Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Albüm Seni Anlatıyor?

etiket Hangi Efsane Albüm Seni Anlatıyor?

Her albümün bir hikayesi vardır. Senin hikayeni anlatan albümü öğrenmek için testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki bu harika duvar yazılarından hangisinin altına imzanı atarsın?

3. Aşağıdaki sıfatlardan hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

4. Şimdi hayatının yalnızca bir film olduğunu düşün. Bu filmin yönetmeni kim olurdu?

5. Şimdi de bu filmde seni en iyi canlandırabilecek oyunucuyu seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırada zor bir soru var. Aşağıdakilerden hangisi senin için diğerlerinden daha önemsizdir?

7. Peki senin o olmadan bir adım atmam dediğin aksesuarın hangisi?

8. Hazırsan son sorumuz geliyor. Aşağıdaki görselde seni en çok rahatsız eden şey nedir?

Yıkılmadım!

Yıkılmadım!

Yıkılmamışsın. Ama tam olarak ayakta da sayılmazsın. Yıllar zor geçmiş, biraz belini bükmüş, hafif kamburun çıkmış, zaman zaman çömelmişsin ama kesinlikle halıya yatıp ağlarken görmemiş kimse seni. Aynen böyle devam yıkılmak yok.

İmparator Siler de Geçer!

İmparator Siler de Geçer!

Seni en iyi tanımlayan kelime kesinlikle asalet. Ortamın popüleri, dikkat çekeni her zaman sen olmuşsun. Silip geçmişsin her zaman rakipleri, çünkü taht oyunları senin işin. Eee kolay kolay imparator demezler kimseye. Uzun yıllar tahtta kalmanı diliyoruz.

Bırakın da Yaşayalım!

Bırakın da Yaşayalım!

Çile üstüne çile, dert üstüne dert. Nedir senin bu çektiğin, nedir bu feleğin seninle alıp veremediği? Yaşamaya fırsat bulamamışsın resmen. Ama sana bir müjde verelim: Güzel günler yakında.

Aacayipsin!

Aacayipsin!

Dünya üzerinde görülebilecek en ilginç insanlardan biri sensin. Hiç kimse seni anlamlandıramıyor. Değişken bir ruh haline sahipsin. Neyse ki seni sevenler böyle seviyor. Belli ki sen de kendini seviyorsun. Hiç bozmadan böyle devam :)

Yürü Anca Gidersin!

Yürü Anca Gidersin!

Hayatın bir yerden bir yere gitmekle geçmiş senin. Yolda olmayı seviyorsun. Yeniliklere açıksın. Sürekli yeni şeyler öğrenmek, yeni yerlere gitmek istiyorsun. Resmen yeni nesil Evliya Çelebi'sin. Belki de durmadan pokemon arıyorsun kim bilir!

Seni Sevmeyen Ölsün!

Seni Sevmeyen Ölsün!

Dünyanın en ponçik insanısın. Her hareketinden tatlılık fışkırıyor. Seni bir gören bir daha dönüp bakıyor. Tabii bu kadar minnoş olmanın kötü tarafları da var. Çevrende seni kıskanan, sevmeyen o kadar çok insan var ki... Neyse ki sen hiçbir zaman onların seviyesine düşmüyorsun :)

Eski Dostum Tankla Gelmiş!

Eski Dostum Tankla Gelmiş!

Nedir senin bu eski dostlardan çektiğin arkadaş. Hep iyi niyetinden kaybediyorsun. Kendisi iyi de çevresi kötü derler ya, senin için söylenmiş adeta. Ama biz senin en kısa zamanda toparlayacağını düşünüyoruz. Arkadaş seçme konusunda daha dikkatli olman dileğiyle...

Ele Güne Karşı Yapayalnız!

Ele Güne Karşı Yapayalnız!

Sen yalnızlığa öyle alışmışsın ki, resmen korkuyorsun bu yalnızlığın bozulmasından. Bu yüzden kendini kapatıyorsun insanlara. Üstelik kendini yalnız hissetmen için herhangi bir zamana ya da mekana ihtiyacın yok senin. Kalabalık bir caddede, arkadaşlarınla otururken bile yalnız hissettiğin oluyordur. Çünkü sen gerçek bir yalnızsın.

Yurtta Aşk Cihanda Aşk!

Yurtta Aşk Cihanda Aşk!

Sen gerçek bir aşk insanısın. Duygusal, hassas ve yaratıcısın. Gerçek aşkı nerede olsa arar bulursun. Çünkü bu hayatta en iyi yapabildiğin şey sevmek. Sevdim mi öyle bir seviyorsun ki; aşk kokusu atmosferi dolduruyor, midendeki kelebeklerin kanat çırpması okyanuslar ötesinde fırtına kopmasına neden oluyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
245
163
98
42
35
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seray Aksu

7. soruda hiçbiri diye şık koymak zor muydu tam olarak hiçbirini kullanmıyorum.

Maisie Williams

kısa kollu gömlek ahah

aslı yılmaz

Bırakın da Yaşayalım! Çile üstüne çile, dert üstüne dert. Nedir senin bu çektiğin, nedir bu feleğin seninle alıp veremediği? Yaşamaya fırsat bulamamışsın re... Devamını Gör