Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Düğün Yapmalısın?

Nasıl Bir Düğün Yapmalısın?

Osman Avcı
15.03.2014 - 19:49 Son Güncelleme: 21.05.2014 - 13:24

Düğün sezonu başladı, eh haliyle de birçok insan yine o kapana kısılacak. Yapacak bir şey olmadığına göre, şimdiden hazırlıklara başlamalı. Çünkü düğün planlamaları için hiçbir zaman geç değildir.

Peki hangi düğün tarzı sana daha uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tv dizilerinden bir çift seçerek başlayabilirsin!

2. Düğününde görmekten en nefret ettiğin şey nedir ki? En ama..

3. Bir kitap seç!

4. Herkesin mutlaka kendine ait bir parçası vardır. Ancak elinde sadece aşağıdakilerin kaldığını düşün. Hangisinde ilk dansını etmek isterdin?

5. Hangi yüzük tam sana göre?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk kavganla nasıl başa çıkarsın?

7. Hayatında yapamadığın için hep içinde kalmış ve çok yapmak istediğin şey nedir?

8. Aşağıdaki "über" düğün fotoğraflarından hangisi daha "über"?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

'Köy düğünü' çıktı.

'Köy düğünü' çıktı.

'Hadi gel köyümüze geri dönelim' şarkısında, düğününde halay çekilen Fadime ya da onun kocası sizsiziniz muhtemelen. Ayrıca halayınızda serçe parmak gibi samimiyetsizlikler de olmayacak. Omuz omuza, at sırtında, bol zurnalı bir düğün sizi bekliyor. Hala evlenmekten emin misiniz :)

'Sadece Nikah' çıktı.

'Sadece Nikah' çıktı.

Evliliklerin çoğu, düğün hazırlıklarında biter derler. Böyle bir riske girip, birbirinizin kalbini kırmaktansa en iyisi sadece nikah. Sadece 2 şahit ve belediyenin onlara verdiği yetkiyle de çok mutlu olabilirsiniz, bizden demesi. Zaten düğün dediğin milleti eğlendirip, onların aç karınları doyurmak değildir de nedir?

'Mevlüt' çıktı.

'Mevlüt' çıktı.

Bu düğün müğün zaten hep gavur adeti. Oku yasinini, ye lahmacununu iç ayranını. Oh mis. Hem haremlik selamlık da var. Hem sevabını alıyorsun, hem de evleniyorsun. 'Win - Win' durumu. Pardon 'bir taşla iki kuş' diyecektim, gavurluğum tuttu :)

'Sokak Düğünü' çıktı.

'Sokak Düğünü' çıktı.

Sokak düğünü kadar samimi bir şey varsa o da İzzet Altınmeşe'nin memleket kokan benidir. Boşverin 'ay çok banel', 'üf ne kadar çağdışı' goygoylarını. Biz buyuz deme hakkımız her zaman saklı. Sokakta düğün yapma hakkınız da. Tek eksisi kahveden, şurdan burdan masa-sandalye almaktır. Bir de saat 10'da polis gelmese bari!

'Egzotik bir yerde' çıktı.

'Egzotik bir yerde' çıktı.

Sizi ve düğünüzü tanımlayan şey, sınır tanımamak ve sürekli kendini aşmaya çalışmaktır. Kır düğünü klişesine de çok gülüyorsunuz biliyorum. Egzotik diyince de, kendinizi, Bali, Maldivler gibi klişe yerlerle de sınırlandırmıyorsunuz. Anti klişe timi üyesi olabilirsiniz ayrıca da. Şu an çok gerildim karşınızda, klişeye kaçacağım diye :)

'Kır Düğünü' çıktı.

'Kır Düğünü' çıktı.

Ne düğün salonunun boğucu havası, ne de sokak düğününün rahatsız edici etkileri var burada. Yalın ayağınız toprağa ya da çimene değiyor, sırtınızı gıdıklayan da hafif bir esinti var, oh mis. Her ne kadar 'kır düğünü' ele ayağa düşse de siz ayarlarsınız bir şeyler,  o ufak dokunuşlarınızla . Hadi yaratıcılığınıza kuvvet!..

'Enfes bir kütüphanede' çıktı.

'Enfes bir kütüphanede' çıktı.

Siz zerafetin ve klas olmanın ete kemiğe bürünmüş halisiniz. Eh tabi haliyle, düğününüzün de aynı zariflikte olmasının şaşırılcak yanı yok. Ayrıca bu düğünde saçma sapan koşuşturup duran çocuklar, saçma sapan hoplamalı zıplamalı müzikler de yok. Alttan hafif bir klasik ya da jazz müzik gelirken, dostlarınızın önünde 'evet' diyebilirsiniz. Bu arada entelektüel fularlı gelinlik ve damatlıklar üretiliyor mu acaba?

'Düğün salonunda' çıktı.

'Düğün salonunda' çıktı.

Sahnenin etrafında koşuşan çocuklara, bitmek bilmeyen takı merasimine ve de hunharca korg çalan kötü sesli amcaya müstehaksınız, ne diyeyim. Ama en azından gerçekçisiniz. Çünkü düğünlere, her ne kadar Kerem Görsev'in ya da Embe Orkestrası'nın gelmesi beklense de, gelip geleceği Ankaralı Namık'tır. Ama eşinizle senkronize pasta yeme antrenmanı yapın en azından ki, rezil olmayın bari :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
140
94
83
62
49
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezo bayraktar

'Mevlüt' çıktı. Bu düğün müğün zaten hep gavur adeti. Oku yasinini, ye lahmacununu iç ayranını. Oh mis. Hem haremlik selamlık da var. Hem sevabını alıyorsun,... Devamını Gör

tmrrkl

sen evlenme dedi :D