Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane HBO Dizisisin?

etiket Hangi Efsane HBO Dizisisin?

HBO yaptığı muhteşem dizilerle adından bol bol söz ettiren bir kanal. Bu dizilerin başında Game of Thrones, True Detective, The Sopranos, The Wire, Oz, Boardwalk Empire, Six Feet Under, Carnivale, Rome ve Vinyl gibi diziler geliyor.

Peki sen hangi HBO dizisisin vücut bulmuş halisin dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu görselde gözüne çarpan ilk rengi sorarak başlayalım.

1. Bu görselde gözüne çarpan ilk rengi sorarak başlayalım.

2. Genelde ne tür filmler izlersin diye sorsak?

3. Bize kendini tek kelimeyle anlat desek?

4. Bunlardan hangisine daha çok ilgi duyuyorsun peki?

5. Bir diziyi beğenmende bu kriterlerden hangisi olmazsa olmazın?

5. Bir diziyi beğenmende bu kriterlerden hangisi olmazsa olmazın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu aralar izlediğin devam eden/ara veren/final yapmış toplam kaç dizi var diye sorsak?

7. Yaşayacağın zamanı seçme şansın olsaydı hangi zamanlarda yaşamak isterdin?

7. Yaşayacağın zamanı seçme şansın olsaydı hangi zamanlarda yaşamak isterdin?

8. Son olarak bu Türk dizilerinden hangisini en çok sevdiğini soralım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Game of Thrones!

Game of Thrones!

Senin içinde büyük çatışmalar var, adeta fırtınalar kopuyor. Tahta oturmak için mantığın bir yandan, duyguların bir yandan, başkalarının lafları başka bir yandan hiç durmadan atak yapıyor. Her an tepe taklak olacakmış gibi her adımını çok dikkatli atıyorsun. Etrafındaki herkesi her saniye inceliyor, kafanda hal ve hareketlerini tartıyor ve her an her şeye hazır olmaya çalışıyorsun. Bu da her ne kadar psikolojik açıdan seni yiyip tüketse de, karşındaki insanlara karşı elini güçlü tutmanı sağlıyor!

True Detective!

True Detective!

Ve işte gizemli, zeki, asla yılmayan ve asla boyun eğmeyen bir kişilikle karşı karşıyayız! Kararlılığın ile beyninin o zeka dolu kıvrımları bir araya geldiği an dünyada karşına çıkabilecek hiçbir insan bulunmuyor adeta. Olayları öylesine geniş bir perspektiften analiz etme yeteneğin var ki, bir oda insanı toplasan senin yürüttüğün mantığı 40 yıl düşünerek bile bulamayabilirler! Bunun dışında insanları analiz etmede de o kadar iyisin ki, çoğu zaman bu yüzden insanların kötü yanlarını görüp kendi içine kapanmayı tercih ediyorsun. İnsan ilişkileri seni oldukça yoruyor, daha da kötüsüyse, bazen kendine bile tahammül edemediğin oluyor. Ama tüm bunlar zehir gibi çalışan bir kafaya sahip olduğun gerçeğini değiştirmiyor!

The Sopranos!

The Sopranos!

Aile, aile, aile! Senin için hayattaki en önemli üç şeyin üçü de aile! Ailene oldukça bağlı bir insansın, onlar için göze alamayacağın eeen ama en ufak bir şey bile yok. Bunun dışında çevrendeki sevdiğin insanların üzerine de çok titriyorsun, dostlarına pek çok kez yardım etmişliğin, bol bol akıl vermişliğin, kötü zamanlarında yanlarında olmuşluğun var. Sana yakın olanlar için adeta sığınılacak bir kale, ölümüne güvenilecek bir insan olmanın yanında, karşında durmaya çalışan insanlar için tam anlamıyla durdurulamayan, eksiltilemeyen bir gücün var!

The Wire!

The Wire!

Hayatın tüm gerçeklerinin, tüm acımasızlığının, toz pembe olmadığının en iyi farkında olan insanlardan birisin sen. Bir çok şey görmüş geçirmiş, iyi kötü bir çok anı biriktirmiş, bir çok insan tanımış, adeta hayat sahnesinin tozunu yutmuşsun. Müthiş bir bilgeliğe sahipsin ve yaşama ve insanlığa farklı bir pencereden bakıyorsun. Hayatının bir tablosunu çizseydik eğer, gri renklerle dolu olacağını düşünüyoruz; çünkü yaşama karşı ne negatif, ne de pozitif bir yaklaşımın yok. Her şeyin mümkün olduğunu biliyor, kendini her şeye karşı hazırlıyor ve sadece anı yaşamaya çalışıyorsun, acısıyla-tatlısıyla.

Oz!

Oz!

Hayatın beyazla siyahı ayıran çizgisinin ortalarında, karanlık tarafa daha yakın kalmış insanlardan birisin sen. İyi günlerin de olmuş, muhteşem anıların da, hiç unutamayacağın günlerin de; ancak içten içe hep karanlıkta kalmışsın. Hayat yüzüne 2 gün gülse, 3 gün ağlatmış. Çoğu insanın kaldıramayacağı şeyler yaşamışsın belki ama bir şekilde yıkılmadan tüm bunların üstesinden gelmeyi başarmışsın bu zamana kadar. Bir yerinden tutunmaya çalışıyorsun hayata, ve kısmen iyi de gidiyorsun; kararlılığın ve boyun eğmeyen yapın sayesinde.

Boardwalk Empire!

Boardwalk Empire!

Azmin adeta vücut bulmuş hali diyebiliriz senin için rahatlıkla! Bununla beraber hayatı toz pembe görmekten en uzak olan insanlardan biri olduğunu da söyleyebiliyoruz. Yaşam sahnesinde isteyerek değil de, zorunda olduğun için rol alıyor gibi yaşıyorsun hayatı. Ne ölüme bir hayranlığın var, ne yaşama anlayacağın. Ne 'İyi bir insansın' diyebiliyoruz, ne de 'Kötü bir iç yüzün var'. Her şeyinle, her duygunla, her hareketinle, her sevginle ve her nefretinle adeta griyi temsil ediyorsun. Ayrıca bir dost için zor zamanlarda yardımcı olabilecek tek şeysin çoğu zaman.

Vinyl!

Vinyl!

Dünya üzerindeki insanların toplam yaşam enerjisinin yüzde 30'u tek başına sende toplanmış adeta! Bir saniye bile yerinde oturmayı başaramayan, deli doluluğun kitabını yazmakla kalmayıp bir de filmini çekmiş, yanındaki her insanı eğlendirmeyi başarabilen bir insansın. Ancak zaman zaman bu eğlencenin dozunu kaçırıp büyük hatalar yaptığın, kendini kontrol edemediğin ve bu nedenlerle başkalarına istemeden de olsa zarar verdiğin de oluyor. Buna rağmen özünde çok iyi bir insan olduğunu herkes biliyor ve seni affetmeye daha meyilli oluyor. Seni gerçekten seven bir çok insan olduğuna adımız gibi eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
465
122
113
37
34
17
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FeLiNa

True Detective <3 <3 <3 teşekkürler onedio egomu zirve yaptınız.

mcs

İlk defa bir Onedio testinin hakkımda yaptığı yoruma ve bildiği diziye bu kadar hak veriyorum. Helal olsun. Dizi: OZ! Hayatın beyazla siya... Devamını Gör

Pınar Bor

True Detective!Ve işte gizemli, zeki, asla yılmayan ve asla boyun eğmeyen bir kişilikle karşı karşıyayız! Kararlılığın ile beyninin o zeka dolu kıvrımları bi... Devamını Gör