Görüş Bildir
Haberler
Hangi Friends Karakterisin?

Hangi Friends Karakterisin?

Deniz Yolkeser
29.11.2014 - 14:58 Son Güncelleme: 12.03.2021 - 12:42

Friends dizisi ilk yayınlandığı günden bu yana her zaman gündemde oldu. Hayranları diziyi tekrar tekrar izledi. Nostalji partileri yapıldı. Kitaplar yazıldı. Hala unutulmadı. Friends dizisinin hayranları hadi buraya! Hangi Friends Karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için bir arkadaşta olmazsa olmaz özellik nedir?

1. Senin için bir arkadaşta olmazsa olmaz özellik nedir?

2. Okuldaki hangi tiptin?

2. Okuldaki hangi tiptin?

3. Senin için aşk...

4. Yemeğinden bir parça istendiğinde sen...

5. Bir kuş seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların senin için değerlidir çünkü...

7. Kendinde en sevmediğin özellik hangisi?

8. Son soru: Bir partide sen...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ross" çıktı!

Kendiliğinden komik olan tipler vardır, hani hiçbir şey yapmasalar da komiktirler bilirsin. İşte sen tam olarak onlardansın. Saf denilebilir, sakar denilebilir senin için ama her şeye rağmen biz biliyoruz ki başına gelen her şeyin, yaptığın her hareketin mantıklı birer açıklaması var.

"Rachel" çıktı!

Sana dışardan bakanlar seni genellikle biraz burnu havada, biraz bencil sanıyorlar. Oysa senden uzak durdukları için neler kaçırdıklarını bir bilseler! Takındığın tavır belki de kırılgan ve her şeye kolayca kanan tarafını biraz olsun gizleyebilmek için.

"Chandler" çıktı!

Her olayda, her durumda iğneleyecek bir taraf var, değil mi senin için? Ama bu tavrını keşke heyecanlandığında ya da telaşlandığında da koruyabilsen. Ama her iki durumda da bir şekilde komik olmayı, insanların sana kırılmasını önleyecek bir yol bulmayı başarıyorsun.

"Monica" çıktı!

Hani herkesin bir zayıf noktası vardır ya seninki de düzen! Kendince bir düzenin, her şeyi bir yapış şeklin var ve bunların bozulması, aksaması seni en çok rahatsız edecek şeylerden biri. Senin amacın kendini ispat etmek, sürekli bir yarış halindesin ve ne mutlu sana ki, bu seni kesinlikle yormuyor.

"Joey" çıktı!

Senin ustalık alanın kesinlikle ikili ilişkiler. Hoşlandığın birinin elinden kurtulma ihtimali yok denecek kadar az! Nedenini kestiremiyoruz ama sana karşı kötü duygular besleyen biri var mıdır ki çevrende? Tatlısın tatlı!

"Phoebe" çıktı!

Her şeyinle kendine özgüsün. Senin için ilk bakışta saf diyenler olabilir ama anlayacaklar ki sen saf değil sadece uçarısın. Tüm iyimserliğinle her durumu anlayışla karşılayabiliyor, sevgi dolu kalbinle çevrendekiler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
515
236
130
59
22
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?