Görüş Bildir
Haberler
Müzisyen Olsaydın, Hangi Dünyaca Ünlü Müzik Grubuyla Birlikte Çalardın?

etiket Müzisyen Olsaydın, Hangi Dünyaca Ünlü Müzik Grubuyla Birlikte Çalardın?

Osman Avcı
13.05.2014 - 18:37 Son Güncelleme: 27.07.2018 - 09:48

Atalar boşuna 'bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim' dememiş. Peki sen hangi efsane müzik grubuna dahil olmalısın? Testi çöz, bunun cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Arkadaşların arasında genelde nasıl tanımlanırsın?

3. Duşta en çok dinlediğin müzik türü hangisi peki?

4. Bir de içecek seç!

5. Şu anda olsa işini gücünü bırakıp dinleyebileceğin Barış Manço şarkısı hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaz geliyor. Peki sen bu yaz Türkiye'de nereye gideceksin?

7. Dans ederken çoğunlukla yaptığın hareket desem?

8. Sizin grup, gecinden versin de, dağıldı diyelim. Sence sebebi nedir?

9. Mikrofonunu seç!

10. Hayvan olsan, hangisi gibi olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeni bir grup kuruyorsun ismi ne olacak?

12. Son olarak bir kitap seç!

Sen Metallica'ya dahil olmalısın!

Sen Metallica'ya dahil olmalısın!

Çevrendeki en baskın kişi sen olduğun için Metallica'ya dahil olmalısın pek tabii ki. Aşağısı kesmezdi zaten seni, ne öyle yeni yetmeler falan!.. Burada babalar dururken... Hayata karşısın, çünkü hayatta her şey anlamsız. Anlam bulan beri gelsin. Tüm renkler de beş para etmez ayrıca, siyah hariç tabii ki; ama o da soluk siyah olacak. Zaten gerçeğin acımasız gözlerinin içine bir sen bakabilirsin sert çocuk :)

 Metallica'nın Enter Sandman Performansı'

Sen The Beatles'a dahil olmalısın!

Sen The Beatles'a dahil olmalısın!

Sen tam bir çiçek çocuksun. İnsanların her zaman iyi olacağı yönünde bir görüşün... daha doğrusu bir umudun var. Bunun aksi olduğuna dair binlerce şey yaşamana rağmen hem de! Katıksız bir iyisin yani: Savaşsız, katliamsız, hırssız bir dünya hayal ediyorsun. İnsanların, kurduğu hayaller kadar olduğunun da farkındasın ayrıca. Ellerin patlayana kadar el çırpıp ses tellerin kopana kadarsa 'Barışa bir şans tanı' diye bağırabilirsin. Tüm bu sebeplerle Paul McCartney'le John Lennon arasındaki yerin hazır :)

The Beatles'ın Londra'da bir çatıda verdiği konser

Sen Pink Floyd'a dahil olmalısın!

Sen Pink Floyd'a dahil olmalısın!

Bu dünyada o kadar duvar var ki... Cahillik duvarları, ön yargı duvarları, sevgisizlik duvarları... O duvarları yıkmak da oldukça güç. Ve fakat onların sağlam anlayışsızlık duvarları varsa bizde de delici fikir çekiçleri var. Her şeyimizi alabilirler; özgürlüğümüzü, saygınlığımızı hatta benliğimizi bile. Ancak düşüncelerimiz her daim bizledir. Senin problemin otoriteyle olduğundan yerin Pink Floyd'da hazır: En azından kafaca. Adamlar boşuna 'wish you were here' dememiş :)

Duvarlar en güzel Berlin'de yıkılır

Sen Queen'e dahil olmalısın!

Sen Queen'e dahil olmalısın!

Senin için en başta hayalperest demek yerinde olur. Hayallerin kadar büyük, düşlerin kadar büyüleyici bir insansın sen. İnsanlarsa, (yani o onulmaz yaralar) ancak senin hayallerine gülmeyi bilirler. Ancak yaptıkları tek şey sarı dişlerini göstermek olur. Çünkü sen tek başına hayalci değilsin, bu hayalleri yerine getirebilecek kadar donanımlısın. Sadece yolundan vazgeçme. Yani diyoruz ki 'Show must go on' :)

Queen'in  'We Will Rock You' ve 'We Are The Champion performansı

Sen Daft Punk'a dahil olmalısın!

Sen Daft Punk'a dahil olmalısın!

Sen tam bir eğlence mastersın. Eğlence senden sorulur kuşkusuz. Kendini insanların eğlenmesine adamışsın bir kere. Birisi senin sayende eğlenmişse senden mutlusu yoktur mesela. Hem de bunu herhangi bir şeyler elde etmek için yapmıyorsun asla. Hep perde arkasındasın bu yüzden. Hayattan çok şeyler beklemiyorsun, o günün güzel geçse yeter. Yani büyük misyonların, ideallerin insanı değilsin. İşte tam da bu yüzden büyüksün. Kostümün hazırsa gel yarın Daft Punk'ta başla kısaca :)

Daft Punk'ın Grammy'deki harika performansı (Pharrell ve Stevie Wonder içerir)

Sen MFÖ'ye dahil olmalısın!

Sen MFÖ'ye dahil olmalısın!

Sen tek başına takılmayı hep sevdin. Mutlaka birileriyle olmayı denedin; ama kendini tanıyorsun ve yapacak bir şey yok: tek başınalık sarmış bir kere seni. O yüzdendir ki, yalnızlığın hep ömür boyu sürdüğünü biliyorsun. Umudun varsa da hala, lanet bir gerçekçilik var ki üstünde sorma gitsin! Bu yüzden 'hep yalnızlık var sonunda' diyebiliyorsun mertçe: Kendini kandırmıyorsun yani! Kısaca yerin hazır MFÖ'de: Adının baş harfini ekleriz MFÖ'ye bitti gitti :)

Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) - Yalnızlık Ömür Boyu

Sen Athena'ya dahil olmalısın!

Sen Athena'ya dahil olmalısın!

Senin için söylenebilecek şey, çocuksu. Bi' büyüyemedin gitti. Yaşını başını aldın, işin gücün, hatta çoluğun çocuğun da oldu. Ama ne yapsan da büyüyemedin. Artık uğraşmıyorsun da. 'Beni seven böyle sevsin' diyorsun. Hem seni neden sevmeyeceklermiş ki. Enerjiksin, kıpır kıpırsın, hiperaktifsin... Ama en önemlisi çoğu kişinin çok önceleri kaybettiği bir saflığa sahipsin. Yani Athena'da yerin hazır. Hakan'la Gökhan seni şutlamadığı sürece oradasın :)

Serseri Mayın Athena

Sen Pentagram'a dahil olmalısın!

Sen Pentagram'a dahil olmalısın!

Şu dünyada şekilcilik kadar itici bir şey var mıdır ki acaba. Senin saçına, giydiğin tişörte bakıp 'bu da amma özenti' diyenler hala var ve hala hunharca seni bu memleketten kopuk sanıyorlar. İşte o iş öyle değil! Bu toprakların değerlerini senin kadar anlayabilen kişi sayısı oldukça az. Amma velakin bunların familyası böyledir, babadan oğula bir nevi: Saza bile şeytan icadı dediler, ki 'Şeytan bunun neresinde?'

Pentagram(Mezarkabul) | Anatolia

Sen Bulutsuzluk Özlemi'ne dahil olmalısın!

Sen Bulutsuzluk Özlemi'ne dahil olmalısın!

Sen tam bir özgürlük insanısın. Ama bu özgürlüğü aslan gibi savaşarak değil de, güvercin gibi uçarak kazanmak istiyorsun. İnsanlarsa dar kafalı, dar düşünceli ve müdahale edilebildikleri tek şeyse güvercinler. Olsun, zarar yok; sen yine bulutsuz, masmavi gökyüzünü hayal etmeye devam et. Umut her daim vardır! Özgür olmasan da, en azından o uğurda paralanmak da erdem!

Sözlerimi Geri Alamam (Bulutsuzluk Özlemi)

Sen Duman'a dahil olmalısın!

Sen Duman'a dahil olmalısın!

Sana 'umursamaz', 'dünya ile minareyi takmaz' falan demek büyük yanılgı. Evet dışarıdan umursamaz gibi görünebilirsin; ancak asıl durumun bununla uzaktan yakından alakası yok. Sadece başkaları gibi dünyayı umursuyorum numaraları çevirip, sağda solda şov yapmıyorsun. Bunun sebebi de kibirden gelmeyen saf tevazundan dolayı. Neyse, çok lafa gerek yok, çek bi fırt geç içeri :)

Duman Kırmış Kalbini YouTube

Sen Nirvana'ya dahil olmalısın!

Sen Nirvana'ya dahil olmalısın!

Çok büyük erdemlerin insanısın. En ufacık şeylerden etkilenebiliyorsun. Senin gözünden yaş getiremeyecek şey yok neredeyse. Mesela bir babanın kızını öpmesi bile seni derinden etkileyebilir. Etkiye açıksın yani. Ancak kendine sert bir kabuk yaptığından, bunu kimse göremiyor ve seni çok sert biri sanıyor, ki alakası yok efendim. 'Bu kadar melankolik olmamalısın' demekse boş beleş bir laf, çünkü sen 'ölümüne' böylesin!

Nirvana - The Man Who Sold The World (MTV Unplugged)

Sen Coldplay'e dahil olmalısın!

Sen Coldplay'e dahil olmalısın!

Sakinlik senin en büyük özelliğin. Sabır taşın ise çatlamamasıyla biliniyor. Çünkü sen bilge bir insansın ve etrafta olan şeyler seni asla ama asla şaşırtmıyor. Her daim 'olabilir', 'mümkündür' bitirişlerinle tanınıyorsun bu yüzden. Buna rağmen silik bir kişilik değilsin. Konuştuğun zaman, hatta bakışlarınla bile karşındakinin aklını başından alabilirsin bir anda. Kısaca Coldplay'le konuştuk, seni aldıracağız, rahat ol! :)

Coldplay - Paradise

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
417
335
214
176
124
121
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
max caulfield

BTS bekleyenler.. hdfısfı QUEEN çıktı aq

suat kaya

sen QUEEN e kurban ol

Aleyna Kaya

resimde bts gördüm dedi bi ihtimal çıkar yok cgvhjbn bts e bezemiyomuşum yeni öğrendim

Pasif Kullanıcı

bende öyle geldim belki çıkar diye fakat yok

Pamukseker Seker

bts yaşasın zaten onlara bayılıyorum