Görüş Bildir
Haberler
Hangi Doctor Who Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Doctor Who Karakteri Senin Ruh İkizin?

BBC'nin bilimkurgu alanındaki büyük gururu ve belki de dünyanın en uzun soluklu dizisi olan Doctor Who bu haftaki test konumuz! Biz de 2005 sonrası karakterlerini ele aldık ve sana güzel bir test hazırladık. Hemen çözmeye ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz!

1. İlk sorumuz!

2. Çok kötü bir ilk randevudan kaçmak için bir mazeret istesek hangisini seçerdin?

3. Havalı bir uzay cismi seç!

4. Sana bir macerada eşlik edecek insanda aradığın özellik hangisi?

5. Bir hayvan seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer Tardis'i bulsaydın ilk gideceğin yer neresi olurdu?

7. Bir tarz seç o zaman!

8. Son olarak bir renk seç bakalım!

Dokuzuncu Doktor çıktın!

Dokuzuncu Doktor çıktın!

Az ama öz arkadaşlıklardan keyif alan bir karaktersin. Sosyalleşmek gibi bir kaygın yok. Seni bilen biliyor zaten. Her zaman olaylara pozitif bakan, problem yaratan değil, problem çözen bir insansın. Kendinle baş başa kalmaktan keyif alıyor, böyle huzur buluyorsun. Bir de garip bir enerjin var. Manik bir enerji. Doğru yere yönlendirilebilirse çok işe yarayacak bir enerji. KULLAN!

Onuncu Doktor çıktın!

Onuncu Doktor çıktın!

Gerçek bir romantiksin! Duygularını dışa vurmaktan asla çekinmiyor, iyisiyle kötüsüyle her zaman şeffaf oluyorsun! İnsanları her zaman eğlendiriyorsun ve bu da sana garip bir çekicilik katıyor. Dost canlısı olduğunu söylememize gerek bile yok! Bunların yanında biraz egoist olmak seni daha da yükseğe taşıyor çünkü kendini her zaman geliştirmeye çalışıyorsun!

Onbirinci Doktor çıktın!

Onbirinci Doktor çıktın!

Karıncaya bile zarar vermeyecek, çocuk ruhlu bir insansın sen! Her zaman pozitif, her zaman enerjik ve her zaman yeni bir maceraya hazırsın! İnsanları kırmaktan hiç hoşlanmıyor, bütün problemlerin konuşarak çözülebileceğine inanıyorsun. Problemin içinde sen varsan kıvrak zekan sayesinde konuşarak zaten çözebiliyorsun. Bu da hayatta sana büyük bir artı oluyor!

Onikinci Doktor çıktın!

Onikinci Doktor çıktın!

Mantığını duygularının bir adım önünde tutan, olaylara tek bir pencereden değil her zaman objektif bakmaya çalışan bir karakterin var. Biraz soğuk görünüyor olabilirsin ama karakterin gereği kendini geri çekmek kanında var. Duygusuz gibi görünüyor olmak duygusuz olduğun anlamında gelmiyor, seni tanıyanlar biliyor ki içten içe büyük duyguların insanısın. Korkusuzsun ve sevdiklerin için yapamayacağın şey yok!

TARDIS çıktın!

TARDIS çıktın!

Mükemmel bir yol arkadaşısın diyerek başlasak şaşırtmayız herhalde? Çevrendeki insanların her zaman güvendiği bir dost olmak herkesin harcı değil. Yardım severliğin ve açık sözlülüğün insanların da sana her zaman samimi olmasını sağlıyor. Bazen duygularını çok ani dışa vursan da üslubuna dikkat ettiğin sürece bu durum da her zaman iyi bir alışkanlık. Doğal olmak varken kasmak niye?

River Song çıktı!

River Song çıktı!

Fazlasıyla tutkulu ve kafasına koyduğunu yapan bir karakterin var. Bir hedefin mi var? Ona ulaşmak için elinden gelen her şeyi yaparsın! Gözünü kararttığında elinden kaçabilecek hiçbir şey yok! Sadece kendin için değil değer verdiklerin için de her şeyi göze alacağını söylememize gerek yok. Hırslı da olduğun söylenebilir ama zarar verici derecelerde değil. Sadece sonuç odaklı bir insansın o kadar!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
572
103
72
56
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dreamlicious

Onedio Doctor Who denen bir diziden haberdarmış demek.Duygulandım bak.

Mr Logical

Doktor her değiştiğinde önce "Bu ne be! Bunu nereden bulmuşlar?" diyorum. Sonra alışıyor tabii insan. O gidince yerine gelene bakıp "Bu ne be!" diyorum. Böyl... Devamını Gör

Reyna Arellano

Onuncu Doktor!!! David! David! David! 🙌🏼