Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Film Karakterini Oynamak İçin Doğmuşsun?

etiket Hangi Efsane Film Karakterini Oynamak İçin Doğmuşsun?

Osman Avcı
18.04.2015 - 14:27 Son Güncelleme: 19.04.2015 - 01:00

Acaba sen hangi efsane film karakterini canlandırmak için doğmuşsun? Bunu öğrenmenin tek yolu: BU TEST!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Favori film türün hangisi?

2. Favori film türün hangisi?

3. Başrol mü olmak istersin, yoksa başrolden daha fenomen olmuş bir yan rol mü?

3. Başrol mü olmak istersin, yoksa başrolden daha fenomen olmuş bir yan rol mü?

4. Karşındakine ayıp olmasın diye güldüğün oldu mu?

4. Karşındakine ayıp olmasın diye güldüğün oldu mu?

5. Dünyanın neresinde filmini çekmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rolün muhteşem diyelim, Oscar'ı kesin sen alacaksın! Bu rol için her şeyi yapar mısın?

6. Rolün muhteşem diyelim, Oscar'ı kesin sen alacaksın! Bu rol için her şeyi yapar mısın?

7. Beraber oynayabileceğin bir oyuncu seç!

8. Şu yönetmenlerden hangisiyle çalışmak isterdin peki?

9. Son soru: Hangisinde daha iyisindir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"The Bride" çıktı!

Sen Kill Bill'deki Gelin'i oynamak için doğmuşsun. Çünkü aynen onun gibi çok ama çok güçlü bir kadınsın veya en azından dışarıdan öyle gözüküyorsun. Ancak şunu itiraf etmek gerekir ki, içinde daha böyle ufacık, saf ve masum bir kız çocuğu yatıyor: Hala saf saf mutluluk planları yapan; sevdiği bir eş ve sağlıklı bir çocuktan fazlasını istemeyen... Fakaat sen, tıpkı 'The Bride' gibi dünyanın çok kötü bir yer olduğunun da farkındasın, katı gerçekçisin yani. Bu yüzden, sevdiklerini korumak adına, bir dişi aslan gibi pençelerini anında çıkartabilirsin. Ki, sana dokunanların sırtında pençelerin hala tazedir ;)

"Amelie" çıktı!

Sen bu dünyaya Amelie'yi oynamak için gelmişsin; yani rolü Audrey Tautou almasaydı sen alırdın :) Çünkü sen de tıpkı onun gibi ayrıntı hastası birisin; bu küçük ayrıntılara dikkat etmendir, seni sen yapan! Evet, bazen bu detaycılığın hayatını zorlaştırsa da, güzel ayrıntılar fark edebilmen de yanına kar kalıyor işte. Ayrıca sende tam bir öğretmen mayası olduğunu söylemek lazım. Anaçsın; fakat şefkatin olduğu kadar adaletin de vardır. Bir de gerçek aşkı arıyorsun; zaten hangimiz aramıyoruz ki?

"Clementine" çıktı!

Sen bu dünyaya Clementine'i oynamak için gelmişsin. Çünkü sen de tıpkı onun gibi deli-dolu bir kişiliksin. Sağın solun belli olmaz ve dik başlısın; kafanı eseni yapmanın vücut bulmuş halisin bu yönünle. Dobrasın da; beyninde olan, iskele sancak tornistan dilindedir senin. Özgür ruhlu olduğunu söylemeye bile gerek duymuyoruz, ki zaten sana zincir vurmak isteyenleri düşman gibi denize dökmüşlüğün vardır ;) Fakaaat belki de daha senin ruhunu esir alacak biri çıkmamıştır daha, kim bilir!? Dünyadaki tüm erkekler, öncekiler gibi 'odun' olacak diye bir kaide mi var alla'sen :)

"Galadriel" çıktı!

Vaaov, sen bu dünyaya (belki de Orta Dünya'ya) Yüzüklerin Efendisi'ndeki elf kraliçesi Galadriel'i oynamak için gelmişsin! Çünkü sen acayip baskın bir kişiliksin, senin varoluşun yönetmek üzerine: Ama aklına sakın diktatörlük gibi şeyler gelmesin. Senin yönetim biçimin demokrasi, adalet, eşitlik! Bunun yanında sana, ahir dünyanın 'elf'i demek çok yerinde olur; çünkü zarifsin, estetiksin, asilsin asil! Ve bir de bir özelliğin var ki, cidden hepsini geç bu çok önemli: Sen bilgesin; gerçek yaşını bilmiyoruz ama ruhun 2000 yaş bilgeliğinde, sayın elf kraliçesi!

"Gandalf" çıktı!

"Gandalf" çıktı!

Şurasından %100 eminiz ki, sen Gandalf'ı oynamak için doğmuşsun. Tamam yaş olarak pek tutmayabilirsiniz ama karakterin de Gandalf'ı oynamaya çok müsait. Bir kere sen tam bir iyilik savaşçısısın; adaletsizlikle karşılaştığın zaman tüylerin diken diken oluyor, kuduruyorsun. O anda ne siyaset kalıyor ne de diplomasi sende, tüm gemileri anında yakıyorsun. En umulmadık ve yardıma ihtiyaç olduğu zamanda ortaya çıkmalarınsa pek meşhur. Yani beşinci günün şafağında doğuya baktığımızda seni görebiliriz, ey bilge büyücü :)

"Don Vito Corleone" çıktı!

"Don Vito Corleone" çıktı!

Sen, kesinlikle Don Vito Corleone, yani Godfather'ı oynamak için doğmuşsun. Çünkü sen hayat okulundan mezun bir abimizsin. Hayat okulundan mezun olmaksa, asla itliğe/çakallığa meyillisin anlamına gelmiyor. Aksine sen oldukça kültürlü, kendini yetiştirmiş, nerede konuşulup nerede susacağı bilen janti bir abisin. Kadınlara karşı tam bir jentilmen, tam bir salon beyefendisisin; fakat ite-çakala-barzoya karşı da bir o kadar haşinsin: Seni gördükleri yerde kaçacak delik ararlar delik. Aileyse senin için birinci planda gelir, onlar için yapamayacak şeyin: YOK!

"Joker" çıktı!

Sen, bu dünyaya Joker'i oynamak için gelmişsin, o ne şüphe! Çünkü sen de tıpkı Joker gibi troll bir karaktersin. İnsanların huzurunu kaçırmak ve onlara rahatsızlık vermekten adeta keyif alıyorsun. Ancak sana bütün bütün sadist, sosyopat falan demek çok haksızlık olur. Senin bu düşüncelerinin altında derin bir felsefe yatıyor. Bir kere insanların ikiyüzlülüğünden, yalakalığından, yüze gülüp arkadan iş çevirmesinden ölesiye tiksiniyorsun; çoğunun iyilik maskesinin altında leş gibi şeyler var. Sende bunları görecek göz ve söyleyebilecek cesaret var. Hem sen hiç yalan söylemedin, hiç kendini gizlemedin; kötü olunacaksa senin gibi bir kötü olunsun!

"Tyler Durden" çıktı!

Sen bu dünyaya Tyler Durden'ı oynamak için gelmişsin. Çünkü sen de tıpkı onun gibi asi bir karaktersin. Herkes kendi önüne konulanı yemekle meşgul ve bu durumdan hiç kimse şikayetçi değil. Sense bu gidişe bir dur diyen, oyunbozan ve zurnanın zırt dediği deliksin. Ayrıca sen eşsiz de değilsin. Süprüntü ya da pislik de değilsin. Sen sadece sensin ve bu hayatta başına gelenlerin hiçbir nedeni yok, ey tarihin ortanca çocuğu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
822
327
227
141
61
59
44