Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dünya Yıldızı Futbolcu Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Dünya Yıldızı Futbolcu Senin Ruh İkizin?

Nsycl
18.06.2016 - 17:27

Euro 2016 milli takımımız için pek iyi geçmese de hala seyir zevki yüksek maçlar izliyor, yıldız futbolcuları izleme şansı yakalıyoruz. Peki acaba sen bu yıldızlar arasından hangisisin öğrenmek istemez misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım o halde. Seni tanımlamayan kelimeyi istiyoruz.

2. Aralarından en çok hoşuna giden fotoğrafı seçmeni istesek peki?

3. Üst mevkilerinle ilişkin nasıl olur?

4. İnsanların sevgisini kazanmak konusunda düşüncelerin nedir?

5. Bir çizgiroman karakterini seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Profesyonel bir futbolcu olduğunu hayal et şimdi de. Gol sevincin nasıl olurdu?

7. Son sorumuz: Futbolda ülke başarısı sadece kupa veya kupalar mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Zlatan İbrahimovic" çıktı!

"Zlatan İbrahimovic" çıktı!

Muhabir: kendine 0'den 10'a kadar not vermeni istesek, ne kadar iyi bir futbolcusun?

İbra: 10

Sen potansiyelinin farkında, ve her zaman daha iyisini isteyen bir insansın. Kendine olan güvenin çevrendekileri de rahatlatıyor ve insanları asla yüzüstü bırakmıyorsun. Çok çalışıyor ve karşılığını alıyorsun. E o zaman biraz kibirli olmayı da hakediyorsun :)

"Gareth Bale" çıktı!

"Gareth Bale" çıktı!

Çok hızlı düşünen, çok hızlı harekete geçen bir yapın var bir kere. Bunların yanına bir de zaman geçtikçe yaşadığın tecrübelerin eklendikçe her zaman kendine bir şeyler katıyorsun ve katmaya devam edeceksin. Zor zamanlarda ortaya çıkan kahraman olman da insanların sana olan hayranlığını bir hayli artırıyor diyebiliriz.

"Cristano Ronaldo" çıktı!

"Cristano Ronaldo" çıktı!

Bazılarına göre dünyanın 1 numarası. Bazılarına göre antipatik. Tıpkı Ronaldo gibi senin de sevenlerin, sevmeyenlerin var. Ki zaten herkes seni sevse bir sorun var demektir. Sen istediğin yerlere gelmek için çok çalışan ve sonuna kadar hak eden bir insansın. İnsanlara pek kulak asmaman işine daha iyi odaklanmanı sağlıyor ama çok duygusal bir insan olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

"Wayne Rooney" çıktı!

"Wayne Rooney" çıktı!

Çok küçük yaşta kendini kanıtlayan Wayne Rooney gibi sen de beklenmedik zamanlarda beklenmedik işler başarma potansiyeline sahip bir insansın. Küçük yaşta profesyonel olmanın verdiği stres gibi sen de bazen boyundan büyük işlere girebilir fakat her zaman altından kalkarsın. Zekan en büyük yardımcın.

"Dimitri Payet" çıktı!

"Dimitri Payet" çıktı!

Eski '10 Numara' özelliklerini taşıyan dönemimize uyum sağlamış futbolcu senin özetin adeta. Yeniliğe her zaman uyum sağlayan ama asla eskilerden vazgeçmeyen bir yapın var ve bu da seni daha donanımlı ve daha tecrübeli bir insan yapıyor. Görev bilinci yüksek ve her zaman duygusal olan yapın seni bazen duygusal yönden zorda bıraksa da her zaman ittirici bir güç oluyor diyebiliriz.

"Gianluigi Buffon" çıktı!

"Gianluigi Buffon" çıktı!

Gerçek bir lider. Oynadığı takımdan ayrı olarak da bir marka. Sen de Buffon gibi oturaklı, hırslı ve her zaman sorumluluk alan bir insansın. İnsanlar senden gelen söylemleri her zaman ciddiye alıyor. Öfken de korksalar da bunun hırsınla alakalı olduğunu biliyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10942
4099
2932
1927
1587
1020
1020
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?