Görüş Bildir
Haberler
Hangi Esnafsın?

Hangi Esnafsın?

QNB Finansbank
07.05.2015 - 18:45 Son Güncelleme: 15.05.2015 - 14:49

Esnaflık deyip de geçmeyin, esnaflarımız olmasa sokaklarımız bu kadar renkli, bu kadar bizden, bu kadar samimi olmazdı. Acaba sen hangi esnaf olurdun hiç merak ettin mi? Öğrenmenin bir yolu var: Testi çöz ve hemen öğren!

1. Gün senin için kaç civarı başlıyor?

2. Aşağıdaki insan tiplerinden hangisi senin için çekilmez?

3. Para deyince aklına gelen ilk şey?

4. Aşağıdakilerden hangisi senin tabelan?

5. Hangi görüntü senin için daha çekici?

6. Aşağıdakilerden hangisi senin sofran?

7. Bir esnaftan en büyük beklentin?

8. Aşağıdakilerden hangisi senin esnaf ismin?

8. Aşağıdakilerden hangisi senin esnaf ismin?

9. Senin dükkanının vazgeçilmezi?

10. Bu ikilemelerden senin kulağına en hoş gelen?

Fırıncısın!

Fırıncısın!

Yeni çıkmış ekmek gibi sıcacık, yumuşacık bir yüreğin var. Senin için samimiyet, her şeyin başında geliyor. İş hayatına gelince senin için en önemlisi, alın terinle, hak yemeden kazanmak. Bu yüzden sana eski kafalı olduğunu söyleyenler bile olabilir. Ama işin aslı, sofralardan hiç eksik olmayacak ekmek gibi, senin de modan hiç geçmeyecek.

Cem Somunoğlu, Fırıncı

Bakkalsın!

Bakkalsın!

Sürprizlerden hoşlanmayan, günlük rutinlerine bağlı, muhafazakar bir yapın var. Bildiğin, tanıdığın çevre ve insanlar arasında kendini güvende ve iyi hissediyorsun. Senin varlığın da insanlara güven veriyor. Onlar için her zaman orada olduğunu biliyorlar. Güven verici bir liman gibi olmak güzel, ama arada bilmediğin ufuklara açılmak da senin açından iyi olabilir.

Cem Geliroğlu, Bakkal

Kasapsın!

Kasapsın!

Dışarıdan ne kadar soğuk ve mesafeli görünsen de, özünde lokum gibi bir insansın. Ama bu yanını sadece koyduğun mesafeye rağmen yılmayıp hayatına girebilenlere gösteriyorsun. Seni kazanmak emek istiyor. Zaten en lezzetli meyveler de ağaçların en ulaşılmaz dallarındakiler değil midir?

KOBİ RAHAT Nedir?

Züccaciyecisin!

Züccaciyecisin!

Olduğun gibisin. İçinde olup bitenleri dışarıdan saklaman imkansız. Bu da seni oldukça kırılgan yapıyor. Şeffaf olmana bir diyeceğimiz yok, ama kendini korumak konusunda biraz daha dikkatli olsan iyi olacak. Çünkü hayat sakar insanlarla dolu.

Cam Gelinoğlu, Züccaciyeci

Terzisin!

Terzisin!

Senin için ölçü her şey. Her yerde ve her zaman ölçülüsün, insanlardan da bunu bekliyorsun. Annen hala senin ne kadar uslu ve dertsiz bir çocuk olduğundan bahsediyor. Her zaman olması gerektiği gibi davranmışsın ve bu hiç değişmeden devam ediyor. Ama arada bir ölçüyü kaçırmaktan kimseye zarar gelmez. Yoksa gerçekten sıkıntıdan patlayabilirsin.

KOBİ RAHAT Nedir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
22
21
7
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özge Kaplan

bakkal çıktı lan ben bakkalık yapamam ki hepsini yerim

Müzik Delisii

Ben de hepsini yerim :D

Çağla

Bakkalım sdfh

Başak.

Kasapsın!