru zamanda bir yıldız gibi parlıyorsun ve tüm dikkatleri üstüne çekiyorsun. Güzel/yakışıklı oluşuna değinmiyoruz bile.

⊕ Sen Dünyalısın!

Güneş sistemindeki tek yaşanılası gezegensin, evimizsin. Harika biri olduğun için herkes senden bir şeyler kapmak istiyor haliyle. Çevrende seni tüketenler olsa bile keşfedilmemiş onlarca güzelliği içinde barındırmaya devam ediyorsun. Hayatına girecek yeni insanlar için başının üstünde yerin var, yeter ki dostane olsunlar.

♂ Sen Marslısın!

♂ Sen Marslısın!

Hem yakından tanıdığımız bir dost, hem de birçok bilinmeyeniyle gizemini koruyan bir yabancısın. Sende insanları kendine çeken bir şey var, şeytan tüylüsün diyebiliriz. İlgiyi kolaylıkla kendine çekebiliyorsun fakat biraz içe kapanık gibisin. Halbuki yeteri kadar coşkulusun da. Yeni insanlar tanımaktan çekinmemelisin. Bırak sende su bulsunlar, hayat bulsunlar!

♃ Sen Jüpiterlisin!

♃ Sen Jüpiterlisin!

Güneş sisteminin en büyük gezegeni, adeta karizma abidesi! Diğer gezegenler kütlece toplansa bir sen etmiyor o derece. Lakin büyük başın büyük derdi olur, her ne kadar çevrene çaktırmasan da içinde dev fırtınalar kopuyor. Yine de cool'luğunu elden bırakmaman takdire şayan. Arkadaş canlısı olsan da yalnız başına gayet iyi idare ediyorsun.

♄ Sen Satürnlüsün!

♄ Sen Satürnlüsün!

Dostlarıyla birlikte güçlü olan bir gezegensin ve onlarla sıkı bağların var. Sevdiğin insanlar çevrende olsun istiyorsun. Bunun yanı sıra hayat yolunda sorumluluk sahibisin, disiplini ve sabırlısın. Gezegen gibi gezegensin anlayacağın. Ekstra olarak devasa halkan bile var. Seviliyorsun epey, değerini bilmelisin.

♅ Sen Uranüslüsün!

♅ Sen Uranüslüsün!

Sen oldukça ilginç bir gezegensin. Mesela kutbun Güneş'e bakacak şekilde dönüyorsun, başın dönmüyor mu öyle ya? Sonra belli belirsiz halkaların var çevrende. Sürprizlerle dolusun yani. Arkadaş grubunun eğlence kaynağısın, ne zaman ne yapacağın belli değil. İyisin iyi. Ayrıca iyimsersin de, geleceğe umutla bakıyorsun.

♆ Sen Neptünlüsün!

♆ Sen Neptünlüsün!

'Neptün o işi?' tarzı esprilerle sana takılan diğer gezegenlere artık gülmüyorsun :) Her ne kadar matematiği sevmesen de matematik ve mantık hayatının önemli bir kısmını oluşturuyor, kararlarını hep bu çerçevede alıyorsun. Bunun yanı sıra gayet hareketli bir hayatın var, tıpkı atmosferin gibi. O değil de sahi, neptün o işi?

♇ Sen Plütonlusun!

♇ Sen Plütonlusun!

Evet bilim adamları tarafından artık gezegenden sayılmıyorsun belki ama sen yine de gönüllerin gezegenisin. Bırak seni görmezden gelsinler, bırak dışlasınlar, biz seni biliyoruz ya o yeter bize. Şimdilik tatlı tatlı bir kenarda bekliyorsun, bir gün senin de zamanın gelecek ve bu galaksinin önemli bir parçası olduğunu diğer tüm gezegenlere göstereceksin, buna inanıyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
302
176
146
36
31
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Doğan Uluocak

Sen Marslısın! Hem yakından tanıdığımız bir dost, hem de birçok bilinmeyeniyle gizemini koruyan bir yabancısın. Sende insanları kendine çeken bir şey va... Devamını Gör

Tolga Cura

dünya çıktı..bu testle beraber ne kadar düz bir adam olduğumu da tescillemiş oldum böylelikle.