Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane İngiliz Karakterisin?

Hangi Efsane İngiliz Karakterisin?

British Council
03.10.2014 - 10:05 Son Güncelleme: 06.10.2014 - 08:12

1. Meşhurdur Britanya’nın yağmurları… Şu an yağmura yakalansan yanında hangisi olsun isterdin?

2. Öğrencilik hayatın boyunca derslerden nasıl kaytarırdın?

3. Şu an Londra'da olsan hangi ulaşım aracıyla gezmek isterdin?

4. Çocukken ne olmak isterdin?

5. Hoşlandığın birini yemeğe nasıl davet edersin?

6. Şu an Kraliçe ile yemekte olsan ne içerdin?

7. Peki ya ne yerdin ?

8. En yakın arkadaşın sana derdini anlatıyor ve zor durumda, nasıl tepki verirdin?

9. Boş zamanlarında ne yaparsın?

10. Şu an Londra'da olsan hangisinin konserine giderdin?

Doctor Who

Eksantrik karakterin ile cevapladığın her soru beraberinde daha çok soru getiriyor ama yine de kimse dehanı sorgulayamıyor. Senden başka kimse kimliğine dair pek bir fikir sahibi değil ama çevrendekiler her ne kadar anlayamasalar da liderliğine güveniyorlar. 

Bilgeliğinin sınırlarını zorlamak için sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

Harry Potter

İçinde hala bir çocuğun heyecanı ve maceraperestliği var. Sen nerede olursan ol dostların hep yanında. Büyüdün serpildin ve elinde sihirli bir değnek var, bazıları buna altın bilezik de diyor olabilir. 

Hayatında yepyeni bir serüven için sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

James Bond

Ayranını karıştırılmış değil çalkalanmış içersin, sofistike yaşam tarzından mahalleli çekinse de asayişi sağlayan görev bilincin ile onlar için vazgeçilmezsin. Soy adını isminden önce takdim edişin artık yakın arkadaşlarını biraz sıkmış olsa da tarzınla gelip geçici değil kalıcı bir ikonsun. 

Fethedilecek yeni gönüller bulmak için sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

Lara Croft

Tam bir macera insanısın. Dur, aman, yapma, etme ve kurban olayım gibi feryatlar seni durdurmuyor. Daha önce yapılmayanı yapmak, insanları yaka paça çekiştirip bungee jumping, sırıkla atlama ve yağlı güreş gibi aktivitelere sürüklemek senin işin. 

Hayatının bir sonraki macerası için sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

Robin Hood

Tam bir halk insanısın. Zenginden fakire vermezsin ama bir o kadar yardımseversin de. Her zaman başkalarını düşünen, herkese hayrı dokunmuş, helal süt emmiş bir insansın. 

Sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

Sherlock Holmes

Mahallenin kasabının etlerin artıklarını kıymaya karıştırdığı, manavın çürükleri alta saklayıp çaktırmadan keseye salladığı ve bakkalın çırağının sigortasının ödenmediği gibi herkesin gözünden kaçan önemli detaylar senden kaçmıyor. 

Gözlem yeteneğini kimse sorgulamıyor ancak yeteneklerine yenilerini eklemek için sen de gel “İngiltere'de Eğitim Günleri”ne katıl. İngiltere'de eğitim fırsatlarına bir göz at. Hatta hayrına bi paylaşıver şunu!

İngiltere'de Eğitim Günleri'ne Siz de Katılın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
25
15
11
10
9
7