Görüş Bildir
Haberler
Cazibenin Tehlikesini Ölç! Hangi "Femme Fatale"sin?

etiket Cazibenin Tehlikesini Ölç! Hangi "Femme Fatale"sin?

Osman Avcı
10.06.2014 - 15:31 Son Güncelleme: 30.01.2023 - 12:19

Dünyanın en çekici, en şık, en güçlü ama bir o kadar tehlikeli kadınlarından, yani 'Öldüren Cazibe'lerden hangisiyle aynı özellikleri taşıyorsun? Testi çöz öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, parmağında oynatabileceğin bir erkek seç!

2. Sinirini en çok hangisi bozar?

3. Ruj rengini seç!

4. Diyelim bir ortamda, karşında hiç tanımadığın bir erkek var ve oldukça yakışıklı. Onu tavlamak için ne yaparsın?

5. Hangisi sana hitap ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi tatlıyı görünce ağzının suyu akar?

7. Hangi sıfat seni daha iyi tanımlar?

8. Favori silahını seç!

9. Son olarak.. Hangi ataerkil davranış sinirlerini daha çok bozar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sharon Stone" çıktı!

Öncelikle şu denilebilir ki, erkekler üstünde bariz bir etkin var. Sana güneş gözlüksüz bakma ihtimali: Sıfır yani. Bu etki pek tabii ki sadece erkekler üstünde değil, kadınlar üstünde de bir etkin var. Basitçe üstün ve alfasın diyebiliriz yani. Ancak üstün olmak için kendini parçalamıyorsun. Senin yaratılışın üstün olmak üzerine kısaca. Zekisin, cazibense bir dünya markası. 

Tehlike derecen: 10/10

"Marla Singer" çıktı!

Senin alamet-i farikan asla güzelliğinden gelmiyor, hatta sana güzel demek bile zor. Ancak öyle bir havan, öyle değişik bir tarzın var ki, sensiz olmaz, olamaz diyebiliriz. Zaten zamanında demişler denilecek şeyi: 'Beynimde bir tümör olsa, adını Marla koyardım.' Seninle olmak dünyanın hem en acı verici, hem de en zevkli şeyi. Sınırların asla yok ayrıca; birisi koymaya kalkarsa da onun ekmek arası yapar yersin :) Son olarak, dünyanın en güzel sigara içen kadınısın: Seni sigara içerken gören kanser hücreleri, akyuvar olur kendine saldırır :)

Tehlike derecen: 10/9.5

"Madonna" çıktı!

Çekiciliğin sözlükteki karşılığısın. Sana karşı koyabilecek bir ademoğlu yok bu evrende. Tek bir hareketinle, tek bir söz ya da bakışınla 3. Dünya savaşını başlatabilirsin kuşkusuz. Dişiliğinin doruk noktasındasın ve bunun farkındasın; nasıl kullanacağını çok ama çok iyi biliyorsun. Kıvrak zekan ve aman vermez tavırlarından kurtulabilecek erkek: BULUNAMADI!

Tehlike derecen: 10/9

"Monica Belluci" çıktı!

Sen şarapsın şarap. Yıllandıkça güzelleşirsin: Bu 1. Beyaz şarap kadar asil, kırmızı şarap kadarsa: vampsın: Bu 2. Seni içene çok tatlı gelirsin ama çok da fena sarhoş eder, baş döndürürsün: Bu 3. Güzelliğini takdir etmeyecek insana insan denemez ayrıca. Zeki ve cazibelisin de. Hem komşunun kızı kadar masum, hem de 'Fahriye Abla' kadar çapkınsın. Bir hayalsin kısaca, gerçekleşmesi bile hayal edilemeyen: Bu da Son!

Tehlike derecen: 10/8

"Uma Thurman" çıktı!

Senin için en başta şunu söylemek gerekir: Güçlü. Tek başına durabilmenin ve karakter koyabilmenin başyapıtısın adeta. Kendini çok iyi tanıyorsun; zaafların ne, güçlü noktaların ne... Bu yüzden karşındakini de çok iyi tanıyorsun. Sevdiğin insanı çok iyi seviyorsun, tüm samimiyetinle hem de. Ancak aldatılırsan ya da kandırılırsan, bir anda başka bir insan olabilirsin. O anlarda bir engerek yılanı kadar zehirli olabilirsin ve o intikam alınır. Kısaca, sana yamuk yapmak gerizekalılıktır!

Tehlike derecen: 10/8.5

"Nicole Kidman" çıktı!

Senin için söylenebilecek en doğru kelime: Asil. Modern dünyanın 'elf'i gibisin bu yönden. Seni yürürken gören, 'bu hatun neden uçuyor?' ya da seni konuşurken gören 'bu kadın niye şarkı söylüyor' der. Ama sana en çok ciddiyet yakışıyor, bir gülüşüne acem ülkesi feda edilir, orası ayrı. Ayrıca çok başarılı birisisin, erkekler üstünden geçinmek ve dişiliğini kullanmak hiç senin tarzın değil. Galiba peşinden koşarken verem olmaları bundan ileri :)

Tehlike derecen: 7.5

"Rita Hayworth" çıktı!

Galiba tanrıçasın sen! Bir yere ya da mekana girdiğinde bütün gözler sana çevrilir, çünkü insanlar pırıltılı şeylere bakmayı sever; algıda seçiciliktir bu, yapacak bir şey yok. Alev kızılı saçlarının yanında güneş içine çekilir 'Tüh Allah kahretmesin beni' der. O saçlarda bir ömür geçirilir şüphesiz. Ayrıca dışarıdan saf gibi dursan da, muhteşem bir kurnazlığın da vakidir. Hatta insanların seni saf bulmaları hep işine gelmiştir, hep gelecektir. Güzel olduğunu söylemiş miydim? Güzelsin işte besbelli. Güzel... Tutun beni :) 

Tehlike derecen: 10/8

"Hürrem" çıktı!

Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; bu senin alamet-i farikan!

Tehlike derecen: 10/11

"Bihter Ziyagil" çıktı!

Kadın deyince akıllara ilk sen gelirsin, burası kesin! Alımlısın bir kere. Zekana ise diyecek hiçbir şey yok. İçgüdülerinle hareket ediyorsun ayrıca! Ancak önünde aşamayacağın öyle duvarlar var ki... Kendini kapana kısılmış gibi hissetmekte oldukça haklısın bu yüzden. Ve seversen, o içgüdülerin birer ok olur, karşına çıkana saplanabilir. Dedik ya içgüdülerin ve sezgilerin kadınısın sen!

Tehlike derecen: 10/9.5 

"Kleopatra" çıktı!

Sen dünyanın tepesindesin. Doğuştan ve de doğal lidersin. Hatta seni gören değme liderler, senin yanında çırak çıkar, istifa eder. Ayrıca gözlerini sayfalara dökmek mümkün olsa, anayasa olur o, meclisten 0 retle geçer. Menekşe gözlerin hülyalıdır bu yüzden ve dahi bakışların çok manalıdır. Şık olduğunu söylemiş miydik? Son olarak, tüm bunların hepsi doğru. Yoksa Sezar, o kadar yolu tepip yanına gelmezdi :)

Tehlike Derecen: 10/8

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
714
310
154
59
36
26
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza Aytar

Monica Belluci

Pasif Kullanıcı

hürrem çıktı 10/11